Magazin ve sanat turu (13 Ocak 2021)

13 Ocak 2021'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu... 

Haberler 13.01.2021 - 17:26

  • 1

    Vogue editörü ırkçılık suçlamalarına neden olan Kamala Harris kapağını savundu

    Dünyanın önde gelen moda dergilerinden Vogue'un ABD editörü Anna Wintour, derginin Şubat sayısı için hazırlanan ve tartışma yaratan Kamala Harris kapağında seçilen pozu savundu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 2

    Can Yaman ile Diletta Leotta birlikteliği (İtalyan paparazziler görüntüledi)

    İtalya medyası oyuncu Can Yaman ile İtalya’nın ünlü spor spikerlerinden Diletta Leotta'nın görüntülerini yayınlayarak birliktelik yaşadıklarını yazdı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 3

    Spike Lee’nin çocukları 2021 Altın Küre Elçileri oldu

    Spike Lee'nin çocukları Satchel ve Jackson Lee, Hollywood Yabancı Basın Birliği (HFPA) tarafından Altın Küre Elçileri seçildi. Bu onursal rol için ilk kez iki renkli kardeş seçilmiş oldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 4

    Boşanmanın ardından Demet Şener'den yeni Cenk Küpeli açıklaması: Çocuk konusunda anlaşamadık

    Cenk Küpeli ile boşanmasının ardından yeni bir açıklama yapan Demet Şener iddialara yanıt verdi. Şener, "Çocuk konusunda karşılıklı konuşarak hayattan beklentilerimizin farklı olduğuna karar verip ayrıldık" açıklamasında bulundu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 5

    Madonna seyahat kısıtlamasına rağmen 3 haftada 5 ülke gezdi


    İngiltere’nin artan corona virüs vakaları nedeniyle ulusal çapta karantinada olduğu bir dönemde, Madonna’nın yüksek değerli iş imtiyazı hakkını kullanarak Londra’dan uçup ülke ülke gezmesi büyük tepki çekti. (Fotoğraflar: Madonna/Instagram)

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 6

    Montana Brown'ın salgın döneminde maskeli tatili: Kısıtlamalar nedeniyle ülkeme dönmüyorum

    Love Island (Aşk Adası) adlı program ile yıldızı parlayan Montana Brown, salgın döneminde yeni yılda çıktığı tatiline devam ediyor. Maske takmayı unutmayan Brown gelen eleştirilere verdiği yanıtta ise ülkesi İngiltere'deki seyahat kısıtlamaları nedeniyle dönmek yerine Barbados'ta kalma kararı aldığını aktardı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 7

    Survivor 2021'de kim elendi? (Survivor 12 Ocak ayrıntıları)


    Survivor'da ödül oyununu kim kazandı, Survivor'da kim elendi sorularının cevapları belli oldu. 12 Ocak'ta yayınlanan son bölümde ödül oyununu ünlüler takımı kazandı. Ada konseyinde SMS birincisi seçilen Poyraz; Sena ve Dora'dan sonra 3. eleme adayı olarak Reşat'ın ismini verdi. Yapılan oylamada Sena, Survivor'a veda eden ilk isim oldu.


    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 8

    İsveç Prensesi Sofia üçüncü çocuğuna hamile

    Eşi Prens Carl Philip ile birlikte coron virüse yakalanan ve iyileşen İsveç Prensesi Sofia, karantina sonrası üçüncü çocuğuna hamile olduğunu duyurdu. Kral Carl XVI Gustaf'ın daha önce aldığı karara göre doğacak bebek prens ya da prenses unvanı alsa da bu unvanı gelecekte eşi ya da çocuğuna aktaramayacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 9

    Ünlü bas gitarist İsmail Soyberk hayatını kaybetti

    Türk pop müzik tarihinin dünya çapında müzisyenlerinden biri olan İsmail Soyberk 67 yaşında hayatını kaybetti. Müzik dünyasının en iyi bas gitaristlerinden olan Soyberk, 80'li ve 90'lı yıllarda binlerce albümde stüdyo basçılığı yapmıştı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 10

    Naomi Osaka, Louis Vuitton'un yeni yüzü oldu


    Louis Vuitton yıldızlar kadrosuna eklenen son isim tüm zamanların en etkili tenisçilerinden ve dünyanın en çok kazanan kadın sporcusu Naomi Osaka oldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 11

    Corona virüse yakalanan Songül Öden: Eşimle birlikte hastalığı atlattık

    Dünyada milyonlarca kişiyi etkileyen corona virüse yakalanıp kurtulanlar arasında sanat, eğlence ve spor dünyasının tanınan isimleri de var. Kimi daha önce hiç yaşamadığı bir titremeyi, kimi acıyı anlatıyor. Sabahları hala öksürdüğünü söyleyen de var, sosyal izolasyona dikkat çeken de. Son olarak ünlü oyuncu Songül Öden tedavisinin tamamlandığını ve hastaneden taburcu olduğunu açıkladı. 

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 12

    Türk mutfağının lezzetleri dünya listesinde Adana kebap, biber dolması, sarma, köfte ve döner

    Dünyanın en iyi geleneksel yemekleri belli olurken, Türkiye’den 5 lezzetin listede yer aldığı saptandı. İkinci sırada yer alan yemeğimiz ise “Adana kebap” olarak kayıtlara geçti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 13

    Beyaz Saray'da Trump ailesi sonrası 286 bin dolar fatura

    Donald Trump ve ailesinin Beyaz Saray'dan taşınıp yerlerini Biden ailesinin taşınması için yapılacak temizliğe 286 bin dolarlık bütçe ayrıldığı bildirildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 14
    Instagram fotoğrafları yüzünden psikoloğa verilen ceza Belçika'da tartışma yarattı

    Belçika'da Psikologlar Komitesi Disiplin Kurulu'nun, sosyal medyada seksi fotoğraflar paylaştığı ve kadın dostu +18 film yönettiği gerekçesiyle psikolog Kaat Bollen'e verdiği uyarı cezası, cinsiyet eşitliği tartışması başlattı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 15

    Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy: Mart ayı itibarıyla etkinliklerimize başlayacağız

    Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Mart ayı itibarıyla vaka sayılarındaki gelişmeyle konserlerimize ve etkinliklerimize başlayacağız" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 16

    Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su Hayal Kahraman boşandı

    Çocuklar Duymasın'ın devam versiyonunda Duygu karakterine hayat veren Hayal Kahraman ile Murat Kahraman Gökalp boşandı. 

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 17

    North Face ve Gucci'nin yeni projesi alay konusu oldu

    Moda devi Gucci'nin; açık hava rekreasyon şirketi North Face ile dağlarda topuklu ayakkabıyla gezen modellerle yaptığı tanıtım, sosyal medyada alay konusu oldu.


    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 18

    Rubato'nun solisti Özer Arkun: Cinsel taciz iddiası doğru değildir

    Kız arkadaşı Burcu Y.'yi darp ettiği gerekçesi ile "nitelikli kişiyi hürriyetinden yoksun kılma", "silahla kasten yaralama", "tehdit", "şantaj", "hakaret", "nitelikli yağma" ve "basit cinsel saldırı" suçlarından 35 yıla kadar hapisle cezalandırılması istenen Rubato'nun solisti Özer Arkun'un yargılanmasına başlandı. Savunmasını yapan Özer Arkun, evlilik hazırlığı yaptığı Burcu Y. ile tartıştıklarını, tartışma sırasında istem dışı hareket ile burnunun kanamasına neden olduğunu söyledi. Özer Arkun, olayı kimseye anlatmaması koşulu ile Burcu Y.'yi hastaneye götürdüğü yönündeki iddiayı ise kabul etmedi. Bulunduğu Sivas'ta talimatla ifade veren Burcu Y., Özer Arkun'un burnuna bardak fırlattığını, kendisini yumrukladığını belirterek şikayetinin sürdüğünü söyledi. Burcu Y.'nin avukatı Arkun'un yargılandığı ceza maddelerinin üst sınırının düşünülerek tutuklanmasını talep etti ancak mahkeme bu talep konusunda bir karar vermedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 19
    Rege-Jean Page yeni James Bond iddialarına cevap verdi

    Oyuncu Rege-Jean Page yeni James Bond olması için başlatılan kampanya hakkında "İngilizseniz ve iyi bir iş yapıyorsanız herkes Bond kelimesini söylemeye başlıyor. Bu adeta bir takdir belgesi gibi" dedi.


    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 20
    Liam Hemsworth'ün ağabeyleriyle rekabet eden kariyeri

    İlk oyuncu seçmelerine 16 yaşındayken katılan; Chris ve Luke Hemsworth'ün kardeşi Liam Hemsworth, aile içi rekabete neden olan oyunculuk deneyimine 2007'de Home and Away ve McLeod's Daughters şovlarına katılmasıyla başladı. Aynı yıl kendisinden önce abi Luke'un rol aldığı Neighbour dizisine katıldı. 2008'de çocuk televizyon programı The Elephant Princess'de kahraman grubun çekici gitaristi Marcus karakterini canlandırdı. Liam daha sonra televizyon dizisi Satisfaction'da ve İngiliz yapımı Triangle filminde rol aldı. The Hunger Games (Açlık Oyunları) serisiyle kariyerinde zirve yapan Liam Hemsworth bugün (13 Ocak 2021) 31. doğum gününü kutluyor. İşte ağabeyleri Chris Hemsworth ve Luke Hemsworth ile ilişkisini "Biz kardeşiz ve her zaman aramızda bir rekabet vardır, ama bu iyi bir şey, bu bizi zorluyor ve birimizin bir şeyler yapmasından her zaman mutluyuz" diye özetleyen oyuncunun kariyerinde imza attığı filmler.


    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 21

    Jared Leto'lu 'Morbius'un vizyon tarihi ertelendi

    Sony, "Morbius" filmine yeni vizyon tarihi belirledi. Filmin vizyon tarihi 19 Mart'tan 9 Ekim 2021'e alındı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 22

    Çevrim içi müzik festivali Milyonfest Online başlıyor

    2021 yılının ilk müzik festivali 'Milyonfest Online', yarın başlayacak. Online etkinlik ve gösteri platformu Sosyo’da gerçekleştirilecek festivalde 14-18 Ocak tarihleri arasında Athena, MFÖ, Sertab Erener, Ceza, Duman gibi 15 sanatçı sahne alacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 23

    Ryan Dorsey'den vefat eden eski eşi Naya Rivera'ya duygusal doğum günü kutlaması

    Geçtiğimiz temmuz ayında denizde boğularak hayata veda eden Glee dizisinin yıldızlarından Naya Rivera, eğer o talihsiz kazayı yaşamasaydı dün 34'üncü doğum gününü kutlayacaktı. Rivera'nın oğlunun babası Ryan Dorsey de onun yeni yaşını duygusal bir paylaşımla kutladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 24

    Akrep 6. yeni bölümde iktidar savaşında eski düşmanlar dost oluyor

    Heyecanın bir an bile düşmediği, sürükleyici senaryosu ve birbirinden yetenekli oyuncularıyla ilgiyle izlenen Akrep’in 6. yeni bölümüne hem anne kız hem ezeli düşmanlar Ferda ve Perihan’ın mecburi ittifakı damga vuracak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 25

    Çanakkale’deki Namazgah Tabyası'nın surlarında restorasyon

    Çanakkale Boğazı'nın savunmasında önemli rol oynayan Namazgah Tabyası'nın 395 metre uzunluğundaki surlarında güçlendirme ve restorasyon çalışması başlatıldı. Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, "Buralar hem savaş öncesi ecdattan kalmış hatıralar hem de Çanakkale Savaşları sırasında gazi olmuş tarihi mekanlardır. Bütün ecdattan kalan tarihi mekanları ayağa kaldırmak istiyoruz" dedi.


    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 26

    Diyarbakır'da Anadolu Selçuklu Sultanı 1. Kılıçarslan'ın mezarı bulundu


    Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde Dicle Üniversitesi (DÜ) tarafından yapılan kazı çalışmasında Anadolu Selçuklu Sultanı 1. Kılıçarslan ve kızı Saide Hatun'un mezarı bulundu.


    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 27

    Çankırı Belediyesi'nden Yeşilçam replikleriyle Covid-19 uyarısı

    Çankırı Belediyesi, Yeşilçam sanatçıları ve çizgi film karakterlerinin replikleriyle hazırlanan afişlerle, yeni tip corona virüs (Covid-19) karşı temizlik, maske, mesafe çağrısı yapıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 28
    Roma dönemine ait oda mezar definecilerin hedefi oldu

    Bursa’nın Yenişehir ilçesinde Roma dönemine ait oda mezar, define aramak için kaçak kazı yapanların hedefi haline geldi. Mezar taşları arasında patlayıcı için kullanılan kablolar bulundu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 29

    Hatay'da beş dönemin izlerini taşıyan Necmi Asfuroğlu Arkeoloji Müzesi ziyaretçilerini zaman yolculuğuna çıkarıyor

    Hatay'da 2010 yılında bir otelin inşaat çalışması sırasında ortaya çıkan, beş döneme ait eserlerin yer aldığı müze-otel konseptine sahip Necmi Asfuroğlu Arkeoloji Müzesi, hizmete girdiği geçen yıldan bu yana 22 bin 500 ziyaretçiyi ağırladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 30

    Meksika'da Star Wars savaşçısını andıran 500 yıllık bir kadın heykeli bulundu

    Meksika'da bir narenciye bahçesinde çalışan çiftçiler, bir tanrıçayı veya hükümdarı temsil ettiği düşünülen "Star Wars başlıklı" bir kadın heykeli buldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 31

    Survivor'dan elenen Sena Özdemir kimdir? (Survivor 2021 yarışmacısı Sena Özdemir kaç yaşında, nereli?)


    Survivor 2021'de dün yapılan ada konseyinde Poyraz ve Dora ile birlikte eleme adayı olan Sena Özdemir yarışmaya veda eden ilk isim oldu. İşte Survivor Sena'nın ilk sözleri ve hakkında merak edilenler.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 32
    Günlük burç yorumları - 13 Ocak 2021

    Yeniay fazlasıyla tutkulu

    Ve işte yeni bir Ay’ın içinde uyandık. Biraz tutkulu, biraz cesur olacağımız bir gün. Ama ne olursa olsun atılacak adımlarda temkinli olmak lazım.


    HABER DETAY - TIKLA OKU


Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız