Magazin ve sanat turu (30 Eylül 2020)  

30 Eylül 2020'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu... 

Haberler 30.09.2020 - 17:20

  • 1

    Kanser hastası Shannen Doherty: Sevdiklerimle nasıl vedalaşacağımı planlıyorum

    Geçtiğimiz aylarda katıldığı bir televizyon programında, dördüncü evre kanser olduğunu gözyaşları içinde anlatan oyuncu Shannen Doherty, yaptığı yeni açıklamada sevdikleriyle nasıl vedalaşacağını planladığını dile getirdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 2

    Pierce Brosnan James Bond esintili evini 100 milyon dolara satıyor

    Pierce Brosnan, rol aldığı 1997 yapımı James Bond filminden esintiler taşıyan evini 100 milyon dolara satışa çıkardı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 3

    Emre Aşık: Bu evlilik tamamen bir kumpastır

    Eski Milli futbolcu Emre Aşık, tehdit edildiğini gerekçe göstererek yaptığı şikayet üzerine gözaltına alınan boşanma aşamasında olduğu eşi Yağmur Sarnıç hakkında son günlerde ortaya çıkan haberler hakkında açıklamalarda bulundu. Emre Aşık'ın "Evlilik birliği dahilinde gözüken bu evlilik tamamen bir kumpastır. Kumpası maalesef göremedim. Etrafımda uyaranlar, ailem, arkadaşlarımın beni defalarca uyarmasına rağmen onları dinlemedim, hata yaptım" diyerek başladığı konuşmada "Hatalıyım ama ardından bu süre zarfında etrafım boşaltıldı ve yalnız bırakıldım. Bu planlı ve bilinçli bir şekilde yapıldı" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 4

    Meghan Markle'ın gizlilik ihlali davasında ön karar verildi: Yayıncı haklı

    İngiltere’nin Sussex Düşesi Meghan Markle’ın geçen sene kendisine ait özel bir mektubun yayınlanması ile İngiliz basınına gizlilik ihlali gerekçesiyle açtığı davanın ön soruşturmasında yayıncı lehine karar alındı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 5

    Meryem Uzerli'ye Al Pacino'dan davet

    Yıldız oyuncu Al Pacino, daha önce bir araya geldiği Meryem Uzerli'yi proje için Hollywood'a davet etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 6

    Ryan Dorsey: 5 yaşındaki oğluma 'annen cenette' dedim

    Geçtiğimiz aylarda trajik bir şekilde yaşamını yitiren oyuncu Naya Rivera'nın eski eşi Ryan Dorsey, baldızı Nickayla Rivera'nın yanına taşınmasıyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 7

    Corona virüs gölgesinde 57. Altın Portakal

    Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin program detayları corona virüs salgını ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in yoğun bakımdaki tedavisi nedeniyle yeni belli olmaya başladı. 3 Ekim Cumartesi günü kortejsiz başlayacak festival için kent genelindeki festival afişleri ve üst geçit süslemeleri azaltıldı. Her yıl en az bir hafta önceden heyecanla karşılanan festival, bu sene corona virüs gölgesinde gerçekleşecek.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 8

    Survivor sunucusu Murat Ceylan'a "Emre itaatsizlik" davası

    Erzincan'da bedelli askerlik yapan Survivor sunucusu Murat Ceylan, terhis olduktan sonra sosyal medyadan paylaştığı koğuş videosu nedeniyle "Emre itaatsizlik" suçundan 2 yıla kadar hapis istemiyle hakim karşısına çıktı. Ceylan duruşma sonrası yaptığı açıklamada, "İyi niyet mağduru oldum. Komutanlarım üstlerim herkes bu durumdan haberdar ama ben sonuçta vatani görevi yaptım" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 9

    Mohamed Hadid: Gigi ve Bella'nın babası olmak muazzam bir yük

    Kısa süre önce dede olan Mohamed Hadid, kızları Gigi ve Bella Hadid için "Onların babası olmak muazzam bir yük" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 10

    Harry Potter'ın Lucius Malfoy'u Jason Isaacs: Maske takmayı reddedenler hapse atılmalı

    Harry Potter filminde Lucius Malfoy karakterine hayat veren Jason Isaacs, maske takmayı reddedenlerin hapiste olması gerektiğini dile getirdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 11

    Bruce Springsteen fiziğiyle gençlere taş çıkarıyor

    Ünlü şarkıcı Bruce Springsteen, yeni tatil fotoğraflarıyla yıllara meydan okuduğunu kanıtladı. 71 yaşındaki müzisyen, fiziğiyle gençlere taş çıkardı.

     HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 12

    2020 Mars Petcare Komik Hayvan Fotoğrafları Yarışması'nın finalistleri

    Gününüzü güzelleştirecek fotoğraflar... 2020 Mars Petcare Komik Hayvan Fotoğrafları Yarışması'nın finalistleri belirlendi. Finalistler arasında Türk fotoğrafçı Mehmet Aslan'ın 'Gülümse' (Smile) adlı fotoğrafı da yer aldı. Komik Vahşi Yaşam Fotoğrafları Yarışması'nı da düzenleyen fotoğrafçılar Paul Joynson-Hicks ve Tom Sullam'ın düzenlediği Mars Petcare Komik Hayvan Fotoğrafları Yarışması, İngiltere'deki hayvan refahı yardım kuruluşu Blue Cross için bağış toplamayı amaçlıyor. İşte yarışmada öne çıkan en komik hayvan fotoğrafları...

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 13

    Billie Eilish belgeselinin yayın tarihi belli oldu

    Son yılların en popüler şarkıcılarından biri olan Billie Eilish'ın belgeseli için yayın tarihi açıklandı. Belgesel, dinlenme rekorları kıran ve Eilish'i Grammy rekortmeni yapan albümün çıkış hikayesini anlatıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 14

    Babil 14. yeni bölümde dost düşman değişiyor

    Başrollerinde Halit Ergenç, Aslı Enver, Birce Akalay, Mesut Akusta, Nur Fettahoğlu ve Onur Saylak'ın yer aldığı Star TV dizisi Babil'in 14. yeni bölüm ayrıntıları belli oldu: Dost düşman değişiyor.

     HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 15

    Donatella Versace salgın döneminde moda ve yeni koleksiyonu hakkında konuştu

    İçinde bulunduğumuz salgın dönemi hakkında konuşan Donatella Versace, moda endüstrisinin yeni normale uyum sağlamak için hangi adımları atmasının birkaç ay içinde şekilleneceğini dile getirdi. Versace, 2021 İlkbahar/Yaz koleksiyonu ise "Yeni bir rüya görmek" olarak tanımlıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 16

    Denizli'de 9 milyon yıl öncesine tarihlenen karıncayiyen ve fil fosilleri bulundu

    Denizli'de yürütülen yüzey araştırmalarında, 9 milyon yıl önce yaşadığı tahmin edilen fil ve karıncayiyenin de aralarında olduğu 8 farklı hayvan türüne ait fosile rastlandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 17

    BaBa ZuLa'dan 25. yıla özel albüm: Hayvan Gibi

    Kendilerine has yarattıkları evrensel müzik dilini ve çizgilerini bozmadan inşa ettikleri kariyerlerinde 25. yılı geride bırakan BaBa ZuLa, 12'nci albümlerine Hayvan Gibi adını verdi. Tamamen canlı olan ilk albüm kaydı olan Hayvan Gibi, 2 Ekim'de  piyasada olacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 18

    Gökçe Bahadır'ın konuk olduğu Menajerimi Ara'nın yeni bölüm fotoğrafları

    Spot ışıklarının ardındaki rekabeti, hırs savaşlarını ve hayal kırıklıklarını ünlülerin ve menajerlerin renkli hayatları üzerinden seyirciye aktaran Ay Yapım imzalı Menajerimi Ara’nın 7. bölümüne Gökçe Bahadır konuk oluyor. İşte Menajerimi Ara dizisinin yeni bölüm fotoğrafları...

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 19

    Tarsus UNESCO yolunda

    Mersin’in Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, kentin tarihi ve kültürel değerlerini dünyaya tanıtmak amacıyla yaptığı girişimlere bir yenisini daha ekledi. UNESCO yetkilileriyle online görüşmeler yapan Bozdoğan, teknik bir heyetin Tarsus’a gelip araştırma yapacağı müjdesini verdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 20

    27. İstanbul Caz Festivali konserleri online izlenebilecek

    İstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından düzenlenen 27. İstanbul Caz Festivali'nin konserleri, 3 Ekim'den itibaren online erişime açılacak.

     HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 21

    Daniel Bernhardt The Matrix 4 ile dönüyor

    The Matrix Reloaded’da Ajan Johnson karakterine hayat veren Daniel Bernhardt, The Matrix 4 filminde aynı rolle geri dönecek.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 22

    Nickayla Rivera ölen ablası Naya Rivera'nın eski eşinin evine taşındı

    Glee dizisi oyuncusu Naya Rivera'nın ölümünün ardından kız kardeşi Nickayla Rivera; gündeme oturdu. Ablasının eski eşinin evine taşınan genç model, söylentiler üzerine yeğeni ile ilgilenmek ve bakımını üstlenmek için Ryan Dorsey'in yanına taşındığını açıkladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 23

    Grammy ödüllü feminist şarkıcı Helen Reddy hayatını kaybetti

    Grammy ödüllü, kadın hakları savunucusu, feminist şarkıcı Helen Reddy 78 yaşında hayata veda etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 24

    Restoranlarda yeni konsept sosyal mesafe balonları

    ABD'nin New York eyaletinde Cafe Du Soleil adlı restoran, yeni tip corona virüs (Covid-19) salgınıyla mücadelede alınan önlemler kapsamında müşterilerine sosyal mesafe balonları içinde hizmet vermeye başladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 25

    Göktürk alfabeli Her şey fanidir yazılı mezar taşına koruma

    Malatya'nın Arapgir ilçesinde, Her şey fanidir anlamına gelen, Göktürk alfabesiyle Neng ölesi yazılı olan 1300 yıllık mezar taşı, korumaya alındı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 26

    Süper model Elsa Hosk hamile

    Victoria's Secret'ın dünyaca ünlü 'melek'lerinden Elsa Hosk, sır gibi sakladığı hamileliğini sosyal medya hesabından verdiği çıplak pozlarla duyurdu. Hosk, "Bir süredir karnımda bir melek saklıyorum" dedi.

     HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 27

    Borat 2'nin yayın tarihi belli oldu

    Sacha Baron Cohen’in gösterildiği yıl yüksel hasılat elde eden ancak eleştiri de alan komedisi Borat'ın merakla beklenen devam filmi seyirciyle buluşmak için gün sayıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 28

    Jeremy Scott, yeni koleksiyonu için bir kukla şovu tasarladı

    Pandemi şartları altında yaratıcı sınırlarını zorlamak durumunda kalan tasarımcılar, her sezon izlediğimiz büyüleyici şovlar ile eş değer tema arayışına girdiler. Tıpkı birkaç ay önce Dior’un minyatür giyim koleksiyonu gibi, Moschino da yeni defilesinde sıradışı bir yönteme başvurdu. Jeremy Scott gerçek modeller yerine kuklalar ve bebekler kullandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 29

    Tarsus fındık lahmacunu ve kebabı tescillendi

    Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak, “Odamızın girişimleriyle Tarsus Humusu’ndan sonra Tarsus Fındık Lahmacunu ve Tarsus Kebabı’nın da tescilini aldık. Gururlandık. Kentimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 30

    Tiyatrodan Hollywood yıldızlığına Marion Cotillard

    30 Eylül 1975'de Paris'te dünyana gelen Marion Cotillard, yönetmen bir babanın ve oyuncu bir annenin kızı olarak dünyaya geldi. Çocukluğundan beri tiyatro sahnelerinde olan Cotillard ilk kez babasına ait bir oyunda sahne aldı. 90'lı yılların ortalarında başlayan oyunculuk kariyeri Luc Besson imzalı Taxi ile yükselişe geçti. 2003 Tim Burton yapımı Big Fish ile uluslararası kariyerine başlayan Cotillard,Love Me If You Dare (Cesaretin Var mı Aşka) ile kendini kanıtlama fırsatı buldu. 2007 yılında vizyona giren La Vien En Rose adlı filmdeki, yönetmen Edith Piaf rolündeki başarısı ile En İyi Kadın Oyuncu Oscarı'na layık görüldü. Kendini kanıtlayan güzel oyuncu, bu tarihten sonra Başlangıç, Halk Düşmanları, Paris'te Gece Yarısı, Macbeth, İki Gün, Bir Gece, Kara Şövalye Yükseliyor, Pas ve Kemik, Nine, Alt Tarafı Dünyanın Sonu,Müttefik, Assassin's Creed ve Aşk Mektupları gibi pek çok önemli yapımda rol aldı. Bugün 45. yaşını kutlayan Marion Cotillard'ın dünde bugüne ekranlar önündeki değişimi ve kariyerindeki filmler...

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 31

    Menajerimi Ara 7. yeni bölüm fragmanı

    Başrollerinde Barış Falay (Kıraç), Canan Ergüder (Feris), Fatih Artman (Çınar), Ahsen Eroğlu (Dicle), Deniz Can Aktaş (Barış), ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun (Peride) oynadığı Star TV'nin yeni dizisi Menajerimi Ara'nın 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

    HABER DETAY - TIKLA İZLE

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız