Magazin ve sanat turu (21 Kasım 2018)

21 Kasım 2018'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler ntv.com.tr 21.11.2018 - 17:27

  • 1

    2018'İN EN ÇOK KAZANAN KADIN ŞARKICILARI BELLİ OLDU

    Forbes, 2018'in en çok kazanan kadın müzisyenlerini açıkladı. Dünyaca ünlü kadın şarkıcıların Haziran 2017 ile Haziran 2018 arasındaki kazançları karşılaştırıldı. İşte 2018'in en çok kazanan 10 kadın şarkıcısı...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 2

    BEREN SAAT, NETFLIX İLE ANLAŞTI (2. TÜRK DİZİSİ)

    Netflix, Çağatay Ulusoy'dan sonra Beren Saat ile anlaştı. Netflix Türkiye, The Protector'dan (Hakan: Muhafız) sonra ikinci orijinal dizisinde Beren Saat'in rol alacağını duyurdu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 3

    MAHERSHALA ALI NTV.COM.TR'YE KONUŞTU

    Oscar’da ödül kazanan ilk Müslüman olarak tarihe geçen Hollywood’un parlayan ismi Mahershala Ali, ntv.com.tr’ye özel verdiği röportajda yeni filmi Green Book’a dair açıklamalar yaptı. Filmde ünlü piyanist Dr. Don Shirley’i canlandıran Ali, “Böyle esrarengiz bir karakteri oynamanın zorluğu beni role çekti” dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 4

    JUSTIN BIEBER MODA SEKTÖRÜNE ADIM ATTI

    Müziğe ara veren Justin Bieber, moda sektörüne adım attı. Drew House isimli yeni bir marka kuran Bieber, yeni bir Instagram hesabı açmayı da ihmal etmedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 5

    EN İYİ TÜRK DİZİLERİ (IMDb VERİLERİ)

    Puhu TV'nin sevilen dizisi Şahsiyet, IMDb'nin tüm zamanların en iyi diziler listesinde ilk 50'ye girdi. Peki ama diğer Türk dizilerinin sıralaması nasıl? İşte yeryüzündeki tüm ülkelerin ve tüm dönemlerin sinema ve televizyon filmleri, film yıldızları ve dizileri hakkında bilgiler barındıran çevrimiçi veri tabanı IMDb'nin verilerine göre puanı en yüksek Türk dizileri...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 6

    "FİLMDEN BİR KURUŞ ALMADIM"

    Vizyona girdiği günden bugüne yaklaşık 4.5 milyon kişi tarafından izlenen Müslüm filminden ücret alıp almadığı merak edilen Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur, "Filmden bir kuruş almadım" ifadelerini kullandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 7

    WINNIE HARLOW NBA MAÇINDA

    Vitiligolu model Winnie Harlow, Los Angeles Clippers-Brooklyn Nets maçı damga vurdu. İşte 2018-19 sezonunda ve geçmiş yıllarda NBA maçlarına damga vuran hatta bazen skorun bile önüne geçmeyi başaran ünlü isimler...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 8

    MİLYON DOLARLIK MUCİZE

    ABD’nin California Eyaleti’nde yangının yok ettiği Paradise kasabasının en şansılıları yine ünlüler oldu. Kasabanın drone’la çekilen fotoğraflarında, şarkıcı Cher, Britney Spears ve reality şov yıldızı Kourtney Kardashian’ın evlerinin yangından sağlam çıktığı görüldü. Milyon dolarlık evlerinin sağlam yapıldığı için yangından etkilenmediği belirtildi. 79 kişinin öldüğü bölgede, kayıp bin kişi aranıyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 9

    FAZIL SAY İLE SURVİVOR HAKAN ARASINDA SOSYAL MEDYA POLEMİĞİ

    Ünlü piyanist Fazıl Say, sosyal medya hesabında takipçilerinin azaldığını, bunun da paylaştığı sanat eseri fotoğraflarından kaynaklı olduğunu söyledi. Say, paylaşımına yorum yapan Hatipoğlu'na, "Siz ne işle uğraşıyordunuz?" diye sorunca sosyal medyada gündem oldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 10

    ROBERT DE NIRO İLE GRACE HIGHTOWER 2'NCİ KEZ BOŞANDI

    Robert De Niro ile Grace Hightower 20 yılın ardından ikinci kez boşandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 11

    DİSKALİFİYE EDİLEN MURAT ÖZTÜRK'TEN SURVİVOR AÇIKLAMASI

    MasterChef Türkiye yarışmasından diskalifiye edilen Murat Özdemir, "Acun Ilıcalı'nın bana kızmasını istemem ama Survivor’a gidecektim herhalde bu hareketlerden dolayı iptal oldu" açıklamasını yaptı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 12

    PARIS HILTON'UN NİŞAN YÜZÜĞÜNE NE OLDU?

    Paris Hilton’un 10 aylık nişanlılığın ardından ayrıldığı Chris Zylka’ya 2 milyon dolarlık nişan yüzüğünü iade edip etmeyeceği merak konusu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 13

    TÜRKİYE'NİN İLK ODA OPERASI

    Türkiye’nin ilk oda operası Bastien Und Bastienne 25 Kasım Pazar günü prömiyerini yapıyor. Mozart'ın 12 yaşında bestelediği ilk operası olan Bastien Und Bastienne'yi opera sanatçısı Cihan Ayhan anlattı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 14

    GIGI VE BELLA HADID KARDEŞLER BU KEZ MICKEY MOUSE İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞTI

    Victoria’s Secret’ın süper model kardeşleri Gigi ve Bella Hadid, Mickey Mouse’un 90’ıncı doğum günü için dergiye poz verdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 15

    ÇİNGENE KIZI HAKKINDA BİLMENİZ GEREKENLER

    ABD'nin Ohio eyaletindeki Bowling Green Eyalet Üniversitesinde sergilenen Çingene Kızı mozaiğinin parçaları, Türkiye'ye getirilmek üzere Türk yetkililer tarafından teslim alındı. Peki ama 1998 yılında Zeugma Antik Kenti'nde, devrilen bir sütunun kaldırılmasıyla tesadüfen bulunan Çingene Kızı'nın gizemli hikayesi ne? İşte Çingene Kızı hakkında bilmeniz gerekenler...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 16

    JENNIFER LOPEZ'İN YILDIZINA VANDALLAR SALDIRDI

    Ünlü şarkıcı Jennifer Lopez’in Hollywood Şöhretler Kaldırımı’ndaki yıldızına, tıpkı Donald Trump ve Bill Cosby’nin yıldızları gibi kimliği belirsiz kişilerce vandal saldırı yapıldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 17

    "BİZİM FİLMLERİMİZ HOLLYWOOD'U 50'YE KATLAR"

    Deliler: Fatih'in Fermanı filminde, tarihte Kazıklı Voyvoda olarak da tanınan "Vlad Tepeş"i canlandıran oyuncu Erkan Petekkaya, "Senaryo, hikaye açısından inanılmaz iyiydi ve dünya sinemasını belki de yerinden oynatırız. Çünkü öyle hikayelerimiz var" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 18

    50 MİLYON DOLARLIK MALİKANESİ

    Geçtiğimiz günlerde annesi Kris Jenner’a doğum gününde Ferrari hediye eden ve Forbes tarafından en zenginler arasında gösterilen Kylie Jenner, bu kez 50 milyon dolarlık (Yaklaşık 270 milyon TL) malikanesiyle gündemde. İşte detaylar ve Kylie Jenner'in lüks evinden fotoğraflar...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 19

    TÜRKİYE GİŞESİNE DAMGA VURAN AKSİYON FİLMLERİ

    Türkiye'deki sinema salonlarında; Box Office Türkiye verilerine göre 50 aksiyon filmi tüm zamanların rekorunu kırarak kayıtlardaki listeye yerleşti. İşte seyirci rakamları ve gişeye damga vuran 50 aksiyon filminin listesi...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 20

    MERT FIRAT YANDIM YANDIM'I SÖYLEDİ

    Ufak Tefek Cinayetler'in 42. bölümünde Serhan karakterini canlandıran Mert Fırat Mazhar Alanson’un Yandım Yandım şarkısını seslendirdi. Bu şarkı eşliğinde Serhan ve Oya’nın (Gökçe Bahadır) romantik sahneleri flashback’lerde ekrana geldi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 21

    CESUR PAYLAŞIMLARINA EŞİ NE DİYOR, AÇIKLADI

    Kim Kardashian, katıldığı TV programında, cesur Instagram fotoğrafları hakkında eşi Kanye West’in bakışını anlattı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 22

    DOĞA BELGESEL DİZİSİ GEZEGENİMİZ'DEN İLK FOTOĞRAFLAR

    Netflix, 5 Nisan’da gösterime girecek yeni orijinal belgesel dizisi Gezegenimiz’in tanıtım fragmanını ve ilk fotoğraflarını yayınladı. 

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 23

    "AFFEDİLMESİ MÜMKÜN OLMAYAN DURUM" DÜZELDİ

    Geçtiğimiz ağustos ayında boşanacaklarını açıklayan Hakan Çalhanoğlu ile Sinem Çalhanoğlu barışma kararı aldı. Çalhanoğlu, ayrılık kararını açıklarken, "Çok ciddi ve affedilmesi mümkün olmayan bir durum meydana geldiği için, geri dönülmesi mümkün olmayan bir kararla boşanacağım" ifadelerini kullanmıştı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 24

    ZEUS'UN KUĞU KILIĞINDA DUVAR RESMİ BULUNDU

    Ünlü antik kent Pompeii'de yapılan kazılarda, Tanrıça Leda ve kuğu kılığındaki Zeus'un duvar resmi ortaya çıkarıldı. Dünyada heyecan yaratan keşif, İtalya'nın Napoli kentinde çalışan arkeologlar tarafından gerçekleştirildi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 25

    IRMAK ÜNAL'DAN 10 AY SONRA AYNI PAYLAYIM

    Gösteri dünyasında bakımlı halleriyle gördüğümüz ünlü isimler alışılagelmiş görüntülerinin dışındaki hayatlarını da zaman zaman sosyal medyadan yayınlıyor. Son olarak Irmak Ünal mutfakta çekilmiş bir fotoğrafını detox tarifiyle paylaştı. İşte ünlü isimlerin gündelik hayattan yanısyan ev halleri...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 26

    AHLAT AĞACI'NIN YILDIZI DOĞU DEMİRKOL TURNEYE ÇIKIYOR

    Doğu Demirkol, BKM Mutfak organizasyonuyla çıktığı Türkiye turnesinin ikinci bölümüne başlıyor. Turnenin ilk bölümünde birçok şehirde kapalı gişe stand up yapan Demirkol'un turnesinin ikinci bölümündeki durakları Ankara, İzmir, Adana ve Eskişehir olacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 27

    OSCAR'LI OYUNCU DÜĞÜN FOTOĞRAFIYLA KAPAK KIZI OLDU

    İki ay önce evlenen Gwyneth Paltrow, düğünde çekilen fotoğrafıyla dergiye kapak oldu. Bu, basından gizli tutulan düğünden ilk kare olma özelliği taşıyor.

    HABERİN DETAYLARTI (TIKLA OKU)

  • 28

    DENİZ SEKİ'DEN 9 AYDA 33 KİLO

    Pek çok ünlü, gerek rolü uğruna gerekse de sağlıklı bir hayat seçimi için kilo kontrolünü sağlamayı başardı. Bazıları da yıllar geçtikçe fit görünümünden uzaklaştı. Son olarak kilo veren ünlüler kervanına 9 ayda 33 kilo veren Deniz Seki katıldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 29

    DUYGUSAL MESAJ

    Defne Samyeli, kızı Deren Talu'nun yaş gününü duygusal bir mesajla kutladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 30

    TEHDİT DAVASI YARGITAY’DAN DÖNDÜ

    Eski Türkiye güzeli ve oyuncu Melisa Aslı Pamuk’u, “Elimde görüntün var" diye tehdit eden solist Elif Atbaş, 9 ay 15 gün hapis cezası aldı. Yargıtay, dosyayı taraflara uzlaşma isteyip istemediklerinin sorulması için yerel mahkemeye geri gönderdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 31

    DÜNYANIN EN KÜÇÜK DİNOZOR AYAK İZLERİ

    Güney Kore'de dünyanın en küçük dinozor ayak izleri keşfedildi. Bir santimetrelik dinozor ayak izlerinin yırtıcı kuş familyasına ait olduğu belirtildi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 32

    HOŞ GELDİN MESAJI

    Netflix, ikinci Türk orijinal dizisinde rol alacak olan Beren Saat için bir mesaj paylaştı: Hoş Geldin Biz de Seni Bekliyorduk

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 33

    ÇİNGENE KIZI TÖRENLE TESLİM ALINDI

    ABD'nin Ohio eyaletindeki Bowling Green Eyalet Üniversitesinde sergilenen "Çingene Kızı" mozaiğinin parçaları, Türkiye'ye götürülmek üzere Türk yetkililer tarafından teslim alındı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 34

    THE REAL GROUP İLK KEZ TÜRKİYE'DE

    Dünyanın en iyi 10 A Capella grubundan biri olarak kabul edilen 35 yıllık grup The Real Group ilk kez Türkiye'de konser verecek.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 35

    DENİZ ALP'İN, POLİS DENİZ'İN PEŞİNDE

    Star TV'nin sevilen dizisi Avlu'nun 21. bölüm 2. fragmanı yayınlandı

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız