Magazin ve sanat turu (18 Şubat 2021)

18 Şubat 2021'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler 18.02.2021 - 17:18

  • 1

    Dwayne Johnson: Halk isterse seçimde yarışırım

    ABD'li yıldız oyuncu Dwayne Johnson, halkın kendisini istemesi durumunda başkanlık seçimi için yarışa girebileceğini ifade etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 2

    Oyuncu Ashley Judd film gibi operasyonla kurtarıldı


    ABD'li oyuncu Ashley Judd (52) Kongo Cumhuriyeti'nde ormanda ormanda düşerek bacağını dört yerden kırdı. Beş saat sonra bulunabildi, bambu dalı ve çarşaftan yapılan sedye ile taşındı. Hastaneye ulaşması 55 saat sürdü ama kurtarıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 3

    İstismarla suçlanan hapisteki Ghislaine Maxwell gardiyanlar tarafından taciz edildiğini iddia etti

    Cinsel taciz ve çocuk istismarı suçlarıyla tutuklandıktan sonra cezaevinde ölü bulunan Amerikalı pedofil milyarder Jeffrey Epstein’e fuhuş ağında yardımla suçlanan eski sevgilisi Ghislaine Maxwell’in avukatı, Britanyalı sosyetik ismin gardiyanlar tarafından tacize uğradığını ve hapishanede saçlarının döküldüğünü öne sürdü.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 4

    Greta Thunberg belgeseli geliyor

    Genç aktivist Greta Thunberg'in hikâyesi, BBC'de belgesel diziyle ekrana gelecek.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 5

    İngiltere'de sinemanın usta isimleri hükümete baskı yapıyor


    İngiltere'nin Avrupa Birliği'nden ayrılma kararı sonrası; Ian Mckellen, Julie Walters ve Patrick Stewart gibi oyuncular Brexit vizesi sorununa takıldı. Usta oyuncular sektörü derinden etkileyen sorunun çözülmesi için hükümete baskı yapmaya başladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 6

    Larry King’in mirası için kavga


    ABD’de ünlü TV sunucusu Larry King’in (87) geçen ay ölmesinin ardından 2019’da boşandığı oyuncu Shawn Southwick ile en büyük çocuğu Larry King Jr. arasında miras kavgası çıktı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 7

    Fransa'yı karıştıran kitap: Tartışmalara Macron da katıldı

    Fransa'da eski Dışişleri Bakanı Bernard Kouchner'in kızı Camille Kouchner'in yazdığı ve çocuklara yönelik cinsel taciz iddiaları içeren Büyük Aile (La Familia Grande) adlı kitap ülkede tartışma yarattı. Polemiklere Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron da dahil oldu. Macron "Artık hiçbir zaman yalnız kalmayacaksınız" mesajı yayınladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 8

    Chris Hemsworth'ün dublörü böyle çalışıyor (Ünlüler ve dublörleri)

    'İnsanlar çift yaratılmışlardır' denir. Bazı insanlar, bu sözün gerçekliğine inandıracak kadar birbirlerine benzerlikleriyle dikkat çekiyor. Bu durum ünlü oyuncular söz konusu olduğunda onlara dublörlük yapmak için büyük avantaj sağlıyor. Süper kahraman Thor'u canlandıran Chris Hemsworth'e güçlü fiziğiyle benzeyen Bobby Holland'ın süper kahramanlığa hazılanma görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı. İşte Hemsworth'ün beyazperdedeki benzeri ve ünlülere neredeyse ikiz kardeşleri kadar benzeyen dublörleri...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 9

    Salma Hayek, eşiyle para için evlendiği iddialarını yanıtladı

    Salma Hayek, eşi François-Henri Pinault'yla para için evlendiğini öne sürenlere cevap verdi. Hayek, zengin erkeklere ayrımcılık konusuna da değinerek "Biri zengin olduğu için hemen iyi biri olmayabileceği, materyalist, değerleri olmadığı düşünülüyor" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 10

    Serenay Sarıkaya'nın Maldivler tatili

    Corona virüs nedeniyle Bergen filminin çekimlerinde aksama yaşanan Serenay Sarıkaya Maldivler'e tatile çıktı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 11

    Spike Lee: DC'yi bayağı buluyorum, Marvel filmi yönetmeye açığım


    Shelton Jackson Spike Lee, sanat dünyasında bilenen adıyla Spike Lee, Marvel filmi yönetmeye açık olduğunu söyledi. 63 yaşındaki sanatçı "Bunun için uğraşıyor değilim ama düşüneceğim" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 12

    Martin Scorsese'den dijital platformlara eleştiri: İzleyiciyi sadece müşteri olarak görüyorlar

    Usta Yönetmen Martin Scorsese'den dijital platformları eleştirerek, "İzleyiciyi sadece müşteri olarak gören algoritmalar" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 13

    Survivor'dan ayrılan Cemal Hünal Sadakatsiz dizisinde

    Survivor 2021'den sakatlığı nedeniyle ayrılan Cemal Hünal, BAFTA Ödüllü dizi Doctor Foster'dan uyarlanan Sadakatsiz'in kadrosuna katıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 14

    Rihanna'nın iç çamaşırı markası Savage X Fenty'nin değeri 1 milyar dolara ulaştı

    Moda alanında yatırımlarıyla öne çıkan ünlü şarkıcı Rihanna, pandemiden etkilenen moda markası Fenty'yi kapatma kararı almış olsa da iç çamaşırı markası Savage X Fenty ile başarıyı yakaladı. Marka, son aldığı yatırım desteği sayesinde 1 milyar dolarlık değere ulaştı. Bu da şirketin yüzde 150 büyümesi anlamına geliyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 15

    Kate Winslet: Gösteriş yapmayacağıma söz verdim


    Ünlü Hollywood yıldızı Kate Winslet, dünya çapında bir yıldız olmadan önce kanserden kaybettiği annesine verdiği söze dair konuştu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 16

    Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nın Dijital Minyatür Sergisi açıldı


    Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nın Nakkaş Osman Surnâme-i Hümayun Dijital Minyatür Sergisi ziyarete açıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 17

    Jason Statham'ın filmi Five Eyes esnafa can verdi

    Dünyaca ünlü aktör Jason Statham'ın rol aldığı 'Five Eyes' adlı filminin çekimleri, Antalya'daki Expo alanında devam ediyor. Bir hafta süresince Antalya'nın tarihi semti Kaleiçi'nde süren çekimler için esnafa 2 bin ila 5 bin TL arasında para ödeyen yapımcı şirket, salgın döneminde iş yapamayan esnafın yüzünü güldürdü.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 18

    Hatay'ın Antakya Carra Peyniri tescillendi


    UNESCO tarafından gastronomi alanında Yaratıcı Şehirler Ağı'na dahil edilen Hatay'da, Antakya Carra Peyniri coğrafi işaret alınarak tescillendi. Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) başkanı Hikmet Çinçin, coğrafi işaret alınarak tescillenen tüm ürünlerin tescil belgelerini, kentteki kadın kooperatiflerine ücretsiz olarak devrettiklerini söyledi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 19

    Mia Farrow: Woody Allen ile yuva kurduğum için pişmanım


    ABD’li yönetmen Woody Allen’ın ‘evlatlığına’ tacizde bulunduğu iddiasını konu alan belgesel büyük yankı uyandırdı. Ünlü yönetmenin eski hayat arkadaşı, oyuncu Mia Farrow “En büyük pişmanlığım Woody ile aile kurmaktır” dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 20

    Kayseri mutfağı UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı'na hazırlanıyor


    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri'yi gastronomi alanında UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı'na dahil edebilmek için hazırlıklarını yaptıklarını, UNESCO Türkiye Milli Komitesi ile görüşeceklerini bildirdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 21

    İbo Show 14. yeni bölüm fotoğrafları

    Star’da yayınlanan ‘İbo Show’, eğlence ve kahkahaya doyacağınız çok özel bir bölümle seyirci karşısına çıkıyor. Yayınlandığı günden beri Cumartesi akşamlarının vazgeçilmezi olan ‘İbo Show’, bu hafta yayınlanacak olan yeni bölümünde; Latif Doğan, Bedia Akartürk, Nuri Sesigüzel, Uğur Karakuş, Kahtalı Mıçe’yı konuk ederek unutulmaz bir geceye imza atıyor. İşte yeni bölümden yansıyan kareler...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 22

    Yeni iddia: Kim Kardashian'la ayrılmak Kanye West'e iyi gelmedi

    Bir süredir Kim Kardashian'la boşanma aşamasında olduğu konuşulan Kanye West'in anksiyete bozukluğu yaşadığı öne sürüldü.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 23

    Çin'de sinemaya gidenlere karbonmonoksit gazı zehirlenmesi

    Çin'in doğusundaki Cıciang eyaletinde sinemaya giden 63 kişinin karbonmonoksit gazından zehirlendiği bildirildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 24

    Evde konser etkinliği +1 FEST'in şubat ve mart programı belli oldu

    Yoğunlukla evde olunan günlerde birçok sanatçıyla müzikseverleri buluşturan +1 FEST, yeni konser programını açıkladı. Şubat ve mart ayı boyunca 6 hafta sonu Cem Adrian’dan Göksel’e, Ceza’dan Fatma Turgut’a pek çok ismin canlı performansını @artibir Instagram hesabından evlere taşıyacak olan +1 FEST, sürpriz bir konserle sona erecek.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 25

    Nickelodeon Çocukların Seçimi Ödülleri'nde Justin Bieber sahne alacak

    Grammy ödüllü dünya yıldızı Justin Bieber, “Nickelodeon Çocukların Seçimi Ödülleri 2021”de baş sanatçı olacak. Bieber, film, televizyon, müzik ve spor alanlarında sevilen yıldızların yer alacağı ödül töreninde performans sergileyecek.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 26

    Demi Lovato 3 kez felç ve kalp krizi geçirdiğini açıkladı

    2018 yılında aşırı doz uyuşturucu nedeniyle hastaneye kaldırılan ünlü şarkıcı Demi Lovato, o dönem yaşadıklarını ilk kez yeni belgeselinde anlattı. Üç felç ve bir kalp krizi geçirdiğini söyleyen Lovato, hala beyninde kalan hasarla mücadele ettiğini belirtti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 27

    Van’daki tarihi Hüsrev Paşa Camisi’ni sanat merkezi haline getirdi

    Van’daki tarihi Hüsrev Paşa Camisi’nde görevli imam Ahmet Hüsrev Koyuncu, 40 yıl önce hobi olarak başladığı hat sanatıyla görev yaptığı camiyi sanat merkezi haline getirdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 28

    Cedi Osman'dan Ebru Şahin'e: Ruhumu bulduğum yer

    Ayrıldıkları öne sürülen Cedi Osman ile Ebru Şahin'den yıldız basketbolcu yaptığı paylaşımda, "Ruhumu bulduğum yer" diyerek iddiaları yalanladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 29

    Mükemmel zamanlamayla çekilmiş kedi fotoğrafları


    Kediler gün boyu evin içerisinde ve dışarıda bir oraya bir buraya gezip dururlar. Bu koşuşturmaca esnasında ortaya ilginç güzellikte fotoğraflar çıkabilir. Yeter ki doğru bir zamanlama yakalanabilsin.İlk olarak 2005 yılında kutlanmaya başlanan Dünya Kediler Günü'nde mükemmel zamanlamayla çekilmiş kedi fotoğraflarını derledik...

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 30

    Paris Hilton doğum gününde nişanlandı

    Paris Hilton dün hem 40'ıncı yaşına girdi hem de evlilik için ilk adımı attı. Erkek arkadaşı Carter Reum ile nişan fotoğraflarını sosyal medyada paylaştı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 31

    Harry Potter'daki en duygusal sahnenin kazara çekildiği ortaya çıktı

    David Heyman kısa süre önce verdiği röportajda Harry Potter ve Felsefe Taşı'ndaki (Harry Potter and Sorcerer's Stone) duygusal bir sahnenin başrol oyuncusu Daniel Radcliffe'in geçirdiği alerjiyle alakalı olduğunu ve bu nedenle aslında kazara çekildiğini söyledi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 32

    Günlük burç yorumları - 18 Şubat 2021

    Astrolog Murat İpek'ten 18 Şubat 2021 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu yorumları…

    HABER DETAY - TIKLA OKU

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız