Magazin ve sanat turu (26 Kasım 2020) 

26 Kasım 2020'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu... 

Haberler 26.11.2020 - 17:27

  • 1

    Sıla'nın Davut Güloğlu'na açtığı tazminat davasında karar

    Sıla Gençoğlu hakkında yaklaşık 4 yıl önce Demokrasi ve Şehitler Mitingi için söylediği sözler üzerine küfür ettiği iddiasıyla "hakaret" suçundan 8 bin 500 TL adli para cezasına çarptırılan şarkıcı Davut Güloğlu'na bir kötü haber de tazminat davasından geldi. Sıla'nın açtığı 60 bin liralık tazminat davasını kısmen kabul eden mahkeme, Güloğlu'ndan 4 bin lira manevi tazminatın haksız fiil tarihinden işleyecek yasal faizle birlikte alınarak Sıla'ya vermesine karar verdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 2

    Eski lise arkadaşından Ivanka Trump'ın bilinmeyen yönleri

    Donald Trump’ın kızı Ivanka Trump’ın lise arkadaşı gazeteci Lysandra Ohrstrom, eski arkadaşını anlatan bir makale kaleme aldı. Ohrstrom, Ivanka Trump için, “Para tutkusu olan, elitist biri. Kendi zengin çevresi dışında insanlarla sosyalleşmeyi reddederdi" dedi. Arkadaşı ayrıca Ivanka Trump'ın 'Kahrolası fakirler' ifadesini sık sık kullandığını belirtti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 3

    Yonca Evcimik'in 'Ayıp şeyler' şarkısına tepki: Hiç pişman değilim

    Şarkıcı ve oyuncu Yonca Evcimik, 'Ayıp şeyler' adlı şarkısında kullandığı ifadeler nedeniyle tepki çekti. Evcimik tepkilerin ardından "Böyle olacağını biliyordum ama bu kadar hızlı reaksiyon gösterileceğini bilmiyordun. Hiç pişman değilim" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 4

    Grammy adaylarının açıklanmasıyla müzik endüstrisi karıştı

    Müziğin Oscar'ları Grammy Ödülleri'nde açıklanan adaylıklar sonrası yer yerinden oynadı. İşte müzik endüstrisini birbirine katan o listenin perde arkası.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 5

    Ünlü isimlerden Maradona paylaşımları

    Geçtiğimiz günlerde beyin ameliyatı geçiren Diego Armando Maradona 60 yaşında hayatını kaybetti. Efsane futbolcunun uyurken "kronik kalp yetmezliğine bağlı akut akciğer ödemi" nedeniyle hayatını kaybettiği belirtildi. Maradona'nın ölümünün ardından ünlü isimler efsane için paylaşımlarda bulundu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 6

    Warner Bros Fantastik Canavarlar 3'te (Fantastic Beasts 3) Johnny Depp'in yerine Mads Mikkelsen'in geldiğini doğruladı

    Fantastic Beasts 3 filmindeki Gellert Grindelwald rolünün Johnny Depp’ten Mads Mikkelsen’e geçtiği söylentileri doğru çıktı. Warner Bros., Gellert Grindelwald rolünün artık Mikkelsen’in olduğunu resmen duyurdu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 7

    Adriana Lima'ya Sivas'tan üçüncü 'Kangal köpeği' çağrısı

    Top model Adriana Lima'nın Los Angeles'taki evinde baktığı Kangal köpeği sayısını ikiye çıkarması Sivas'taki Kangal yetiştiricilerini sevindirdi. Sivas Doğal Irk Kangal Köpeği Sevenler ve Koruyanlar Derneği Başkanı Orhan Yalçınkaya, Lima'nın istemesi halinde üçüncü köpeği, kendisine hediye edebileceklerini söyledi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 8

    İlk tesettürlü model Halima Aden podyumu bıraktı: Moda asla bana göre değildi

    Dünyanın ilk tesettürlü modeli olarak ünlenen Halima Aden, tesettürünü moda gösterilerinde kullanmaktan dolayı pişman olduğunu açıklayarak modelliği bıraktığını duyurdu. "Covid-19'a teşekkür ederim" diyen Aden salgında moda sektöründen uzak kalması sayesinde "yanlışını fark ettiğini" söyledi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 9

    Blake Lively ve Ryan Reynolds'tan evsizler için 500 bin dolar bağış

    Hollywood'un cömert çifti Blake Lively ve Ryan Reynolds, Kanada'da evsiz ve kaçak gençlere yardım için çalışan bir kuruma 500 bin dolar bağışta bulundu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 10

    Oyuncu Akasya Asıltürkmen: Bu acıyı bilsem yaptırmazdım

    Kaş kaldırma estetiği yaptıran Akasya Asıltürkmen, "Görünenler şişlik değil, tamponlar. Bu arada madem sürekli tecrübe paylaşıyoruz, çok açık söylemeliyim ki bir haftadır çektiğim acıyı çekeceğimi bilsem, hatta dörtte birini kalkışmazdım" ifadelerini kullandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 11

    Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'in saplantılı hayranı için 2 yıl hapis istemi

    Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer’i ölümle tehdit eden Sinan A. hakkında 2 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 12

    Menajerimi Ara'nın 14. yeni bölümünde Kıraç, Feris'ten hesap soruyor

    Başrollerinde Barış Falay (Kıraç), Canan Ergüder (Feris), Fatih Artman (Çınar), Ahsen Eroğlu (Dicle), Deniz Can Aktaş (Barış), ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun (Peride) oynadığı Star TV'nin yeni dizisi Menajerimi Ara'nın 14. yeni bölüm ayrıntıları belli oldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 13

    Gossip Girl setinden kareler

    Yeni Gossip Girl dizisinin oyuncuları kamera karşısına geçti. Merakla beklenen dizinin setinden fotoğraflar da geldi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 14

    Yeni AKM inşaatında son durum

    Taksim'de hızla yükselen yeni Atatürk Kültür Merkezi (AKM) inşaatında sona yaklaşıldı. Çalışmaların sürdüğü inşaattaki son durum havadan da fotoğraflandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 15

    Engin Günaydın: Bizi çekiyorlar

    Oyuncu Engin Günaydın, önceki gün Nişantaşı'nda bir kadın arkadaşıyla birlikte görüntülendi. İkili görüntülendiklerini fark edince ters istikamete yönelerek uzaklaştı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 16

    Kibariye, Halkan Altun ve Hüsnü Şenlendirici İbo Show'da

    Kibariye, Halkan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin konuk olacağı İbo Show'un yeni bölüm fotoğrafları yayınlandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 17

    Ghislaine Maxwell hücresinde 15 dakikada bir uyandırılıyor

    ABD’de cinsel suçlardan dolayı kaldığı hapishanede intihar ettiği açıklanan pedofil milyarder Jeffrey Epstein’in eski kız arkadaşı ve ortağı Ghislaine Maxwell'in avukatı Bobbi Sternheim, müvekkilinin cezaevinde en tehlikeli tutuklulardan daha ağır koşullarda tutulduğunu iddia etti.

     HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 18

    Seni Çok Bekledim'in Ayliz'i İrem Helvacıoğlu: Hiçbir şey imkansız değildir

    Star TV'nin yeni dizisi Seni Çok Bekledim'de Ayliz karakterine hayat verecek olan İrem Helvacıoğlu, “Hiçbir şey imkansız değildir. Diziyi izleyenler imkansız dedikleri hayallerine farklı bir açıdan bakacaklar" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 19

    Devin Özgür Çınar imaj değiştirdi

    Oyuncu Devin Özgür Çınar, yeni imajıyla objektiflere takıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 20

    Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy: AKM'de artık montaj aşamasındayız

    Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, "AKM'de artık montaj aşamasındayız. Tahminimiz 2021 yılının ilk yarısında bu inşaatı tamamlayacağız." dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 21

    Beckham Ailesi evlerine ada yaptırıyor

    6 milyon sterlin değerindeki kır evlerine yapay göl inşaa ettirmek için komşuları ile uzun süren mücadeleyi kazanan David Beckham ve Victoria Beckham çifti, şimdi de mülklerine ada yaptırmaya karar verdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 22

    Grammy'ye isyan eden The Weeknd'e Drake'ten destek

    2021 Grammy Ödülleri'ne aday gösterilmemesinin ardından Grammy'nin artık yozlaştığı eleştirisinde bulunan The Weeknd'e, ünlü rap şarkıcısı Drake de destek verdi. Drake, "Grammy artık özelliğini kaybetti" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 23

    Caner Erdeniz: Kızıma bakma görevi bana düştü

    Galatasaray Basketbol Takımı oyuncusu Caner Erdeniz, önceki gün Bebek'te kızını gezdirdi. Vina'ya bebek arabasında sahil turu attıran basketbolcu, kendisini görüntüleyen muhabirlerle sohbet etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 24

    3 bin yıllık mağaranın duvarlarını yazı tahtasına çevirdiler

    Bursa’nın İnegöl ilçesinde her yıl binlerce yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği 3 bin yıllık Oylat Mağarası’nın duvarlarına yazılar yazılıp, resimler çizilmesi tepki çekti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 25

    İbrahim Büyükak corona virüse yakalandı

    Dünya genelinde milyonlarca insana bulaşan corona virüs, ünlü isimleri de etkiledi. Son olarak İbrahim Büyükak corona virüse yakalandı. İşte Büyükak'ın son durumu ve corona olan diğer ünlüler...

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 26

    Suluhan Çocuk Müze Okulu projesinde restorasyon çalışmaları başladı

    Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın (OKA) 2019 Yılı Turizm Altyapısının Geliştirilmesi Mali Destek Programı kapsamında destek almaya hak kazanan Suluhan Çocuk Müze Okulu projesinde restorasyon çalışmaları başladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 27

    Dünyanın önde gelen yazarlarının Covid-19 metinleri kitap oldu: Çivisi Çıkan Dünya

    Felsefe, antropoloji, tarih ve biyoloji gibi çeşitli araştırmalar yapan dünyanın önde gelen yazarlarının Covid-19'la ilgili metinleri bir seçki haline getirildi ve ortaya Çivisi Çıkan Dünya adlı kitap çıktı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 28

    Mimozalı Kadın eseri merdivene resmedildi

    Beyoğlu Belediyesinin sokakları güzelleştirmek amacıyla başlattığı proje kapsamında Enli Yokuşu'na, Osman Hamdi Bey'in eseri "Mimozalı Kadın"ın üç boyutlu çizimi yapıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 29

    Cemre Baysel: Sol Yanım'ın Biricik'i Dengesizliğin en güzel şekilde dengelenmiş hali

    Star TV'nin merakla beklenen dizisi Sol Yanım'ın bayrol oyuncularından Cemre Baysel hayat verdiği Biricik Ergün karakterini "Biraz çılgın. Hem deli bir kadın olup hem de aklı başında bir kadın olmasına şaşırıyorum. Dengesizliğin en güzel şekilde dengelenmiş hali" diye anlattı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 30

    Ayasofya Camisi'nde Serafim Meleği figürü, vaiz kürsüsü ve mahfil yeniden gün yüzüne çıktı

    Ayasofya-i Kebir Camii Şerifi'nde 2013'ten bu yana kurulu olan iskelenin sökülmesinin ardından alandaki Serafim Meleği figürü, tarihi vaiz kürsüsü ve mahfil de yeniden gün yüzüne çıktı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız