Magazin ve sanat turu (1 Aralık 2020) 

1 Aralık 2020'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu... 

Haberler ntv.com.tr 01.12.2020 - 17:16

  • 1

    Yeğeninden Ferdi Tayfur'a 'çalıntı şarkı' suçlaması: Bir aileye bir Ferdi Tayfur yeter

    Arabesk şarkıcısı Ferdi Tayfur'un yeğeni Aydoğan Tayfur, 'Ben de Özledim' şarkısının kendisine ait olduğunu ileri sürerek Ferdi Tayfur'u 'fikir ve emek hırsızlığı' ile suçladı. 

    HABER DETAY -TIKLA OKU

  • 2

    Müzik dünyasında 2020'nin en'leri

    Spotify, dünya genelinde ve Türkiye’de toplam 320 milyon insanın neler dinlediğini ve keşfettiğini ortaya koyan yılın en çok dinlenen sanatçı, albüm, şarkı, çalma listesi ve podcast’lerini açıkladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 3

    Cansu Dere'den itiraf: Aldatılmaya yabancı değilim

    Özel hayatıyla ilgili konuşan oyuncu Cansu Dere, itiraf gibi bir açıklama yaptı. Rol aldığı dizideki aldatılma hikayesinden bahseden Dere, "Birçok kişi gibi benim de yabancı olduğum bir durum değil aldatılmış olmak. Sevgi gibi, öç almak, kin, nefret de çok güçlü duygular" ifadelerini kullandı.

     HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 4

    Aşkı tahta tercih eden Prenses Mako'nun evliliğine onay çıktı

    Japon Prenses Mako'nun unvanından feragat etme pahasına üniversiteden erkek arkadaşıyla evlenmesini üç yıldır engelleyen babası Veliaht Prens Fumihito, sonunda "Anayasa evliliğin yalnızca her iki cinsiyetin karşılıklı rızasına dayandığını söylüyor" diyerek pes etti. Evlenince statüsünden vazgeçecek Prenses Mako'nun erkek arkadaşının yaşadığı parasal sorunlar ülke gündemini meşgul etmişti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 5

    Acun Ilıcalı'dan MasterChef Uğur Yılmaz Deniz açıklaması: Bunu kimseye anlatamazdık

    MasterChef Türkiye'de Uğur Yılmaz Deniz eski sosyal medya paylaşımlarının ortaya çıkmasıyla diskalifiye edildi. Magazin ve sosyal medya gündemine damga vuran olay sonrası Acun Ilıcalı, konuyla ilgili yeni açıklama yaptı. "Kendisini ifade etmesine imkân tanıdık" diyen Ilıcalı, "Küfürler üzerine bizim tepkisiz kalmamız, küfre sahip çıktığımız anlamı taşıyacaktı. Bunu kimseye anlatamazdık" diye konuştu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 6

    Time 2020'nin en iyi albümlerini seçti

    Salgın nedeniyle karantinada geçen günlerde, sanatçılar, yalnızlığı yok eden projelere imza attılar. Time dergisi, bazıları neşelendiren bazıları duygusallaştıran albümler arasından yılın en iyilerini seçti. İşte Time'a göre 2020'ye damga vuran albümler...

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 7

    ÇYDD'nin "Kabul edilemez" açıklamasının ardından Bülent Ersoy: Vasiyetimden sizi çıkardım

    Sanatçı Bülent Ersoy’un “Kürklerimi Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne bağışlayacağım” sözlerinin ardından dernek “Bu bağışı kabul edemeyiz” açıklamasını yaptı. Ersoy yaptığı yeni açıklamada, “Varlığımın bir kısmını bağışlamıştım, vasiyetnamemi yeniden düzenlettim" dedi.

     HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 8

    Kate Moss'tan 28 yıl sonra aynı poz

    90'lı yıllarda modellik kariyerine başladığında, dönemin güzellik standartlarından uzak görünümüyle bir yandan eleştirilen ama bir yandan da taklit edilerek ikonlaştırılan ve bugün atık modada bir köşe taşı olduğu kabul edilen Kate Moss, yılların onu değiştiremediğini yeni dergi pozlarıyla kanıtladı. 46 yaşındaki süper model, 28 yıl sonra yeniden Vogue dergisine kapak oldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 9

    Johnny Depp hayranları Amber Heard'ı Aquaman 2'den attırmaya kararlı

    Johnny Depp'in hayranları, boşanma davası süreci ve sonrasında ünlü aktörün Hollywood'dan dışlanması için çalıştığını öne sürdükleri Amber Heard'ı Aquaman 2 filminden attırmaya kararlı. Depp hayranlarının başlattığı imza kampanyası hedefe ulaşmak üzere.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 10

    Ünlü şef David Chang Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında 1 milyon dolar kazandı

    Amerikalı şef, yazar ve televizyon kişiliği David Chang, ABD'de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında 1 milyon dolarlık ödülü kazanan ilk ünlü oldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 11

    Lewis Hamilton corona virüse yakalandı

    Dünya genelinde milyonlarca insana bulaşan corona virüs, ünlü isimleri de etkiledi. Son olarak Lewis Hamilton corona virüse yakalandı. İşte ayrıntılar ve corona olan diğer ünlüler...

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 12

    BTS grubunun Dynamite klibi kostümleri açık artırmaya çıkarılıyor

    Dünyaca ünlü K-pop grubu BTS'in rekorlar kıran Dynamite şarkısı klibindeki kostümleri bağış amacıyla açık artırmada satılacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 13

    Bartın’a özgü 6 lezzet coğrafi işaretle tescillendi

    Bartın Belediyesi, Türk Patent Kurumu’na başvuruda bulunarak kente özgü 6 farklı yöresel tadın coğrafi işaretle tescillenmesini sağladı. Türk Patent Kurumu tarafından, Bartın'a özgü lezzetler arasında yer alan pirinçli mantı, tatlı börek, incir donduması, beyaz baklava, kabak burması ve ağda tatlısına Coğrafi İşaret Tescil belgesi verildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 14

    Servetini sosyal medyada sergileyen Hong Konglu fenomen soyuldu

    Sosyal medyada servetini sergilemesiyle tanınan Hong Konglu sosyal medya fenomeni, 450 bin dolarlık eşyasını çaldırarak ağır bir bedel ödedi. Soyguncular, "meyve bıçağı veya tahta sopa" taşıyordu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 15

    Gökçe Bahadır'dan 'Kerem Tunçeri ile aşk yaşıyor' iddiasına yanıt

    Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, eski milli basketbolcu Kerem Tunçeri’yle aşk yaşadığı iddiasına menajerlik şirketi aracılığıyla yanıt verdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 16

    Göbeklitepe Fotoğraf Yarışması'na başvurular başladı

    Şanlıurfa'da, UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan ve "tarihin sıfır noktası" olarak nitelendirilen Göbeklitepe konulu fotoğraf yarışması düzenleniyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 17

    Sol Yanım 2. bölüm fotoğrafları

    Star'ın genç aşıklar Serra ve Selim’in hikayesine odaklanan yeni dizisi Sol Yanım'dan yeni kareler paylaşıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 18

    Çanakkale'de 2 bin yıllık Gladyatör Rölyefi ele geçirildi

    Çanakkale'de polis tarafından düzenlenen operasyonda, 2000 yıl öncesine ait olduğu değerlendirilen Gladyatör Rölyefi ve Sütun Tamburu ele geçirildi. Rölyefin, Troya'da yapılan gladyatör oyunlarına ilişkin güçlü bir kanıt olduğu belirtildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 19

    Peter Dinklage'ın yeni projesi: The Toxic Avenger

    Game of Thrones'un yıldızı Peter Dinklage, The Toxic Avenger filminde rol alacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 20

    Menajerimi Ara'da Kıraç ve Serkan gerilimi

    Star’ın beğeniyle izlenen dizisi Menajerimi Ara’nın yeni bölümünden heyecan dolu bir ön izleme yayınlandı. Dizinin ön izleme sahnesinde; Beren’in Serkan’la çalışma kararının ardından, Kıraç ve Serkan arasındaki gerilimin zirveye tırmandığı anlar izleyiciyi heyecanlandıracak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 21

    194 senelik Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın yeni binasına tarihi açılış

    Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın yeni binası, 3-4 Aralık'taki konserlerle sanatseverlere kapılarını açacak. CSO'nun yeni binasının açılmasına sayılı günler kala, yeni orkestra binasında müzikseverler için son dokunuşlar yapılıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 22

    39. İstanbul Film Festivali Eşit Bir Hayat seçkisinde 21 yeni film gösterilecek

    İstanbul Film Festivali, yılın son seçkisi ve Sinemada İnsan Hakları Yarışması’yla 4–24 Aralık tarihlerinde dijital ortamda yeniden izleyiciyle buluşuyor. Yüksek Katkıda Bulunan Tema Sponsoru Zorlu Holding desteğiyle gerçekleşen 39. İstanbul Film Festivali “Eşit Bir Hayat” seçkisinde 21 yeni film gösteriliyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 23

    'Trabzon'un yeni Sümela’sı' için adım atıldı

    Trabzon’un Maçka ilçesinde, vadiye hakim sarp kayalık üzerine 8’inci yüzyılda yapıldığı tahmin edilen Kuştul Manastırı, 1200’lü yıllarda yağmalanmasına rağmen geri kalan tarihi kalıntıları ve ihtişamı ile görenleri etkiliyor. 'Trabzon'un yeni Sümela’sı' olarak adlandırılıp, zorlu patika yollardan ulaşılan manastır, başlatılan çevre düzenlemesi ve yol iyileştirme çalışmasıyla turizme kazandırılacak. Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, "Kuştul Manastırı'nın bölgede adından sıkça bahsedilecek" dedi. 'Trabzon'un yeni Sümela’sı' olarak da adlandırılan tarihi manastırın, turizme kazandırılması hedefleniyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 24

    Brad Pitt'li Bullet Train’in kadrosu genişliyor

    Brad Pitt'in başrolde yer aldığı aksiyon filmi Bullet Train'in kadrosuna deneyimli aktör Hiroyuki Sanada katıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 25

    Merakla beklenen Akrep'in afişi yayınlandı

    İhanetin, lanetin, aşkın ve anneliğin savaşını Star TV ekranına getirecek Akrep dizisinin ilk afişi yayınlandı. Herkes Akrep'in başrollerindeki Demet Akbağ ve Evrim Alasya ikilisini konuşacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız