Magazin ve sanat turu (3 Ağustos 2018)

3 Ağustos 2018'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler 03.08.2018 - 17:11 Son Güncelleme : 03.08.2018 - 17:53

  • 1

    Acun Ilıcalı yeni sezonda iddialı bir transfer yaptı. Beyazıt Öztürk, O Ses Türkiye ekibine katıldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 2

    SURVİVOR YARIŞMACILARI TATİLDE

    Survivor 2016 yarışmacısı yarışmacıları Zafer Mete, Gizem Memiç, Efecan Dianzenza ve eşi Duygu Dianzenza ile Survivor 2018'de finale kadar gelmeyi başaran ancak zafere ulaşamayan Damla Can Çeşme'de tatil yapıyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 3
    Hollywood'un en ünlü yıldızlarından Jennifer Aniston, eşi Justin Theroux ile ayrılığından çocuk sahibi olmamasına kadar birçok konuda açıklamalar yaptı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 4

    HARVARD EĞİTİM GÖREVLİSİ İLK SORUDA ELENDİ

    Bir arkadaşının ısrarı üzerine 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasına başvurduğunu belirten Harvard'lı akademisyen Erman Gören, ilk soruda elenerek büyük şok yaşadı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 5

    NUR YERLİTAŞ'A İKİNCİ KEZ KANSER TEŞHİSİ

    Meme kanserini yenen ünlü modacı Nur Yerlitaş'a bu kez beyin kanseri teşhisi kondu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 6
    Two and a Half Men dizisinde canlandırdığı Charlie Harper karakteriyle bir dönem bölüm başı 1.8 milyon dolar kazanan ve hatırı sayılır bir servet elde eden Charlie Sheen, eğlence sektöründe kara listeye alındığı için maddi krize girdiğini savundu ve çocukları için ödediği nafakanın azaltılmasını istedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 7

    "TÜRKÇEYİ ÖĞRENMESİ GEREKİYOR"

    Geçtiğimiz sezon Çukur dizisinde rol alan usta oyuncu Perihan Savaş, meslektaşı Meryem Uzerli için, "Meryem Uzerli iyi bir oyuncu ama önce Türkçeyi öğrenmesi gerekiyor" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 8

    KENAN DOĞULU KONSERİNDE TÜRKİYE'DE BİR İLK

    Kenan Doğulu, İstikbal Harbiye Açıkhava Konserleri kapsamında sevenleriyle buluştu. Türkiye’de ilk kez bir konserde kinetik ışık ve lazer şovu uygulanan konserde, Doğulu eski ve yeni şarkılarını Açıkhava Tiyatrosu’nu hınca hınç dolduran beş bin kişilik coşkulu bir dinleyici korosu eşliğinde seslendirdi. Sahneye sürprizlerle çıkan ve hayranlarını coşturan Kenan Doğulu, haftalardır hazırlandığı konserinin finalinde ayakta alkışlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 9

    TUNCAY ŞANLI'YA ESKİ SEVGİLİSİNDEN DAVA

    Melis Sayım hamileyken ayrıldığı sevgilisi Fenerbahçeli eski futbolcu Tuncay Şanlı'ya 2 ay önce dünyaya getirdiği oğlu için 20 bin TL'lik nafaka davası açtı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 10

    KIM KARDASHIAN MUTFAKTA

    Kardashian, iç çamaşırlarıyla mutfağa girip kek pişirdiği bir pozunu Instagram hesabında paylaştı. ABD’li reality show yıldızının 115 milyon takipçisinden bazıları, onun güzel göründüğünü belirtti. Bazıları da "Kim iç çamaşırlarıyla mutfağa girer ki" diye yorum yaptı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 11

    "BİZ POZ VERMEYİZ"

    Oyuncu Hazar Ergüçlü, yönetmen sevgilisi Onur Ünlü ile önceki gece Cihangir’de görüntülendi. Daha önce görüntülendiklerinde gizlenmeye çalışan ikilide Ergüçlü, “Biz poz vermeyiz, siz yakalayın” dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 12

    'BEYONCE'DEN SONRA EN İYİSİ'

    Ünlü rap şarkıcısı Cardi B, doğuma sayılı gün kala sosyal medyadan göbeğini açıkta bırakan fotoğrafını paylaştı. Kızını dünyaya getirmeden birkaç gün önce yayınladığı fotoğraf, Beyonce’nin ikizlere hamile olduğunu duyurduğu fotoğrafından bu yana ünlülerin paylaştığı en iyi hamile fotoğrafı ilan edildi. Peki bu zamana kadar hangi ünlüler hamilelik fotoğraflarını paylaştı? İşte Cardi B’nin yanı sıra hamileliklerini sosyal medya fotoğraflarıyla duyuran ünlüler...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 13

    TÜRKAN ŞORAY: OYUNCU TABİRİNE KARŞIYIM

    Yunus Emre Enstitüsü, İstanbul Şehir Üniversitesi ve Sinema Genel Müdürlüğü'nün iş birliğiyle düzenlenen, Türk Sineması Yaz Okulu programı kapsamında Yeşilçam oyuncuları Türkan Şoray ve Ediz Hun, sinema öğrencileriyle bir araya geldi. Şoray, filmlerindeki başarısını ise samimi olmasına bağlayarak, "Ben filmlerimde başarılı olduysam gerçekten oynuyormuş gibi yapmadım. Ben oyuncu tabirine de karşıyım, kabul etmiyorum bunu. Biz aslında gerçeği yansıtıyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 14

    ARAS BULUT İYNEMLİ İLE BİLGE ÖNAL TATİLDE

    Aras Bulut İynemli ile sevgilisi Bilge Önal tekne tatilinde çocuklar gibi şendi. İki sevgilinin deniz sosisini kapmak için kavgaya tutuşması objektiflere takıldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 15

    MAKYAJSIZ GÖRÜNTÜLENDİ (ÜNLÜLERİN MAKYAJSIZ HALLERİ)

    Ekran, sahne ve podyum yıldızlarını güzellik merkezlerinde saatlerini geçirdiğini ve her daim bakımlı gezmeye alışık olduklarını biliriz. Makyajsız görmeye alışık olmadığımız ünlü isimlerin 'sıfır makyajlı' halleri

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 16

    BİR FİLM DAHA 1 MİLYAR DOLAR BARAJINI GEÇTİ

    İnanılmaz Aile 2 (Incredibles 2) hızlı girdiği gişede rekorlar kırmaya devam ediyor. Tüm zamanların en iyi animasyon açılışına imza atan yapım, şimdi de sinema tarihinde 1 milyar dolar gişe rakamını geçmeyi başaran sayılı filmler arasına girdi. İşte Türkiye'de 22 Ağustos 2018 tarihinde vizyona girecek İnanılmaz Aile 2 gibi 1 milyon dolar gişe başarısı gösteren rekortmen filmler.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 17

    TAKASINI KENDİ TASARLADI

    Oyuncu ve sunucu Alp Kırşan, kendi tasarladığı tekneyle balığa çıktı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 18

    ÜNLÜLERİN DOĞUP BÜYÜDÜĞÜ EVLER

    Bugün milyonlarca kişinin takip ettiği, kendi sektörlerine yön veren ve büyük servetlere sahip olan ünlü isimlerin doğup büyüdüğü evleri biliyor musunuz? İşte bir çoğu bugün yaşadıklarının aksine daha mütevazi evlerde büyüyün o isimler...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 19

    SERTAB ERENER YAZ TURNESİNE ÇIKIYOR

    'Sertab'ın Müzikali' ile ses getiren Sertab Erener, İstanbul'daki Harbiye konserlerinin ardından Türkiye'nin diğer bölgelerindeki hayranlarıyla buluşuyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 20

    "BİR ÇİFT ELF VE BİR KÖPEK"

    ABD’li aktris Liv Tyler ve İngiliz aktör Orlando Bloom en son bir arada 2003 yılında Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü filminde görülmüşlerdi. İki eski rol arkadaşı 15 yıl sonra Londra’da buluşarak birlikte bir fotoğraf paylaştı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 21

    ZİHİNSEL ENGELLİ BİREYLERDEN 'HAYVANLAR VE BİZ' SERGİSİ

    Zihinsel engelli bireylerin hazırladıkları 'Hayvanlar ve Biz' sergisi Bodrum Belediyesi'nin desteğiyle açıldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 22

    VAN GOGH ESERLERİ MODAYLA CAN BULUYOR

    Ünlü bir giyim firması, Vincent Van Gogh hayranlarını oldukça seveceği bir koleksiyon hazırladı. Artık Vincent Van Gogh eserlerini stilinizle birleştirebileceksiniz.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 23

    ROMA VE HELENİSTİK DÖNEME AİT MEZARLAR BULUNDU

    Muğla'nın Milas ilçesinde, antik dönemin en iyi korunmuş tapınaklarından Zeus Lepsynos'un da bulunduğu Euromos Antik Kenti'nde Roma ve Helenistik döneme ait mezarlara rastlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 24

    'ZOMBİ ÇOCUK' LAKAPLI MODEL RİCK GENEST İNTİHAR ETTİ

    Tüm vücuduna yaptırdığı dövmeleriyle ünlenen model Rick Genest evinde ölü bulundu. 'Zombi Çocuk' olarak anılan Genest'in intihar ettiği açıklandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 25

    HAFTANIN FİLMLERİ

    Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 2'si yerli 8 film vizyona girdi. Ceren Ala filmleri değerlendirdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız