Magazin ve sanat turu (23 Kasım 2018)

23 Kasım 2018'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler ntv.com.tr 23.11.2018 - 17:06

  • 1

    ÜNLÜ DİZİNİN YILDIZLARI NTV'YE KONUŞTU

    Kolombiyalı uyuşturucu kaçakçısı Pablo Escobar'ın hikayesini anlatan "Narcos" dizisi, tüm dünyada en çok izlenen dizilerden oldu. Narcos, şimdi rotayı Kolombiya'dan Meksika topraklarına çeviriyor. Dizinin yıldızları Diego Luna ile Michael Pena NTV'ye konuştu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 2

    KYLIE JENNER 2019 TAKVİMİNİ ÇIKARDI

    Kylie Jenner geleneksel takvimini bu yıl da çıkardı. Jenner 2019 takvimi için cesur pozlar verdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 3

    CEM ÖZER: ÖLMEDEN CENAZEMİ YAŞADIM

    Sinan Çetin'in yönettiği 'İstasyon' filminin çekimleri sırasında ayağını kıran,oksijen tedavisinde kötüleşerek yoğun bakıma alınan Cem Özer günler sonra ilk kez açıklama yaptı. Sağlık durumunun iyi olduğunu söyleyen oyuncu, "Yoğun bakımda öldüğümü zannettim. Ben ölmeden cenaze törenimi yaşadım" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 4

    İMKANSIZ AŞKLARI GERÇEK OLDU

    Kimi boy farkı, kimi yaş farkı, kimi de yaşam tarzı farklılığına; pek çok kişinin neden birlikte olduklarına bir türlü anlam verememesine rağmen inatla mutlu birlikteliklerini sürdürüyor. İşte imkansız denilen aşkları gerçek olan ünlüler...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 5

    YEŞİM ERBİL’DEN MEHMET ALİ ERBİL AÇIKLAMASI

    Bir aydır yoğun bakımda yatan Mehmet Ali Erbil'in kız kardeşi Prof. Dr. Yeşim Erbil, ünlü şovmenin solunum cihazından ayrılmadığını söyleyerek, yoğun bakım sürecinin uzun süreceğini açıkladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 6

    22. YAŞINA ÖZEL 22 FOTOĞRAFLA HAILEY BALDWIN

    Geçtiğimiz yıl doğum günü kutlamaları bir hafta süren Hailey Baldwin 22. yaşını (22 Kasım 1996) kutluyor. İşte Justin Bieber ile yaptığı gizli evlilik sonrası soyadını değiştiren Hailey Bieber hakkında bilmeniz gerekenler...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 7

    BEREN SAAT'İN ROL ARKADAŞI BELLİ OLDU

    Netflix ile yaptığı anlaşmayla ekranlara dönünen Beren Saat'in rol arkadaşının Mehmet Günsur olacağı iddia edildi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 8

    KATE MIDDLETON'IN KIYAFETLERİNE 'PRENSES AYARI'

    Ünlü modacıların imzasını taşıyan kıyafetler giyen Kate Middleton, giyim kuşamıyla her zaman mercek altında. Cambridge Düşesi’nin beğeni toplayan kıyafetlerindeki detaylar, ünlü markaların ya da tasarımcıların koleksiyonlarında yer alan kıyafetlere ‘prenses dokunuşu’ yapıldığını kanıtlıyor. Middleton için kah etek boyu uzatılıyor, kah elbisenin transparanlığı kapatılıyor... Bazen de fazla gösterişli kıyafet sadeleştiriliyor. 

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 9

    İTALYAN MODA DEVİNİN KURUCULARI YAYINLADIKLARI REKLAM İÇİN ÖZÜR DİLEDİ

    İtalyan moda evi Dolce&Gabbana tarafından hazırlanan reklam filmi Çin'de büyük tepkiyle karşılanıp ırkçılıkla suçlanınca markanın kurucuları Domenico Dolce and Stefano Gabbana, hazırladıkları bir videoyla özür diledi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 10

    RIHANNA İÇ ÇAMAŞIRI KOLEKSİYONUNA MODELLİK YAPTI

    Kendi iç çamaşırı markası Fenty’nin yeni koleksiyonu için objektif karşısına geçen ünlü şarkıcı Rihanna, verdiği üstsüz pozları sosyal medya hesabından da paylaştı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 11

    ASLAN KRAL'DAN İLK FRAGMAN

    90’lı yılların sevilen animasyonu Aslan Kral (The Lion King), yıllar sonra beyazperdeye dönüyor. İçinde James Earl Jones ve Beyonce gibi isimlerin yer aldığı güçlü seslendirme kadrosuyla hayranlarını heyecanlandıran Aslan Kral’ın ilk fragmanı yayınlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 12

    GÖBEKLİTEPE'DE ALTIN YIL BEKLENTİSİ

    Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un 2019'u Göbeklitepe Yılı ilan etmek istediklerini açıklamasının ardından Şanlıurfa'da yaşanabilecek turist yoğunluğu göz önünde bulundurularak, özellikle konaklama tesislerinin sayısının artırılmasına yönelik çalışmalara hız verildi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 13

    REMBRANDT'IN PARMAK İZİ OLAN TABLO SATIŞA ÇIKIYOR

    Sanat tarihinin önemli isimlerinden Hollandalı ressam Rembrandt’ın, üzerinde parmak izleri bulunan 400 yıllık tablosu satışa çıkarılıyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 14

    HAFTANIN FİLMLERİ

    Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 3'ü yerli 7 film vizyona girdi. (Ceren Ala filmleri değerlendirdi. / Ceren.ala@ntv.com.tr)

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)




  • 15

    EMRE AYDIN: ROCK DURUŞ MESELESİDİR

    İrem Gökbudak’ın hazırlayıp sunduğu Ntv Radyo’daki Bizim Rock’çılar programında bu hafta Emre Aydın vardı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 16

    YENİ FİLMİNİ ÇOCUKLARINA YASAKLADI

    Nicole Kidman, başrolünde yer aldığı Destroyer filmini içerdiği şiddet sahneleri nedeniyle 10 ve 7 yaşlarındaki kızlarına yasakladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 17

    MÜSLÜM YILIN REKORUNA ÇOK YAKIN

    Tüm zamanların en çok izlenen Türk filmleri listesinde ilk 10'a girmeyi başaran, 600 bin 141 kişi ile tüm zamanların en iyi 21. açılışına, 788 bin 280 seyirci ile tüm zamanların en iyi ikinci hafta rakamına ulaşan Müslüm gişedeki başarılarına bir yenisini daha ekledi. Beş yıl önce yaşamını yitiren Müslüm Gürses'in hayat hikayesini beyazperdeye aktaran film, 2018'in en çok izlenenleri arasında da 2. sıraya yerleşti. Hafta sonu rakamları ile birlikte Müslüm'ün liderliği ele geçirmesi bekleniyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU) 

  • 18

    ÜNLÜLER ŞÜKRAN GÜNÜ'NÜ BÖYLE KUTLADI

    Amerika'da hasat sonu elde edilen nimetlere şükredilmesini temel alan ve sonbaharda kutlanan bir bayram olan Şükran Günü'nde evlerde hindili yemek davetleri düzenleniyor. Bu geleneğe uyan dünyaca ünlü yıldızlar, Şükran Günü kutlamalarında çekilen fotoğraflarını sosyal medyadan paylaştı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 19

    NETFLIX İLE SATANİSTLERİN KAVGASINA DOSTANE ÇÖZÜM

    Satanistlerin Sabrina dizisindeki heykel yüzünden Netflix'e açtığı 50 milyon dolarlık dava, uzlaşmayla çözüldü. Öncelikle Netflix, keçi başlı şeytani Baphomet heykelinin itibarını iade edecek. Ödenecek tazminat miktarıysa açıklanmadı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 20

    'AŞK-MEŞK İÇİN BARLARA GİDİP SALINMIYORUM'

    Ufak Tefek Cinayetler'in Pelin'i Bade İşçil'den aşk sorularına cevap: "Aşk-meşk için barlara gidip salınmıyorum"

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 21

    EN İYİ BOKS FİLMLERİ

    ABD’de vizyona girer girmez (21 Kasım 2011) sinema seyircisinde büyük etki yaratan ve Türkiye’de 10 Ocak’ta beyazperdede gösterilecek olan boks filmi Creed 2, akla diğer iyi boks filmlerini getirdi. İşte IMDb editörlerinin seçtiği en iyi boks filmleri...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 22

    KRAL ŞAKİR TÜRKİYE SINIRLARINI AŞTI

    Cartoon Network Türkiye’nin ilk yerli yapım çizgi filmi Kral Şakir, eğlenceli hikayesini Orta Doğu ve Kuzey Afrika’ya taşıyor. Grafi 2000 ve Varol Yaşaroğlu imzalı yüzde yüz yerli animasyon dizisi Kral Şakir, 25 Kasım’dan itibaren Cartoon Network’ün Orta Doğu ve Kuzey Afrika'da yayın yapan kanalında başlıyor. Kral Şakir bu yayın aracılığıyla, Suudi Arabistan, Mısır, Kuveyt ve Katar’ın da içinde olduğu 19 ülkeden milyonlarca çocukla buluşuyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 23

    ROMANTİK DÜET

    Amerikalı Talk Show Sunucusu Jimmy Fallon yapay zeka ile desteklenmiş "Sophia" isimli robotla gerçekleştirdi. Christina Aguilera'nın "Say something" isimli şarkısını Robot Sophia ile birlikte seslendiren Fallon, düetin sonlarına doğru izleyicilere duygulu anlar yaşattı. İşte o anlar... (Dünyanın Haberi, NTV)

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 24

    ORGANİZE İŞLER 2'NİN VİZYON TARİHİ BELLİ OLDU

    Sinemaseverlerin merakla beklediği, ilki 2005 yılında vizyona giren Organize İşler filminin devamı Organize İşler 2: Sazan Sarmalı 1 Ocak'ta seyirciyle buluşacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 25

    ALICIA KEYS MUTFAKTA ÇILDIRDI

    Gösteri dünyasında bakımlı halleriyle gördüğümüz ünlü isimler alışılagelmiş görüntülerinin dışındaki hayatlarını da zaman zaman sosyal medyadan yayınlıyor. Son olarak Alicia Keys mutfakta çekilmiş videosunu paylaştı. İşte ünlü isimlerin gündelik hayattan yanısyan ev halleri...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 26

    SAKIP SABANCI SANAT ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

    Sakıp Sabancı tarafından başlatılan ve kendisinin vasiyetiyle Sabancı Vakfı tarafından sürdürülen Sakıp Sabancı Sanat Ödülleri, bu yıl 25'inci kez sahiplerini buldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 27

    GÜZELLİK SIRRI

    44 yaşındaki Abigail O'Neill, yıllara meydan okuyan görünümünün 12 dakikalık mucize duştan kaynaklandığını açıkladı... O'Neill güzellik sırrını açıklayan ilk ünlü değil... İşte ünlü isimlerin tercih ettikleri tuhaf güzellik sırları.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 28

    EFSANEVİ CAZ PİYANİSTİ MACAR BÉLA SZAKCSİ TÜRKİYE'DE

    Gül Baba Mirası Koruma Vakfı, Türkiye ve Macaristan arasındaki kültürel ilişkileri geliştirmek amacıyla düzenlediği konserde Béla Szakcs ve Türkiye’den önemli caz müzisyenlerini aynı sahnede buluşturuyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 29

    70 MİLYON YILLIK KAYA MÜZEYE TAŞINAMIYOR

    Erzurum'un Oltu ilçesi Kayaaltı Mahallesi'nde salyangozu andıran kayanın, uzmanların yaptığı incelemenin ardından üzerindeki çatlak ve kırıkların yoğun olması nedeniyle yerinde korunmasına karar verildi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız