Magazin ve sanat turu (26 Ekim 2020)

26 Ekim 2020'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler ntv.com.tr 26.10.2020 - 17:24

  • 1

    İntihar eden model Caitlin O-Reilly'nin ailesi: 13 yaşında cinsel istismara uğradı

    İngiltere'de geçtiğimiz yıl bir otel odasında intihar ederek hayatını kaybeden ünlü model Caitlin O-Reilly’nin ailesi, kızlarının 13 yaşında cinsel istismara uğradığını söyledi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 2

    Ronaldinho'nun corona virüs testi pozitif çıktı


    Dünya genelinde milyonlarca insana bulaşan corona virüs, ünlü isimleri de etkiledi. Son olarak Brezilya'nın efsane futbolcularından Ronaldinho'nun corona virüs testi pozitif çıktı. İşte Ronaldinho'nun son durumu ve corona olan diğer ünlüler...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 3

    Borat'ı canlandıran Sacha Baron Cohen'den kendisine "Komik değil" diyen Donald Trump'a yanıt: Ben de seni komik bulmuyorum ama bütün dünya sana gülüyor

    Borat filminin yıldızı Sacha Baron Cohen'in bir oyuncusu aracılığıyla Beyaz Saray'a gizlice sızması ve bunu ifşa etmesi üzerine sinirlenen Donald Trump, Cohen'e, "Onu komik bulmuyorum" deyince Cohen'den yanıt gecikmedi: Ben de seni komik bulmuyorum. Ama bütün dünya sana gülüyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 4

    27 yıllık cinayet Gerçeğin Peşinde programında ortaya çıktı (Canlı yayında gözaltı)

    Star ekranlarında Serap Paköz’ün sunduğu Gerçeğin Peşinde programında 27 yıllık cinayet çözüldü. Yıllar önce ikinci evliliğinden olan ve evlatlık verilen çocuğunu aramak için Gerçeğin Peşinde’ye katılan Hatice H, canlı yayında ilk evliliğinden olan 2 günlük bebeğinin herkesten saklanan bir cinayetle öldürüldüğünü itiraf etti. Polis ekipleri canlı yayında Hatice H.’yi gözaltına aldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 5

    Maxine Young dört kardeşi evlat edindikten sonra dördüz doğurdu

    Maxine Young adlı Amerikalı kadın bir çocuk sahibiyken dört kardeşi evlat edindi, ardından dördüzlere hamile kaldığını öğrendi. Üç ay önce dünyaya getirdiği dördüzleriyle şimdi dokuz çocuk annesi oldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 6

    Dilber Ay'ın hayatını anlatan filmde başrol belli oldu

    Geçen yıl hayatını kaybeden Türk halk müziği sanatçısı Dilber Ay'ın hayatını konu alan filmde şarkıcıyı canlandıracak isim açıklandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 7

    Kanye West: Başkan adaylığım Tanrı’nın bir çağrısı

    Başkanlık seçiminde asıl yarış Donald Trump ve Joe Biden arasında geçse de rap şarkıcısı Kanye West, kendi iddiasını sürdürüyor. West, "Özgür dünyanın lideri olmam için Tanrı beni çağırdı" diye konuştu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 8

    Ayasofya'ya ait olduğu düşünülen 2 bin yıllık çanı hurdacı buldu, incelemeye alındı

    Bursa’nın İznik ilçesinde hurdacı tarafından antikacıya verilen çanın, Ayasofya Kilisesi’ne ait 2 bin yıllık olduğu ihtimali üzerinde duruluyor. Tarihi çan, incelenmek üzere İznik Müze Müdürlüğü ekiplerince alındı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 9

    Jennifer Lopez: Film sektörünün klişelerini kırdım


    Sinema sektöründe kadınların ve siyahileri görünürlüğünün sorgulanmasına ve eşitlik tartışmalarına Jennifer Lopez de katıldı

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 10

    Ahmet Kural yeni projesi için imaj değiştirdi


    Oyuncu Ahmet Kural, yeni projesi için imaj değiştirdi. Kural'ın "Bundan sonra böyle" notuyla yaptığı paylaşım takipçilerinden büyük ilgi gördü.


    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 11

    Nicole Kidman: Şöhret bazen ağır gelebiliyor


    Avustralyalı oyuncu Nicole Kidman, kariyer hayatının ilk günleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. 16 yaşındayken mesleğe adımını attığını ifade eden Kidman, o dönem yalnız olmakla ilgili sorunları olduğunu belirtti. Bir dergiye konuşan 53 yaşındaki oyuncu, konuyla ilgili "Şöhret sahibi olmak, bazen ağır gelebiliyor. Ben şanslıydım, çünkü kız kardeşim yanımdaydı" ifadelerini kullandı. İşte 53 yaşındaki Oscar ödüllü oyuncunun kariyeri boyuncu imza attığı filmler...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 12

    Saruhan Hünel ve Aslı Hünel'in corona virüse yakalanan babaları hayatını kaybetti

    Oyuncu Saruhan Hünel ile şarkıcı Aslı Hünel'in corona virüs yakalandığını duyurdukları babaları Mehmet Fevzi Hünel bugün hayata veda etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 13

    Arnold Schwarzenegger kalbinden operasyon geçirdi

    Terminatör filmleriyle Hollywood'da zirveye yerleşen Arnold Schwarzenegger, sağlığı için bıçak altına yattı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 14

    Barbie'den Elton John bebeği

    Son olarak sağlık çalışanları projesiyle gündeme gelen; ayrımcılığa ve standart vücüt ölçülerine karşı koleksiyonlar üreten Barbie, şimdi de yaşan efsane İngiliz müzisyen Elton John’u bebeğini piyasaya çıkardı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 15

    James Bond serisinin 25. filmi No Time To Die dijital platformda yayınlanabilir


    Vizyon tarihi 5 kez değişen ve merakla beklenen James Bond serisinin 25. filmi No Time To Die'ın (Ölmeye Zaman Yok) dijital yayın platformlarında yayınlanması gündemde. İşte filmin müziğinden fotoğraflarına, corona virüs engelinden oyuncu kadrosuna film hakkında merak edilenler....

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 16

    Taylor Swift 2020’de 1 milyon albüm satan ilk şarkıcı oldu

    Taylor Swift'in rekortmen albümü Folklore, 2020’de ABD’de 1 milyon albüm satışına ulaşan ilk albüm oldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 17

    George Clooney'den maske tedbiri


    Dünyada 43 milyondan fazla kişiyi etkileyen corona virüse karşı uzmanlar karantina ve sosyal izolasyon çağrısı yapıyor. Dışarı çıkmak zorunda olanların ise maske ve eldiven takması kritik önem taşıyor. Gösteri ve eğlence dünyasının ünlü isimleri de bu çağrıları dikkate alıyor. Son olarak oyuncu George Clooney maskeyle objektiflere takıldı. İşte Clooney gibi maskesiz dışarı çıkmayan ünlü isimler...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 18

    MasterChef’te kim elendi?

    MasterChef Türkiye'de kim elendi? sorusunun cevabı belli oldu. Tanya, Berker ve Uğur'un eleme finali oynadığı 25 Ekim bölümünde yarışmaya veda eden isim Berker oldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 19

    Selena Gomez: Sevgilim komik biri olmalı

    Justin Bieber'dan yıllar önce ayrılan Selena Gomez artık "eğlenceli" sevgili aradığını söyledi. Ünlü şarkıcı, aradığı kişideki özellikleri sıralarken "Komik olmalı" ifadesini kullandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 20

    Latmos'daki kaya resimleri, dünyaya kardeşlik mesajıyla tanıtılacak


    Türkiye'nin önde gelen tarihsel miraslarından olan ancak uluslararası alanda yeteri kadar tanınmayan Latmos kaya resimleri için uluslararası bir tanıtım projesi başlatıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 21
    Dünyanın en büyük insan zinciri İstanbul'dan geçiyor

    Birliği, karşılıklı yardımlaşmayı ve duvarların ötesindeki ortak çabayı simgelemek amacıyla iç içe geçen, tokalaşmış elleri çimenlerin üzerine çizen Fransız land-art sanatçısı Saype, Duvarların Ötesinde (Beyond Walls) projesinin sekizinci durağı olarak İstanbul'u seçti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 22

    Barış, Dicle'ye olan duygularıyla yüzleşiyor


    Star’ın sevilen dizisi Menajerimi Ara, dün akşam yayınlanan onuncu bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitledi. Bölümün ardından yayınlanan ön izleme sahnesinde ise Barış’ın abisiyle yaptığı konuşma, onu Dicle’yle ilgili duygularıyla yüzleştiriyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 23

    Dünyaca ünlü Bitlis’in karakovan balının hasadına başlandı

    Bitlis’in yüksek rakımlı dağlarında organik kovanlarda üretilen dünyaca ünlü karakovan balının hasadına başlandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 24

    Tenet'in küresel hasılatı 350 milyon dolara yaklaştı

    Christopher Nolan'ın corona virüs pandemisine rağmen vizyona giren son filmi Tenet'in dünya genelindeki hasılatı 350 milyon dolara yaklaştı. Film, ABD'deki sekizinci hafta sonunda 1,3 milyon dolar gelir elde etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 25
    Gastronomi şehrinin kış lezzeti mıcırık aşı sofralarda yerini almaya başladı

    Gastronomi şehrinin kış lezzeti mıcırık aşı sofralarda yerini almaya başladı
    Dünyaca ünlü mutfağıyla UNESCO tarafından gastronomi dalında Yaratıcı Şehirler Ağı'nda bulunan Gaziantep'in, kış aylarının damak lezzetlerinden olan mıcırık aşı sofralarda yerini almaya başladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 26

    Cem Özay’ın ilk uzun metraj filmi Af'ın ilk fragmanı

    Cem Özay’ın ilk uzun metraj filmi Af, 33. Tokyo Uluslararası Film Festivali ‘Tokyo Prömiyer 2020’ seçkisinde dünya prömiyerini gerçekleştirmek için gün sayıyor. 4 Kasım Çarşamba günü festivalde ilk gösterimi yapılacak filmin fragmanı yayınlandı. Cem Özay’ın senaryosunu Tuğçe Öztabak’la yazdığı, Türkiye’den Tokyo Uluslararası Film Festivali’ne bu sene seçilen tek yapım olan Af'ın başrollerinde Timur Acar, Emine Meyrem, Hakan Aslan, Yusuf Bayraktar ve Macit Koper yer alıyor. Filmde geçimini bir dağ köyünde ağaç ticareti ile sağlayan otoriter bir baba ile çocukları arasındaki çatışma anlatılıyor. 

    HABER DETAY - TIKLA İZLE

  • 27

    2 bin 800 yıllık maden yazıtının replikası müzede sergileniyor

    Niğde Bolkar Dağları’nda bulunan ve o döneme ait maden ruhsatı kabul edilen 2 bin 800 yıllık yazıtın replikası, Niğde Müzesi'nde düzenlenen açılışın ardından sergilenmeye başladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 28

    Osman Hamdi Bey Dijital Sergisi sanatseverlerle buluştu

    Türk sanat tarihinde önemli bir yer edinen çok yönlü sanatçı Osman Hamdi Bey anısına hazırlanan dijital sergi, Marmara Üniversitesi Sultanahmet Yerleşkesi'nde sanatseverlerle buluştu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 29

    Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Yerleşkesi açılıyor

    Başkentteki Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) kültür ve sanat adası, yıl boyunca klasik müzikten geleneksel müziğe, dünya müziğinden popüler müziğe çok zengin bir içerikle sanatseverlere kapılarını açacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 30

    Güvercin final bölümü fotoğrafları

    Star TV'de yayınlanan Güvercin dizisinin 28 Ekim Çarşamba günü final bölümü yayınlanıyor. İşte Kenan ve Zülüf’ün aşkını büyük bir sınavın beklediği Güvercin final bölümünden kareler...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 31

    Haftalık burç yorumları (26-31 Ekim 2020)


    Haftaya yumuşak dokunuşları seven, duygulara önem veren, koşulsuz sevgiye kalbini açan, sevecen Ay Balık’la adım atarken, 31 Ekim’de beklenmeyeni bekleyen, maddi manevi konuların sürpriz şekilde değişimine neden olabilecek Uranüs kavuşumlu yaşamımızda sarsıntı yaratacak Boğa dolunayı ile veda edeceğiz. Bu durum maddi konularda güven duygumuzu yeniden sorgulamamıza neden olabilir.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız