Magazin ve sanat turu (17 Eylül 2020) 

17 Eylül 2020'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu... 

Haberler 17.09.2020 - 17:49 Son Güncelleme : 17.09.2020 - 23:50

  • 1

    Karantina ihlali yapan YouTuber Enes Batur, kız arkadaşıyla birlikte yurda yerleştirildi


    Corona virüse yakalanan sosyal medya fenomeni Enes Batur, karantina ihlali yaptığının tespit edilmesi üzerine sevgilisi ile birlikte polis tarafından Sancaktepe'de bulunan öğrenci yurduna yerleştirildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 2

    Halil Sezai'nin oturduğu villa kiralığa çıkarıldı

    Tuzla'da 67 yaşındaki komşusunu darp eden Halil Sezai Paracıkoğlu'nun oturduğu villa yeniden kiralığa çıkarıldı. Olaydan iki gün sonra villanın kapısına 'kiralık' yazısı asıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 3

    Halil Sezai'ye tutuklama talebi (Yeni görüntüler ve avukatından açıklama)

    Tuzla'da bir kişiyi darp eden şarkıcı Halil Sezai Paracıkoğlu, savcılık ifadesinin alınmasının ardından "silahla kasten yaralama" ve "silahla tehdit" suçlarından tutuklama talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi. İfade vermek üzere girdiği adliye girişinde görüntülenen Paracıkoğlu'nun sağ elinin sarılı olması dikkat çekti. Olaya ilişkin yeni görüntüler de ortaya çıkarken Paracıkoğlu'nun avukatından konuyla ilgili bir açıklama geldi. Paracıkoğlu'nun adliyedeki ifadesi ise iki saat sürdü.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 4

    Guinness Rekorlar Kitabı 2021'e giren rekortmenler açıklandı

    Guinness Rekorlar Kitabın'nın 2021 baskısına giren isimler belli oldu. “Guinness Dünya Rekorları” 2021 kitabında yer alacak bazı ilginç rekorları açıkladı. Rekorlar kitabının 2021 versiyonu 17 Eylül Perşembe günü İngiltere'de raflarda ve online satışta olacak. Yeni kitapta dünyanın en kısa otobüs şoförü ve amuda kalkarak en hızlı motosiklet kullanma performansı gibi ilginç rekorlar öne çıktı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 5

    Kendall Jenner'dan uyuşturucu itirafı

    ABD'li yıldız model Kendall Jenner uyuşturucu bağımlısı olduğunu itiraf etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 6

    Ünlü isimlerden Halil Sezai'ye tepki

    Halil Sezai'nin 67 yaşındaki Hüseyin M.'ye şiddet uygulaması sosyal medyada büyük tepki çekti. Sezai'ye tepki gösteren ünlü isimler de mesajlar yayınladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 7

    Lorraine Bracco 1 euro’ya aldığı evi yeniledi

    The Sopranos dizisi yıldızı Lorraine Bracco, İtalya'da 1 euro'ya satın aldığı harabe haldeki evi üç yılda yeniledi. Yenileme süreci, bir TV kanalı tarafından kayda alındı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 8

    Emilia Clarke ile Matt Smith birlikte mi?

    Game of Thrones yıldızı Emilia Clarke ile meslektaşı Matt Smith arasında yeni bir birliktelik doğduğu iddia edildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 9

    Mide kanaması geçiren Bülent Ersoy'un sağlık durumu hakkında açıklama

    Türk sanat müziğinin 'Diva'sı Bülent Ersoy, mide rahatsızlığı nedeniyle hastanede tedaviye alındı. Ersoy'un sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 10

    Emily Ratajkowski: Tacize uğradım

    İngiliz model ve oyuncu Emily Ratajkowski, yıllar sonra gelen bir taciz itirafında bulundu. Ratajkowski, fotoğrafçı Jonathan Leder tarafından tacize uğradığını açıkladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 11

    Cem Yılmaz gösterilerine yeniden başlıyor

    Geçtiğimiz sezon kapalı gişe oynayan Cem Yılmaz’ın son gösterisi CMYLMZ–Diamond Elite Platinum Plus yeniden izleyicisiyle buluşuyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 12

    Tarihi eserlerin restorasyonunda 'sertifikası olmayan' çalışamayacak

    Vakıflar Genel Müdürü Ersoy, "Kültür ve Turizm Bakanlığı olarak, sertifikasyon eğitimine geçeceğiz. Yüklenici, alt yüklenici, işçiler ve ustalar bir sertifika eğitimi almadan eski eserde çalışamayacak" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 13

    ABD başkan adayı Kanye West Grammy ödülünün üzerine idrarını yaptı

    ABD başkan adayı olduğunu açıkladıktan sonra dikkatleri üzerine çeken ve gerek mitingdeki sözleri gerekse de Twitter paylaşımlarıyla şaşırtan Kanye West, yeni videosuyla kafaları karıştırdı. 21 Grammy kazanan ünlü rap şarkıcısı, tuvaletin içine koyduğu Grammy ödülünün üstüne idrar yapma görüntüsünü paylaştı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 14

    Anadolu'nun ilk umumi helası müze olacak

    Tokat'ta tarihi Sulusokak'ta bulunan ve halk arasında 'Sık dişini helası' diye bilinen Osmanlı döneminden kalma yapıda belediye tarafından restorasyon çalışması başlatıldı. Restorasyon sonrası yapı 'Su ve Temizlik Müzesi' olarak turizme kazandırılacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 15

    Charlize Theron bungalov evini 1,8 milyon dolara satışa çıkardı

    Ünlü oyuncu Charlize Theron, 15 yıl önce satın aldığı West Hollywood’daki bungalov evini 1,895 milyon dolara satıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 16

    Tarık Buğra'nın hayatı ve çalışmaları kitapta bir araya getirildi

    Türk edebiyatının önemli isimlerinden biri olan Tarık Buğra’nın hayatını, çalışmalarını ve edebiyat yaşamını derlemelerle anlatan “Tarık Buğra Kitabı ‘Hatırlayıp Yeniden Bulmak” adlı eserde bir araya getirildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 17

    Turizm Filmleri Festivali’ne klasik otomobilli kortej

    Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın katkıları, Nevşehir Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen festival kapsamında Kapadokya bölgesinde klasik otomobiller korteji düzenlendi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 18

    Keanu Reeves, Matrix 4 ile ilgili ipuçları verdi

    The Matrix'in Neo'su Keanu Reeves, çekimleri Berlin'de devam eden serinin 4. filmi hakkında ipuçları verdi: Bu başka bir versiyon, bir uyanma çağrısı. Geçmişe gitmek yok.


    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 19

    Marvel, Lady Gaga'yı Emma Frost olarak kadrosuna katmak istiyor

    Lady Gaga'nın yakında çıkacak bir Marvel filminde, X-Men karakterlerinden birini oynayabileceği söylentileri yüksekten konuşulmaya başladı. Marvel yöneticileri, popstar ve A Star is Born filminin yıldızı Lady Gaga'nın, Beyaz Kraliçe olarak da bilinen Emma Frost'u canlandırmasını istiyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU




  • 20

    Joaquin Phoenix'in Joker'iyle Robert Pattinson'ın Batman'i bir araya mı geliyor?


    Joker ile Oscar kazanan ve devam filmi için 50 milyon dolar teklif edildiği konuşulan Joaquin Phoenix'in, The Batman'de başrol oynamaya hazırlanan Robert Pattinson ile yeni bir filmde buluşabileceği konuşuluyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 21

    Adriana Lima: Kızlarımın şekil odaklı olmalarını istemiyorum

    Yıllardır formda fiziğiyle gündemde olan; sürekli aynı vücut tiplerini örnek göstermekle suçlanan Victoria's Secret podyumlarına 1999'da adım atıp, 3 kez Fantasy Bra'yi giyen, 5 kez de defilenin açılışını yapan Adriana Lima çocukları olduktan sonra hayatındaki her şeyi değiştiğini iddia etti. Valentina Lima Jaric ve Sienna Lima Jaric isimli iki kızı olan Lima, "Kızlarım doğduktan sonra hayatım değişti. Güzellik ve bakımı ikinci plana aldım. Çünkü onlar büyüdükçe beni kopyalıyorlar, şekil odaklı olmalarını istemiyorum” dedi. İşte dünden bugüne fit görünümü ile gündemde olan Adriana Lima'nın kariyeri...

    HABER DETAY - TIKLA OKU




  • 22

    Ricky Martin'in desteklediği Joe Biden, Despacito ile dans etti


    Şarkıcı Ricky Martin, ABD başkan adayı Joe Biden'a Florida seçimlerinde destek oldu. Porto Rikolu şarkıcının anons ettiği demokratların adayı, telefonundan Despacito parçasını çalarak ritim tuttu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 23

    Robert Pattinson corona virüsü yendi 


    Çin'de başlayan ve dünyada 29 milyondan fazla kişiyi etkileyen corona virüs, bilenen son rakamlara göre bugüne kadar 942 bin 362 kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu. Ancak virüse yakalanıp iyileşenlerin sayısı 21 milyon bin kişiyi geçti. Sağlığına kavuşan bu isimlerin arasında sanat, eğlence ve spor dünyasının tanınan isimleri de var. Kimi daha önce hiç yaşamadığı bir titremeyi, kimi acıyı anlatıyor. Sabahları hala öksürdüğünü söyleyen de var, sosyal izolasyona dikkat çeken de... Son olarak Alacakaranlık (The Twilight) serisinde canlandırdığı Edward Cullen rolüyle kariyerinde zirve yapan Robert Pattinson hastalığı atlattı. İşte corona virüsü yenen ünlü isimler ve bu süreçte yaşadıkları...

    HABER DETAY - TIKLA OKU





  • 24

    Eylül ayının en popüler filmleri


    Yeryüzündeki tüm ülkelerin ve tüm dönemlerin sinema ve televizyon filmleri, film yıldızları ve dizileri hakkında bilgiler barındıran IMDb'nin, eylül ayının en popüler filmleri listesi belli oldu. Pandami döneminde sinemaların umut bağladığı Tenet ve Mulan gişede hayal kırıklığı da zirvede yer almayı başardı. İşte en popüler 25 film

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 25

    Aziz Nikolaos Kilisesi (Noel Baba) restore ediliyor


    Aydın'ın Söke ilçesindeki, 13'üncü yüzyılda yapılan ve 1821 yılında restore edilen Aziz Nikolaos Kilisesi (Noel Baba) yıkılma tehlikesi ile karşı karşıya kaldı. Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürü Umut Tuncer, geçmişte cami olarak da kullanılan tarihi kiliseyi, kısa sürede restore ederek, kültür turizmine kazandıracaklarını ve bölgeye hak ettiği değeri vereceklerini söyledi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU





  • 26

    Isparta'da 1800 yıllık kitabe ele geçirildi


    Isparta'da M.S. 2'nci yüzyıl Roma dönemine ait 1800 yıllık 85x65 santimetre ebatlarında kitabe ele geçirildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 27

    Babil'in 12. yeni bölümünde İrfan dönüm noktasında


    Star’ın sevilen dizisi Babil’in 12 yeni bölüm ayrıntıları belli oldu. Halit Ergenç’in canlandırdığı İrfan bir kez daha dönüm noktasında.

    HABER DETAY - TIKLA OKU




  • 28
    Toprağa peynir gömme geleneği

    Ağrı’da asırlardır devam eden toprağa peynir gömme geleneğini sürdüren vatandaşlar, toprak altında beklettikleri peynirleri 2 yıl boyunca bozulmadan tüketebiliyor.
    Abone ol

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 29

    In The Mood For Love (Aşk Zamanı) filmi restore edildi

    Uzakdoğu sinemasının ünlü yönetmeni Wong Kar-Wai’nin unutulmaz filmi, Türkiye’de Aşk Zamanı adıyla gösterilen In the Mood for Love’ın restore edilmiş versiyonundan fragman yayınlandı. Filmin çıkışının 20. yılında restore edilmiş 4K haliyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan film, ilk olarak 17 Eylül – 11 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan 58. New York Film Festivali’nde gösterilecek. Romantizm ve aşkı orijinal bir anlatıyla birleştiren, beyazperdeye aktarılan en acıklı, en gerçek aşk hikayelerinden biri olan film, 1962 yılının Hong Kong’unda geçiyor. Birbirlerine deliler gibi aşık olan, tutkuyla bağlanan Mrs. Chan ve Mr. Chow’un hikayesine odaklanan filmde, karakterlerin her ikisinin de eşleri onları aldatmaktadır. Mrs. Chan ve Mr. Chow ise eşleri gibi evliliklerine sadakatsizlik yapmama konusunda fikir birliğine varmıştır. Fakat ikilinin arasındaki arkadaşlık, karşı konulması pek mümkün olmayan çekim gücünün de etkisiyle başka bir boyuta geçer. Birbirlerinin tenlerine dokunmadan geçen zaman içerisinde ikilinin arasındaki çekim gücü daha da büyür.

    HABER DETAY - TIKLA İZLE

  • 30

    Malazgirt Meydan Muharebesi alanının tespiti için kazı çalışması başlatıldı

    Malazgirt'in Örenşar köyünün sırtlarındaki 1800 rakımlı tepede 30 bilim insanın katılımıyla kazı çalışması yürütülüyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 31

    Çağatay Ulusoy Amerika'daki işini büyüttü

    Çağatay Ulusoy, geçen yıl Amerika'da bir şirket kurup soğuk çay üretimine başlamıştı. Ünlü oyuncunun bu işini büyütüp Rize'den gelen çayları ünlü market zincilerinde sattığı ortaya çıktı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 32

    Ressamlardan 'iyilik projesi'ne anlamlı destek

    Sosyal medyada bir araya gelen ressamlar, "Bulaşıcı olan iyiliktir" sloganıyla yaptıkları resimlerin satışından elde edecekleri geliri, corona virüsten hayatını kaybeden kişilerin çocuklarının eğitimi için bağışlayacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 33

    Türkan Şoray podyuma hazırlanıyor

    Türk sinemasının ‘Sultan’ı Türkan Şoray, modacı Yıldırım Mayruk’un jübilesini yapacağı defilede yürüyecek.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 34

    8. Boğaziçi Film Festivali'nin uluslararası uzun metraj yarışması jürisi açıklandı

    Bu yıl sinemaseverler ile 8'inci kez buluşmaya hazırlanan Boğaziçi Film Festivali Uluslararası Uzun Metraj Film Yarışması'nın jüri üyeleri belli oldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 35

    Hatay'ın Antakya tuzlu yoğurdu tescillendi

    UNESCO tarafından gastronomi alanında "Yaratıcı Şehirler Ağı"na dahil edilen Hatay'da, "Antakya tuzlu yoğurdu" coğrafi işaret alınarak tescillendi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 36

    Sıla'dan müzisyenler için destek çağrısı: 'Tu kaka' çocuklar olarak görülmek istemiyoruz

    Şarkıcı Sıla Gençoğlu, müzisyenlerin pandemi döneminde yaşadığı zorluklar üzerine başlatılan Müziğe Ses Ver kampanyasına destek amacıyla Instagram hesabından bir video paylaşarak, "Buraların 'tu kaka' çocukları olarak görülmek istemiyoruz" mesajını verdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 37

    Üniversite öğrencilerinin kısa filmleri festivalde yarışacak

    Türkiye ve yurt dışında lisans düzeyinde eğitim gören üniversite öğrencilerinin katılımına açık olan 6. Sakarya Uluslararası Kısa Film Festivali, 20-22 Ekim tarihlerinde düzenlenecek.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız