Magazin ve sanat turu (12 Ocak 2021)

12 Ocak 2021'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu... 

Haberler 12.01.2021 - 17:35

  • 1

    Kanye West'le gizlice buluştuğunu söyleyen TikTok yıldızı Kim Kardashian'dan özür diledi: Trump'ı destekliyor diye yaptım

    Tik Tok yıldızı Cole Carigan, Kim Kardashian'dan kocasıyla otelde buluştuğu iddiaları nedeniyle özür dileyerek, "Dürüst olmam gerekirse bunu eşin Trump’ı destekliyor diye yaptım" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 2

    George Clooney ile Amal Clooney boşanıyor mu?

    Ünlü aktör George Clooney ile avukat Amal Clooney Alamuddin'in altı yıllık evliliklerini sonlandırma kararı aldığı iddia edildi. Çiftin ayrılık nedeni olarak ise, çocuklarının eğitimleri hakkındaki fikir ayrılıkları gösterildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 3

    Demet Şener ile Cenk Küpeli boşandı

    2019 yılında dünyaevine giren Demet Şener ile Cenk Küpeli evliliklerini noktaladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 4

    Melania Trump eski danışmanının sözleri üzerine sessizliğini bozdu

    ABD'de First Lady Melania Trump, eşi Trump'ın destekçilerinin geçen hafta kongre binasına düzenlediği, beş kişinin ölümüne neden olan baskını kınadı. Melania Trump eski danışmanı tarafından kendisi hakkında ortaya atılan iddialara da yanıt verdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 5

    Moda endüstrisinde sanal süper modellerin topuk sesleri yükseliyor

    Miquela Sousa ve Shudu Gram gibi dijital modeller sosyal medyada git gide popülerleşiyor ve birer ‘influencer’a, sosyal medya ünlüsüne dönüşüyor. Bir sanal model, yaratıcısına yılda 10 milyon dolar kazandırabilirken, özellikle pandemide markaların sanal modellere ilgisi arttı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 6

    Corona virüs yüzünden 400 yıllık kemanını satmayı düşünüyor


    Andre Rieu corona virüs yüzünden 400 yıllık kemanını satmayı düşünüyor
    Hollandalı ünlü kemancı Andre Rieu, corona virüs salgını nedeniyle müzik piyasasında yaşanan krizin devam etmesi durumunda orkestrasını korumak ve çalışanlarını işten atmamak için, 400 yıllık Stradivarius marka kemanını satacağını söyledi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 7

    Fenomenlere çekiliş soruşturması

    Sosyal medya fenomenlerinin yaptıkları çekilişlerin bazılarında usulsüzlük tespit edildi. Savcılık aralarında Enes Batur, Yusuf Aktaş (Reynmen), Başak Karahan'ın da bulunduğu 10 fenomen hakkında soruşturma başlattı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 8

    2021 Gotham Ödülleri sahiplerini buldu

    2021’in ilk ödül töreni yapıldı. Gotham Film ve Medya Enstitüsü tarafından verilen 30. Gotham Ödülleri, New York’taki Cipriani Wall Street’te yapılan törenle sahiplerini buldu. Ünlü isimlerin seyircisiz salonda sunum yaptığı, kazanan yıldızların video bağlantısı yoluyla katıldığı tören, Oscar Ödülleri hakkında da ipucu verdi. Oscar Ödülleri için adı şimdiden geçmeye başlayan Nomadland, En İyi Film ve Seyirci ödüllerini kazandı. İşte 2021 Gotham Ödülleri’nin kazananları...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 9

    Sıla ve Hazer Amani'nin boşanma tarihi belli oldu

    Geçtiğimiz yıl evlenen ve aynı yıl için boşanacakları açıklayan Sıla ve Hazer Amani şubat ayında mahkemeye çıkacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 10

    Gigi Hadid altı ayda eski formuna kavuştu

    Zayn Malik ile ilişkisinden altı ay önce anne olan top model Gigi Hadid, hamilelik öncesi formuna kavuştu, kısa süre içinde tekrar podyuma çıkacak hale geldi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 11

    İbo Show 10. bölüm tanıtımı (Yeni bölüm konukları: Haluk Levent, Sabahat Akkiraz, Hüseyin Turan ve Ender Balkır)

    Star TV ekranlarında yayınlanan İbo Show'un 10. bölüm tanıtımı yayınlandı. Yeni bölüm konukları: Haluk Levent, Sabahat Akkiraz, Hüseyin Turan ve Ender Balkır.

    HABER DETAY - TIKLA İZLE

  • 12

    Queen grubu gitaristi Brian May’den porsuk kokulu parfüm

    Queen grubunun efsanevi gitaristi Brian May, kurduğu yardım kuruluşu yararına porsuk kokulu parfüm çıkardı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 13

    Sol Yanım 7. yeni bölüm fragmanı


    Başrollerinde Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey, Defne Samyeli ve Cansel Elçin'in yer aldığı Star TV'nin yeni dizisi Sol Yanım'ın 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

    HABER DETAY - TIKLA İZLE

  • 14

    Sex Pistols grubu hakkında mini dizi geliyor

    Efsanevi İngiliz punk rock grubu Sex Pistols'ın hikayesi, kurucularından Steve Jones'un hayatına odaklanan bir mini diziye dönüşüyor. Dizinin yönetmenliğini Oscar'lı isim Danny Boyle üstleniyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 15

    Survivor'da ikinci eleme adayı kim oldu, dokunulmazlığı kim kazandı? (Survivor 11 Ocak son bölüm ayrıntıları)

    Survivor Türkiye'de haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu kim kazandı, ikinci eleme adayı kim oldu sorularının cevapları belli oldu. Survivor son bölümde iki takım arasındaki dokunulmazlık oyununu Ünlüler takımı kazandı. Ada konseyinde ikinci eleme adayı olarak en çok oyu alan Dora belirlendi. İşte Survivor 12 Ocak son bölüm ayrıntıları...

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 16

    Iman Casablanca'nın Türkan Şoray hayranlığı

    Model ve oyuncu Iman Casablanca, Türkan Şoray hayranlığını dile getirdi. Casablanca, Yeşilçam'ın Sultan'ı lakaplı sanatçı için, "Dünya çapında bir isim Türkan Şoray. Canlandırdığı her karakteri devleştiren bir oyuncu" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 17

    Sarah Jessica Parker'dan Kim Cattrall açıklaması: Bu hikayenin bir parçası değil (Sex and the City geri dönüyor)

    Sex and the City'nin yeniden seyirciyle buluşacağının açıklanmasının ardından başrollerden Sarah Jessica Parker projede yer almayacak Kim Cattrall hakkında konuştu. Parker, Samantha karakteri için "Bu hikayenin bir parçası değil" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 18

    Şevval Sam karavanını kendi elleriyle süsledi


    “Bu benim bebeğim, 2021’in bana ilk hediyesi bu oldu” dediği karavanının yenileten Şevval Sam, aracın dışını kendi elleriyle süsledi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 19

    Alessandra Ambrosio salgın dinlemiyor: Brezilya tatili

    Dünyaca ünlü model Alessandra Ambrosio, yeni yılda soluğu Brezilya'da aldı. Arkadaş ve çocuklarıyla tatilde olan Ambrosio'nun plajdan yansıyan görüntüleri objektiflere yansıdı. 

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 20

    Kıvanç Tatlıtuğ'un “Vergi Kanununa Muhalefet’ davasında karar

    Kıvanç Tatlıtuğ'un sahte fatura kullandığı gerekçesiyle “vergi usul kanuna muhalefet” suçundan yargılandığı davada beraatine karar verildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 21

    Adele hem kazandı hem kazandırdı

    Adele çalıştığı menajerlik şirketi 10 milyon pound’luk kâr payı elde etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 22

    Survivor 2021'de Reşat Hacıahmetoğlu diskalifiye mi oluyor?

    Survivor 2021'nin yayınlanan son bölümünde Acun Ilıcalı sakatlığı bulunan Reşat Hacıahmetoğlu'nun yarışmaya devam edememe durumunun olduğunu aktardı. Yarışmanın ilk bölümlerinde sakatlık yaşayan Cemal Hünal ve Reşat Hacıahmetoğlu'nun durumu yeni bölümlerde netlik kazanacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 23

    Şanzelize dev bir bahçeye dönüşecek


    Fransa’nın başkenti Paris’te bulunan ve dünyanın en ünlü caddelerinden olan Şanzelize’yi (Champs-Elysees) dev bir bahçeye dönüştürecek bir planın onaylandığı açıklandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 
    XB

  • 24

    Feyyaz Gümüş Akrep dizisinde

    Star'ın sevilen dizisi Akrep'in kadrosuna genç oyuncu Feyyaz Gümüş dahil oluyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 25

    2021'de gösterime girecek 13 kitap uyarlaması film

    2021 yılı, roman uyarlamaları için ilginç bir yıl olacak. Death on The Nile, Dune, The Greem Knight gibi 2020 yılında vizyona giremeyen uyarlama filmleri de 2021 yılında vizyonda ya da dijital platformlarda izleme imkanı yakalayacağız. İşte beyazperde'nin derlemesine göre 2021 yılında gösterime gireceğini bildiğimiz roman ya da kitap uyarlaması filmler..

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 26

    Lahit tarlası için koruma tedbirleri


    UNESCO’ya aday İznik’te çok sayıda lahit çıkmasının ardından kamulaştırılarak sit alanı ilan edilen zeytin tarlasının etrafı tel örgülerle çevrildi. Yüksek teknolojili ve gece görüş özelliği bulunan 6 kamerayla tarla 7 gün 24 saat izleniyor. Tarlada çıkarılmayı bekleyen lahitlerin üstü özel brandalar ile kapatıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 
    g

  • 27

    Survivor Steven, Wakanda Forever sevinciyle gündemde

    Survivor 2021'nin dikkat çeken yarışmacılarından biri olan Steven Salam'ın kazandığı oyunlar sonrası Wakanda Forever diye sevinç yaşaması ve son bölümde Barış Özbek ile aralarında geçen polemik sosyal medyanın gündemine oturdu. Peki Wakanda nedir, ne demek? Wakanda Forever ne anlama geliyor?

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 28

    Ricky Gervais: Öldükten sonra bedenimi hayvanlar yesin

    Karantina döneminde ünlü isimlere "Havuzlu villada karantinadan şikayeti kesin!" diyerek gündem olan komedyen Ricky Gervais, öldükten sonra bedeninin Londra Hayvanat Bahçesi'ndeki aslanlar tarafından yenilmesini istediğini dile getirdi. Gervais, "Bu şekilde hayvanlara en azından bir şey geri vermiş oluruz" ifadelerini kullandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 29

    Türk mutfağı dünyaya açılıyor

    Şef Somer Sivrioğlu’nun “Türk mutfağı dünyada saygı gören bir mutfak değil. İlk 10’da sayılmaz” sözleriyle başlayan tartışma sonrası Türkiye Turizm ve Tanıtım Geliştirme Ajansı harekete geçti. Şefler işbirliği yapılan çalışmada Türk mutfağının dünyada tanıtılması hedefleniyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 30

    Sörfte rekorları alt üst eden kadın: Maya Gabeira

    Geçtiğimiz Şubat ayında Portekiz’in Nazare kentinde, 22.4 metrelik bir dalgada sörf yaparak Guinness Dünya Rekorlar kitabına giren Brezilyalı sörfçü Maya Gabeira, tüm dünyada erkeklerin baskın olduğu sörf sporunda korkusuzca ilerliyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 31

    ‘Ran’ Nazım Hikmet’in doğum gününde dijitalde

    Yurdaer Okur’un Nazım Hikmet’in şiir ve mektuplarından sahneye uyarladığı 'Ran' oyunu Nazım’ın doğum günü olan 15 Ocak’ta dijitalde ilk kez seyirciyle buluşacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 32

    Necroman kısa filmine 14 ödül

    Korku ve gerilim tarzında kısa filmler çeken Ercan Er, Necroman isimli ikinci filmi ile yurt içi ve yurt dışında düzenlenen festivallerde büyük ilgi gördü. Film, toplamda 14 ödülün sahibi oldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 33

    Sol Yanım 7. bölüm fotoğrafları

    Star'ın sevilen dizisi Sol Yanım'ın 7. bölümü 14 Ocak Perşembe günü ekrana geliyor. Sol Yanım'ın yeni bölümünde Selim’in yaptığı kazanın asıl sorumlusu da ortaya çıkıyor. İşte yeni bölüm fotoğrafları ve konusu...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 34

    Yapı Kredi bomontiada World Akustik sahnesi Sufle grubunu ağırlıyor

    Yapı Kredi bomontiada’nın her cuma Instagram hesabından canlı yayınladığı “Dünya Kadar Müzik” kapsamında “World Akustik” serisi, 15 Ocak akşamı saat 21.00’de Sufle grubu ile devam ediyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 35

    Köprüde Buluşmalar Work in Progress başvuruları başladı

    İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından İstanbul Film Festivali kapsamında düzenlenen Köprüde Buluşmalar 2021 “Work in Progress” başvuruları başladı. Work in Progress  başvuruları 17 Şubat'ta sona eriyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 36

    UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan Pamukkale'ye 6 bin 850 kişi ziyaretçi

    UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan Pamukkale'yi, yılın ilk 11 gününde 6 bin 850 kişi gezdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 37

    Turizm başkenti Antalya Hollywood oyuncularını ağırlayacak


    Antalya'da, Türkiye'nin ilk EXPO'su alanı olarak 2016'da açılan botanik park, dev bir film platosuna dönüştürülüyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 38

    Günlük burç yorumları - 12 Ocak 2021


    Venüs, Mars’a göz kırpıyor

    Gökyüzünde kopan gümbürtü içinde, Venüs bugün bir şekilde iyili yapmak için kollarını sıvamış durumda. İyimser olmamız gereken bir gün.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız