Magazin ve sanat turu (26 Ocak 2021) 

26 Ocak 2021'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...  

Haberler 26.01.2021 - 17:43

  • 1

    Maradona'nın ölümüne ilişkin yeni iddia: Doktoru imzasını taklit etti

    Maradona'nın ölümünün ardından yeni bir iddia ortaya atıldı. Ortaya çıkan belgelere göre Arjantin basını, efsane ismin son ameliyatını yapan doktoru Leopoldo Luque'ya Maradona'nın imzası taklit etmekle suçluyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 2
    Oyuncu Asia Argento'dan yönetmen Rob Cohen'e tecavüz suçlaması

    İtalyan oyuncu Asia Argento, 2002 yapımı xXx filminde rol aldığı sırada, yönetmen Rob Cohen’in kendisine otel odasında uyuşturucu verdikten sonra tecavüz ettiğini öne sürdü.


    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 3

    Müjde Ar yoğun bakıma kaldırılan kardeşi Mehtap Ar hakkında konuştu: Herkesten dua bekliyoruz

    İki buçuk yıldır akciğer kanseri tedavisi gören oyuncu Mehtap Ar'dan üzücü haber geldi. 63 yaşındaki Ar'ın yeniden yoğun bakıma kaldırıldı. Kardeşinin sağlık durumuyla ilgili açıklama yapan Müjde Ar, "Tedavi iyiye doğru giderken, son olay çok büyük şanssızlık oldu. Herkesten dua bekliyoruz" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 4

    Harry Potter dizi oluyor: HBO Max ve Warner Bros. harekete geçti

    HBO Max ve Warner Bros. Harry Potter'ın dizisi için harekete geçti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 5
    Michelin yıldızı alan Şef Ahmet Dede: Benim için dünyalara bedel, çok teşekkür ederim


    Michelin Guide tarafından 2021 Büyük Britanya ve İrlanda Michelin Yıldızları dağıtıldı. Minimum atık yaklaşımıyla lezzetler hazırlayan Şef Ahmet Dede Cork Baltimore'daki restoranı Dede ile ödül alan isimlerden biri oldu.


    HABER DETAY - TIKLA OKU
  • 6

    Uraz Kaygılaroğlu'ndan Sefirin Kızı'na Nejat İşler'dan Çukur'a veda

    Sefirin Kızı ve Çukur dizilerinde ayrılıklar peş peşe geldi. Yayınlanan son bölümlerde Uraz Kaygılaroğlu Sefirin Kızı'ndan Nejat İşler Çukur'dan ayrıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 7
    Çağla Şıkel corona virüse mi yakalandı?

    Aralık ayında faz 3 gönüllüsü olarak coronavac aşısı yaptıran Çağla Şıkel'in corona virüse yakalandığı iddia edildi. Çağla Şıkel sosyal medya hesabından, 'Temaslı geçmişim olması ihtimaliyle test yaptırdık, sonucum negatif' mesajını paylaştı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 8

    Hillary Clinton'ın şirketi teröristleri anlatan kitabın dizi haklalarını satın aldı

    Eski ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton ile kızı Chelsea Clinton'ın prodüksiyon şirketinin, Suriye'nin Kobani şehrindeki YPG/PKK'lı kadın teröristleri anlatan bir kitabın televizyon dizisi haklarını satın aldığı bildirildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 9

    Angelina Jolie oğluyla alışverişte


    Hollywood yıldızı Angelina Jolie, oğlu Knox ile alışveriş yaparken objektiflere takıldı. 45 yaşındaki yıldızın sade şıklığı dikkat çekti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 10

    Geçirgen bağırsak sendromu yaşayan Neslihan Atagül sağlık durumuyla ilgili konuştu

    Geçirgen bağırsak sendromu teşhisi koyulan oyuncu Neslihan Atagül, sosyal medya hesabından sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı. Atagül, yayınladığı videoda, "Gördüğünüz gibi fena sayılmam, iyiyim. İyi olmaya da gayret ediyorum bu arada. Birazcık dinlenmeye ihtiyacım vardı, hala var. Tedavim devam ediyor" ifadelerini kullandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 11

    Tarkan uyarısı: Kaldırın ya da dava açacağız

    O Ses Türkiye Rap koltuğuna jüri olarak oturan Murda'nın klibinde Tarkan görüntüsünü kullanması üzerine Megastar'ın ekibi görüntülerin kaldırılmasını aksi taktirde dava açacaklarını iletti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 12

    İki rap’çi Kodes ve Massaka birbirine girdi: Onunla yargıda hesaplaşacağım

    Rap dünyası karıştı... Kodes, birlikte şarkı yaptığı rap’çi Massaka’dan para alamadığını açıkladı.Massaka'nın borcunu ödemediği gibi izinsiz çekilen görüntülerini montaj yaparak şantaj yaptığını iddia etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 13

    Ferdi Özbeğen’in hayatı film oluyor

    Ferdi Özbeğen’in hayatı, vefatından 8 yıl sonra film oluyor. Özbeğen’i canlandıracak oyuncu için çalışmalar başladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 14

    Kültür ve Turizm Bakanlığı tanıtıma başladı: Türk mutfağı ve gastronomi rotaları


    Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türk mutfağının lezzetlerine, gastronomi rotalarına ve önde gelen restoranlarına ilişkin bilgileri GoTurkey sitesinden meraklılarının ilgisine sundu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 15

    James Middleton'dan Prens William ile Kate Middleton çiftine hediye

    Prens William ile Kate Middleton çiftinin ölen köpeklerinin yerine yeni bir köpek eklendi. Köpeği aileye James Middleton hediye etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 16

    Yeşim Büber: Teknede yaşamak bazen zor


    Oyuncu Yeşim Büber, ailesiyle birlikte yaşadığı teknede tadilata girişti. Aynı gün ikiz çocuklarının da hastalanması ünlü isme zor anlar yaşattı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 17

    Yağmur Sarnıç, Emre Aşık ile boşanma davasına sevgilisiyle geldi


    Eski futbolcu Emre Aşık ile 8 yıllık eşi Yağmur Sarnıç'ın boşanma davası dün görüldü. Sarnıç duruşmaya sevgilisiyle katıldı. Emre Aşık, “Yağmur Hanım daha boşanmadan başka biriyle aynı evde yaşamaktadır. Artık ona nafaka ödemek istemiyorum” dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 18

    Aşk-ı Memnu'nun çekildiği yalı müze oldu

    Türk televizyon tarihine damga vuran dizilerden Aşk-ı Memnu'nun çekildiği yalı müze olarak kapılarını açtı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 19

    'Adana kebabı bizi gururlandırdı' (Dünyanın en iyi geleneksel lezzetleri)


    Geleneksel tarifleri öne çıkarmasıyla bilinen Taste Atlas (Lezzet Atlası) adlı web sitesi, ülkelerin geleneksel lezzetlerini mercek altına aldı. Dünyanın dört bir yanındaki geleneksel yemek listesinin ilk 30'una Türkiye'den 5 lezzet girdi. Adana kebabı toplam 63 bin 402 oy sonucunda dünyanın en iyi 100 geleneksel lezzeti arasından ikincilik elde etti. Adana Ticaret Odası Başkanı Atila Menevşe, Adana kebabının kriterlerine uygun olarak hazırlanması ve sunumunu tescille güvence altına aldıklarını anımsatarak, “Alınan bu ödül ülkemiz ve Adanamız için çok değerli. Yıllar önce Adana kebabının Coğrafi İşaretler Tescilini alan Adana Ticaret Odası olarak da ayrıca kıvanç duyuyoruz. Ödül kentimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 20

    Güney Koreli oyuncu Song Yoo-Jung evinde ölü bulundu

    Golden Rainbow dizisi ile oyunculuk kariyerine başlayan ve Make a Wish dizisindeki performansıyla tanınan Song Yoo-Jung 26 yaşında hayatı kaybetti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 21

    Cara Delevingne ve Eva Longoria aynı projede: Women's Stories

    Yıldız oyuncular Cara Delevingne ve Eva Longoria aynı projede buluştu. İkili Women's Storie'de birlikte rol alacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 22

    Elizabeth Olsen: WandaVision göz korkutucu


    WandaVision'ın yıldızı Elizabeth Olsen, dizide hikayeyi tamamen farklı bir biçimde anlattıkları ve Endgame sonrası gözünün korktuğunu itiraf etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 23

    Sandro Botticelli’nin Young Man Holding a Roundel tablosu satışa çıkıyor


    İtalyan ressam Sandro Botticelli’nin Young Man Holding a Roundel adlı eseri satışa çıkıyor. Tablonun 80 milyon dolara alıcı bulması bekleniyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 24

    Akrep 8. bölüm fotoğrafları yayınlandı: Ferda, şeytani planını uygulamaya koyuyor

    Star’ın sevilen dizisi ‘Akrep’, artık perşembe günleri izleyicisi ile buluşuyor. Başrollerinde; Demet Akbağ, Evrim Alasya, Bekir Aksoy ve Yusuf Çim gibi önemli isimlerin yer aldığı ‘Akrep’, yeni günü olan 28 Ocak Perşembe günü Star’da ekrana gelecek. İşte yeni bölümde yaşanacaklar ve fotoğraflar...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 25

    Orhan Gencebay’ın sağlık durumu nasıl?


    Geçtiğimiz günlerde sahilde yürüyüş yaparken ayağının takılması nedeniyle düşen Orhan Gencebay’ın doktoru Op. Dr. Muzaffer Gökhan Kahraman, duayen sanatçının tedavi süreci hakkında açıklamalarda bulundu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 26

    En’lerin mekanı Rahmi M. Koç Müzesi


    Literatüre en küçük oyuncak tren olarak giren objenin nerede olduğunu biliyor musunuz? Ya da 1383 tarihli gök kürenin kim tarafından yapıldığını? Hiç oyuncak bir bebeğe mercekle baktınız mı? Ulaşım, endüstri ve iletişim tarihinin efsanelerine ev sahipliği yapan Rahmi M. Koç Müzesi en’leriyle ziyaretçilerini hem şaşırtıyor hem de yeni bilgiler kazandırıyor. Büyük-küçük tüm ziyaretçilerine her adımda tarih, bilgi ve eğlence dolu bir yolculuk vaat eden müzenin ‘en’ler listesi de hayli ilgi çekici. İşte baktıkça ufuk açan o listedeki objeler:

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 27

    İstanbul Film Festivali çevrim içi film gösterimlerine şubat seçkisi

    İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen İstanbul Film Festivali'nin yeni seçkisi, 5-28 Şubat tarihleri arasında çevrim içi olarak sinemaseverlerle buluşacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 28

    Sol Yanım 9. bölüm 3. fragman


    Başrollerinde Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey, Defne Samyeli ve Cansel Elçin'in yer aldığı Star TV'nin yeni dizisi Sol Yanım'ın 9. yeni bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Sol Yanım yeni bölümüyle 27 Ocak Çarşamba saat 20:00’de Star TV’de!

    HABER DETAY - TIKLA İZLE



  • 29

    Survivor'da ödül ve sembol oyununu kim kazandı? (25 Ocak 2021)

    Survivor'da ödül ve sembol oyununu kim kazandı? sorularının cevapları belli oldu. Survivor'ın son bölümünde ödül oyununu gönüllüler takımı kazandı. İkinci kez oynanan sembol oyununu ise erkeklerde kazanan isim Sergen oldu. İşte Survivor'da 25 Ocak günü yaşananlardan ayrıntılar...


    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 30

    Günlük burç yorumları - 26 Ocak 2021

    Duygular sel gibi akıyor

    Hayli duygusal bir günden geçiyor olabiliriz. Kırılgan ve alıngan bir duygu durum içinde, salınımlı bir ruh hali sergilememiz olası. Karar verirken zorlanabiliriz.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız