Magazin ve sanat turu (16 Ocak 2019)

16 Ocak 2019 'da Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler ntv.com.tr 16.01.2019 - 16:44 Son Güncelleme : 16.01.2019 - 17:14

  • 1

    INSTAGRAM'IN TÜRK ZENGİNLERİ DÜNYA BASININDA

    İstanbul’un en zenginleri Instagram’da yaptıkları paylaşımlarla dünya basınının dikkatini çekti. 12 bin takipçili The Rich Kids of Istanbul (İstanbul'un Zengin Çocukları) adlı Instagram hesabından paylaşılan ve İstanbulda yaşayan zengin gençlerin lüks yaşam biçimlerini ortaya koyan fotoğraflar, İngiliz Daily Mail gazetesinde yer buldu. İşte, dünyanın ilgisini çeken Instagram’ın Türk zenginleri...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 2

    ÜNLELERDEN YENİ TREND: SNOWKINI

    Kim Kardashian’dan Rihanna’ya, Kendall Jenner'dan Mariah Carey'e ünlüler karda ve buz üstünde bikiniyle poz vererek 'snowkini' akımını başlattı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 3

    YENİ AKIMA KATILAN ÜNLÜ İSİMLER

    Sosyal medyada #10YearChallenge hashtag'i altında başlayan, 10 yıl öncesi ile sonrası fotoğrafların kolajlanarak paylaşılması akımına gnösteri dünyasının yerli ve yabancı ünlü isimleri de katılıyor. İşte 10 Year Challenge akımına katılarak fotoğrafları sosyal medyadan yayınlayan ünlü isimlerin kareleri...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 4

    RAHMİ KOÇ'TAN MÜZEDE SELFIE

    Geçen sene ilk kez 17 Ocak’ta yapılan Müzede Selfie Günü (Museum Selfie Day) artık bir gelenek haline geldi. Bu yıl 16 Ocak’ta (bugün) düzenlenen etkinlik Türkiye’den de Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı 300’den fazla müzede dünya ile eş zamanlı olarak kutlanıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi müzelerde selfie çekip sosyal medya hesabında paylaşanlara çeşitli hediyeler veriyor. İşte aralarında Rahmi Koç'un da bulunduğu sosyal medyaya yansıyan Müzede Selfie Günü (Museum Selfie Day) paylaşımları

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 5

    REKORTMEN YUMURTA TİCARETE ATILDI

    Kylie Jenner'ın 18 milyon ile Instagram'ın en çok beğeni alan fotoğrafı rekorunu 44.2 milyona çıkaran World Record Egg, ticarete atıldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 6

    "OĞLU MU, OĞLU YAŞINDA YENİ SEVGİLİSİ Mİ?" (NBA MAÇI AÇIKLAMASI)

    Ünlü oyuncu Kate Beckinsale, NBA maçına birlikte gittiği asistanıyla hayranlarını heyecalandırdı. Bazıları oğlu, bazıları da oğlu yaşında sevgilisi zannetti. İşin aslını Beckinsale açıkladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 7

    SAĞLIK DURUMU HAKKINDA AÇIKLAMA

    Mide kanaması şikayetiyle 14 Aralık'ta yoğun bakım ünitesine alınan sanatçının tedavisi devam ediyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 8

    RIHANNA, SOYADI YÜZÜNDEN BABASINA DAVA AÇTI

    Ünlü şarkıcı Rihanna, babası Ronald Fenty’yi, soyadını ticari marka olarak kullandığı için dava etti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 9

    NATIONAL GEOGRAPHIC TÜRKİYE'DEN 6 YER ÖNERDİ


    National Geographic, Ölmeden Önce Görülmesi Gereken Yerler kitabında Türkiye'den Ayasofya, Mardin, Göbeklitepe, Sümela Manastırı, Mısır Çarşısı ve Kapadokya Argos Oteli'ni listeye aldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 10

    2019’UN YENİ MODA TRENDİ: KEÇİ AYAKKABISI

    2019 yılının moda trendleri arasına girmesi beklenen ‘keçi ayakkabısı’, ilk olarak 76. Altın Küre ve Eleştirmenlerin Seçimi (Critics’ Choice) ödülleri kırmızı halısında sergilendi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 11

    FRANSIZ YAPIMCILAR DEMET ÖZDEMİR VE CAN YAMAN İÇİN GELİYOR

    Fransız yapımcılar Sarah Beauvery ve Lydie Vessella, Türk oyuncuları yakın markaja aldı. Türkiye'ye gelecek olan ikili, yeni kuracakları dijital platformda yayınlanacak dizileri için aralarında Demet Özdemir ve Can Yaman'ın da olduğu oyuncularla görüşecek.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 12

    ÜNLÜ YILDIZ EV HALİNİ YAYINLADI

    Gösteri dünyasında bakımlı halleriyle gördüğümüz ünlü isimler alışılagelmiş görüntülerinin dışındaki hayatlarını da zaman zaman sosyal medyadan yayınlıyor. Son olarak Victoria’s Secret meleği Behati Prinsloo Levine evde çekilen fotoğrafını Instagram'dan paylaştı. İşte ünlü isimlerin gündelik hayattan yanısyan ev halleri...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 13

    KİTAPLAR 'DUŞTA' TEMİZLENİYOR (BOOK SHOWER)

    Anadolu Üniversitesi (AÜ), yerleşkesinde bulunan kütüphanenin kitaplarını 3 yıldan bu yana Book Shower (kitap duşu) sistemiyle temizliyor, güzel kokusuyla raflarda öğrencilerine tekrar sunuyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 14

    KIM KARDASHIAN ALDATILAN KARDEŞİNE HAKARET ETTİ

    Kim Kardashian, katıldığı televizyon programında, hamileyken kendisini aldattığı ortaya çıkan Tristan Thompson’la birlikte olmaya devam eden kardeşi Khloe Kardashian'a “Aptal” dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 15

    ASLIHAN DOĞAN TURAN'DAN YENİ DÖVME (ÜNLÜLER VE DÖVMELERİ)

    Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan'dan yeni dövme yaptırdı. Pop yıldızı, dövme olarak seçtiği kelimeyi ilk kez yakın plan fotoğrafla göstermiş oldu. Onun gibi birçok ünlü dövme yaptırmayı seviyor. Peki ünlülerin dövmeleri ve anlamları ne ifade ediyor? İşte Türk ve yabancı ünlülerin dövmeleri ve anlamları...


    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 16

    'ÜLKENİN İMAJINI BOZUYOR'

    Çevre alanında BM iyi niyet elçisi olan top model Gisele Bündchen'e, ülkesi Breizlya'nın yeni tarım bakanından 'Kötü Brezilyalı' suçlaması geldi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 17

    'SURVİVOR'DA YEMEK' DAVASINDA KARAR

    Survivor sonrası yarışmada yemek yediklerini açıklayan Merve Büyüksaraç’a sözleşmeye aykırı davrandığı iddiasıyla 500 bin liralık dava açan Acun Ilıcalı, Hürriyet'in haberine göre; 140 bin lira alacak ile 25 bin lira manevi tazminat olmak üzere toplam 165 bin lira kazandı. Büyüksaraç sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Gerekçeli karar henüz yazılmadığından bu aşamada daha fazla beyan edebileceğim bir husus da bulunmamaktadır. Ayrıca verilen bu karar da kesinleşmemiştir. Tarafımca son aşamasına kadar da konu takip edilecektir" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 18

    EN POPÜLER KOMEDİ DİZİLERİ

    Yabancı film izlemek isteyip karar veremeyenler için komedi iyi bir tercih olabilir. İşte son günlerde zirvede olan kahkaha tufanı 25 film...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 19

    ÜNLÜ ŞARKICIDAN OKUL YILLARINA AİT NOSTALJİK PAYLAŞIM

    Şarkıcı Ayla Çelik, Instagram hesabından yıllar önce çekilmiş fotoğrafını paylaştı. Çelik bu paylaşımı çocukluk ya da gençlik fotoğrafını göreceğiniz tek ünlü değil. Kiminin çocukluk fotoğrafına baktığınızda ne kadar büyük bir değişiklik geçirdiğini düşünecek, kimi için ise hiç değişmemiş diyeceksiniz. Televizyon ekranlarında, sinema perdesinde, gazetelerde ya da internette her gün gördüğünüz gösteri dünyasının ünlü isimlerini bakalım çocukluk halleriyle tanıyabilecek misiniz? İşte çocukluk fotoğraflarıyla yerli ve yabancı ünlü isimler...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 20

    BU BİR FOTOĞRAF DEĞİL!

    Dominikli ressam Kamalky Laureano, fotoğraf gibi görünen süper gerçekçi resimleriyle yeteneğine hayran bırakıyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 21

    ELITE İKİNCİ SEZONA YENİ OYUNCULAR

    Netflix Elite dizisinin ikinci yeni sezon çekimlerinin başladığını duyurdu ve yeni sezon için oyuncu kadrosuna katılan isimleri tanıttı. İşte detaylar ve diziye katılan yeni isimler...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 22

    OSCAR'I EN İYİ KİM SUNDU?

    Bu yıl 91. Oscar Ödül Töreni sunucusuz kalsa da geçmiş yıllarda Oscar'lar, ödüller kadar sunucu performanslarıyla da konuşuldu. Bgüne kadar Oscar törenlerinde en iyi sunucu performansını kim ya da kimler sergiledi?

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 23

    MISIR PİRAMİTLERİ'NİN GİZEMİNE DAİR RAPOR ORTAYA ÇIKTI

    Yıllardır sırrı ve yapımı için birçok iddia ortaya atılan Mısır Piramitleri için son olarak Sovyetler Birliği'nin istihbarat ve gizli servisi KGB'nin araştırması ortaya çıktı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 24

    SÖZ DİZİSİNİN YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

    Star TV ekranlarında yayınlanan Söz'ün 66. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA İZLE)
  • 25

    İSTANBUL BAROSU AVUKATLARI TİYATRO SAHNESİNDE

    İstanbul Barosu avukatlarının oynayacağı, 'Otogargara', 7 Şubat’ta Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi’nde sahnelenecek.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 26

    NETFLIX’E 25 MİLYON DOLARLIK BLACK MIRROR: BANDERSNATCH DAVASI

    İnteraktif filmi Black Mirror: Bandersnatch ile lisans ihlali yaptığı gerekçesiyle Chooseco şirkeri Netflix’e 25 milyon dolarlık dava açtı. Şirket ayrıca Netflix’in Bandersnatch’ten kazandığı karı da talep etti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 27

    NİLİPEK: MÜZİK İÇ ORGAN GİBİ BİR ŞEY

    İrem Gökbudak’ın hazırladığı NTV Radyo’nun Bizim Cazcılar programında bu hafta alternatif müzik sanatçısı Nilipek vardı. Nilipek müzik yolculuğunu anlattı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 28

    MAHALLENİN MUHTARLARI'NIN KEMİKKIRAN KADRİYE'SİNİN ŞİMDİKİ HAYATI

    Mahallenin Muhtarları dizisinde Kemikkıran Kadriye karakteriyle tüm Türkiye'nin tanıdığı ünlü oyuncu Mehtap Anıl, hayatını İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sanat Yaşam Evi’nde sürdürüyor. Ünlü oyuncu yaşam evinde huzuru bulduğunu söyleyerek, “Hayat bu, kimin ne olacağı bilinmiyor. Merdiven dünya, çıkışı da var inişi de var" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 29

    İBRAHİM TATLISES, ANNESİNİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

    İbrahim Tatlıses'in çoklu organ yetmezliği nedeniyle vefat eden annesi Leyla Tatlı için cenaze töreni düzenlendi. Tatlıses; Gülben Ergen, Hülya Avşar, Orhan Gencebay gibi ünlü isimlerin katıldığı cenazede gözyaşlarına hakim olamadı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız