Magazin ve sanat turu (13 Ekim 2020)

13 Ekim 2020'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu... 

Haberler 13.10.2020 - 17:40

  • 1

    Deniz Baysal'dan Kim Kardashian tepkisi

    Star TV ekranlarında yayınlanan Fazilet Hanım ve Kızları ve Söz dizilerinin ardından Hizmetçiler dizisiyle de ekranda boy gösteren, sinemada ise 7. Koğuştaki Mucize filmiyle tüm dünyada izlenen oyuncu Deniz Baysal, Ermenistan'a destek veren Kim Kardashian'ı takip eden ünlülere tepki gösterdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 2

    Cristiano Ronaldo'nun testi pozitif çıktı 

    Dünya genelinde milyonlarca insana bulaşan corona virüs, ünlü isimleri de etkiledi. Son olarak Portekiz Futbol Federasyonu, yıldız oyuncu Cristiano Ronaldo'nun corona virüs testinin pozitif çıktığını duyurdu. 

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 3

    Tom Parker: Beynimde tümör var ama ailem için mücadele edeceğim

    Dünyaca ünlü şarkıcı Tom Parker, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kendisine beyin tümörü teşhisi konulduğunu açıkladı. Parker, "Bunu söylemenin kolay bir yolu yok ama beyin tümörü teşhisi konuldu. Tedavi de çoktan başladı" ifadelerini kullandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 4

    Kanye West'ten ABD Başkanlığı için kampanya mesajı: İsminin bulunmadığı pusulalara adının yazılmasını istedi

    ABD başkanlık seçimlerindeki adaylık süreci bilmeceye dönen Kanye West, yayınlanan ilk kampanya videosunda isminin bulunmadığı pusulalara adının yazılmasını istedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 5

    Elon Musk'ın hayatı dizi oluyor

    Uzay taşımacılığı ve araştırma şirketi SpaceX'in kurucusu Elon Musk hakkında dizi hazırlanıyor. Dizinin yapımcısı da Hollywood'un ünlü aktörü Channing Tatum.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 6

    Russell Crowe göbeğiyle gündemde

    2000 yapımı Gladyatör filmiyle Oscar alan aktör Russell Crowe (56) Unhinged filmi için aldığı kilolardan sonra göbeğiyle gündemde.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 7

    Menajerimi Ara'da Burçin Terzioğlu’ndan mesaj: Kadınlara yönelik tacize karşı susmuyoruz

    Star’ın beğeniyle izlenen dizisi Menajerimi Ara’nın bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümüne, konuk oyuncu olarak katılan Burçin Terzioğlu’nun sahnesi damga vuracak. Terzioğlu, kadınlara yönelik taciz ile ilgili önemli bir konuya değinecek.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 8

    Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul başladı

    Galataport İstanbul’un mekan sponsorluğunda gerçekleşen Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul bu yıl corona virüs nedeniyle modaseverlerle dijital olarak buluştu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 9

    Ferman Toprak'ın eşi Hilal Toprak şikayetçi oldu: Beni darp etti!

    Şarkıcı Ferman Toprak'ın eşi Ayşe Hilal Toprak, darp raporu alarak eşinden şiddet gördüğü iddiasıyla polise başvurdu. Polis merkezinde ifadesi alınan şarkıcı, suçlamaları kabul etmedi.

     HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 10

    Nicole Kidman: Acı çekmekten korkmam

    Yıldız oyuncu Nicole Kidman, yaşadığı duygusal çatışmalar ile ilgili konuştu. Kidman, "Bazen acı çekerim, bazen neşelenirim. Acı çekmekten korkmam. Duygusal çatışmalarımı sindirerek sevdiğim bir noktaya geldim" ifadelerini kullandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 11

    Madonna son görüntüsüyle gündemde

    Pembe saçı ve gözlüğüyle poz veren Madonna'nın paylaşımı takipçilerini şaşırttı. Dünyaca ünlü şarkıcının gönderisinde en çok konuşulan detay yüz şeklindeki değişim oldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 12

    Tom Ellis: Tiyatroya döneceğim

    Lucifer’ın yıldızı Tom Ellis, dizinin final yapmasının ardından kariyerini tiyatroya yönelteceğini açıkladı. Ellis, "Tiyatronun ölmeyeceğine inanıyorum. Geri dönecek. Ve onun bir parçası olmak istiyorum" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 13

    45 kilo veren Jessica Simpson'ın son hali

    Üç çocuk annesi ünlü şarkıcı ve oyuncu Jessica Simpson, aşırı kilo aldığı son hamileliğinden bu yana 45 kilo vererek 90'lı yıllardaki kadar fit bir görünüme kavuştu. Simpson, son halini sosyal medyada paylaştı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 14

    Gupse Özay'dan hamilelik iddialarına yanıt

    Geçtiğimiz aylarda Barış Arduç ile dünyaevine giren Gupse Özay'ın hamile olduğu iddia edildi. Açıklama yapan Özay iddiaları yalanladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU
  • 15

    Babil'in yönetmeni Uluç Bayraktar'ın 9,75 filmi ABD'de yarışacak

    Ezel, İçerde ve Karadayı gibi dizilerin ardından şu sıralar Babil ile gündemde olan yönetmen Uluç Bayraktar’ın ilk uzun metraj filmi, 9,75 ABD'de yarışacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 16

    Sosyal medya fenomeninin yardımcısına devlet desteği

    İngiltere'nin en çok kazanan sosyal medya fenomeni Zoella Sugg'ın, pandemi döneminde yardımcısının maaşı ödemek için devletten destek aldığı ortaya çıktı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 17

    Yeşilçam'ın yıldızı Coşkun Göğen'den üç film birden

    Antalya'da yaşayan usta oyuncu Coşkun Göğen (75), üç film projesi için kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor. Aydemir Akbaş ile bir komedi filminde oynamaya hazırlandığını söyleyen Göğen, iki film için de anlaştığını aktardı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 18

    Gülün Ruhu satışa çıkıyor

    Sotheby's Müzayede Evi, Gülün Ruhu (The Spirit of the Rose) adı verilen eşine az rastlanır pembe elması açık artırmaya çıkarıyor. Elmasa yaklaşık 38 milyon dolar değer biçiliyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 19

    8. Boğaziçi Film Festivali'nin biletleri satışta

    Boğaziçi Kültür Sanat Vakfı tarafından gerçekleştirilen 8. Boğaziçi Film Festivali'nin biletleri satışa çıktı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 20

    Süreyya Operası Beste Yarışması ödülleri sahiplerini buldu

    Çağdaş Türk Müziği alanında bestecileri teşvik etmek, yerli eser repertuvarını zenginleştirmek amacıyla Kadıköy Belediyesi tarafından düzenlenen “Süreyya Operası Ulusal Beste Yarışması 2020”de dereceye girenler, final konserinin ardından jüri üyelerinin yaptığı oylama sonucu belirlendi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 21

    Patty Jenkins: Sinemalar geri dönüşü olmayan bir yola girdi

    Wonder Woman filmlerinin başarılı yönetmeni Patty Jenkins, yılın en önemli yapımlarının durmadan ertelenmesi ve sinemaların tam olarak açılamaması hakkında konuştu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 22

    Nikolaj Coster-Waldau: Sette herkes diva

    Game of Thrones'ta (Taht Oyunları) Jaime Lannister karakterine hayat veren Nikolaj Coster-Waldau set arkadaşlarını diva gibi davranmaları nedeniyle eleştirdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 23

    Anadolu jelibonu köftüre ilgi artıyor

    Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde bağ bozumunda elde edilen üzümlerden üretilen Anadolu jelibonu olarak da bilinen yöresel lezzetlerden köftüre ilgi her geçen gün artıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 24

    Heyamola İnebolu-Çılgın İnebolulular belgeseli tamamlandı

    Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde Kurtuluş Savaşı'ndaki milli mücadele yıllarında Rusya ve İstanbul’dan gemilerle İnebolu’ya getirilen cephanelerin cepheye taşınmasında büyük fedakarlık gösteren İnebolu kayıkçılarının ve halkının kahramanlık mücadelesi belgesel haline getirildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 25

    Clouds filmine sosyal mesafeli gala

    Disney+ platformunun yeni filmi Clouds'un galasında sosyal mesafe ve maske kuralı unutulmadı. Oyuncuların her biri maskeyle kırmızı halı pozu verdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 26

    Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi Bingöl’de

    Çanakkale Savaşları'ndan kalma objelerin yer aldığı ve dijital gösterilerin sunulduğu 'Mobil Müze' Bingöl’de ziyarete açıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 27

    Kuyudan çıkarılan Söğle peynirinin kilosu 100 lira

    Antalya'nın Elmalı ilçesinde üretilen yöreye özgü Söğle peynirinin yaklaşık 4 aylık kuyuda bekleme süreci tamamlandı. Derilere doldurularak konuldukları kuyulardan özenle çıkarılan Söğle peyniri kilosu 100 liradan satışa sunuldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 28

    2. Uluslararası Balkan Müzik Festivali sona erdi

    2. Uluslararası Balkan Müzik Festivali, Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı üyelerinden oluşan Trakya Ensemble konseriyle sona erdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 29

    Colin Farrell tanınmaz halde (Batman çekimleri başladı)

    Robert pattinson'un Batman karakterini canlandırdığı The Batman filmi seti, salgın nedeniyle ara verilen çekimler için yeniden kuruldu. Setten yansıyan görüntülerde Penguin karaterine hayat veren Colin Farrell makyajla bambaşka birine dönüşmesiyle dikkat çekti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 30

    Star Wars dizisi The Mandalorian'ın ikinci sezon karakter afişleri çıktı

    Disney+ kanalında 30 Ekim'de yayınlanmaya başlayacak olan Star Wars dizisi The Mandalorian'ın ikinci sezon karakter afişleri yayımlandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 31

    Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan sinemaya 14 milyon lira

    Kültür ve Turizm Bakanlığı, yılın son değerlendirme toplantısı ile sinema sektörüne 17 proje için 14 milyon 250 bin liralık destek sağlandığını açıkladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 32

    Eser Yenenler ikinci kez baba oluyor

    Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler Instagram hesabından yaptığı paylaşımla ikinci çocuğuna hamile olduğunu duyurdu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 33

    Bond kızı Margaret Nolan hayatını kaybetti

    007 James Bond serisinin efsane filmleri arasında yer alan Goldfinger'ın yıldızı Margaret Nolan hayatını kaybetti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 34

    8. Engelsiz Filmler Festivali başladı

    Covid-19 tedbirleri kapsamında 8'inci yılında çevrim içi olarak düzenlenen Engelsiz Filmler Festivali, film gösterimleriyle başladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 35

    Kokoreçte dana bağırsağı ve yağ hilesi

    İzmirli vatandaşların sevdiği sokak lezzetlerinden kokoreci daha uygun maliyete yapmak isteyen bazı işletmelerin, kuzu kokoreç diyerek daha ucuz olan dana bağırsağı kullandığı ortaya çıktı. Ayrıca bazı işletmecilerin yine maliyeti düşürmek için ürünün içine konan bumbar ve ince bağırsaktan çalıp daha fazla yağ koyarak sattıkları belirtildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 36

    Uluslararası Frankfurt Türk Film Festivali Üniversitelerarası Kısa Film Yarışması 1 Kasım'da

    Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Frankfurt Belediyesi’nin katkılarıyla 1- 6 Kasım'da Almanya'nın Frankfurt şehrinde gerçekleştirilecek Uluslararası Frankfurt Türk Film Festivali'nin jüri değerlendirmeleri sürüyor. Yeni tip corona virüs (Covid-19) tedbirleri nedeniyle ödüllerin 2021'de verileceği festivalde ödül alan filmler özel gösterimle halkla buluşacak. Kısa film ve belgesel kategorisinde derece alan eserler online olarak izlenebilecek.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 37

    Kim Milyoner Olmak İster'e damga vuran Hikmet Karakurt'un hayatını 40 liralık radyo değiştirdi

    Kim Milyoner Olmak İster'de 10 Ekim Cumartesi akşamı yarışan 22 yaşındaki Hikmet Karakurt, performansı ve sempatik tavrıyla Türkiye’nin konuştuğu isim oldu. Hikmet, 60 bin liralık sorunun cevabını, kardeşine aldığı 40 liralık radyodan öğrendiğini anlattı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 38

    Halikarnas Balıkçısı: Cevat Şakir Kabaağaçlı anılıyor

    Halikarnas Balıkçısı mahlaslı gazeteci, yazar, şair, ressam Cevat Şakir Kabaağaçlı'nın vefatının üzerinden 47 yıl geçti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 39

    Sefirin Kızı 24. yeni bölüm fragmanı

    Engin Akyürek ve Neslihan Atagül Doğulu’nun başrollerini paylaştığı, Sefirin Kızı dizisinin 24. bölüm fragmanı yayınlandı.

    HABER DETAY - TIKLA İZLE

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız