Magazin ve sanat turu (6 Ağustos 2018)

6 Ağustos 2018'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler 06.08.2018 - 17:23 Son Güncelleme : 06.08.2018 - 17:29

  • 1

    ARTUKLU HAMAMI YENİ YERİNE TAŞINDI

    Batman'ın Hasankeyf ilçesindeki bin 500 ton ağırlığındaki Artuklu Hamamı, Hasankeyf Yeni Kültürel Park Alanı'ndaki yeni yerine doğru yola çıktı. 256 tekerlekli "SPMT" aracıyla taşınan tarihi hamamın taşınma işlemi saat 05.00'te başladı. Taşıma işlemi 11.40 itibari ile sona erdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 2

    MICHELİN REKORTMENİ ŞEF HAYATINI KAYBETTİ

    13 ülkede toplam 32 Michelin yıldızlı restoranıyla dünyanın en çok Michelin yıldızına sahip, animal/ hayvan lakaplı 'yüzyılın şefi' Joel Robuchon, 73 yaşında kanserden hayatını kaybetti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 3

    SÜPER MODEL DE EMZİRME FOTOĞRAFI AKIMINA KATILDI

    1-7 Ağustos Dünya Emzirme Haftası’ndayız. UNICEF ve dünyanın pek çok yerinden doktor anne sütünün hayati önem taşıdığına ve emzirmenin gerekliliğine vurgu yapıyor. Ünlü anneler de bu kadar değerli olan anne sütünün bebeklere mutlaka verilmesi gerektiğini, dolayısıyla emzirmenin doğal bir şey olduğunu hatırlatıyor. Bu akıma en son, bir ay önce ikinci bebeğini dünyaya getiren ünlü model Candice Swanepoel katıldı. İşte emzirme fotoğraflarını sosyal medyadan yayınlayarak örnek olan ünlü anneler...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 4

    "HEM KALP HEM AKCİĞER YETERSİZLİĞİ VAR"

    Cüneyt Arkın'ın sağlık durumuna ilişkin bilgi veren hastane sahibi Dr. Hayati Arkaz, “Geldiğinde şuuru kapalıydı, İlk müdahalenin ardından yoğun bakıma alındı. Hem kalp hem akciğer yetersizliği var" dedi. Arkın'ın oğlu Murat Arkın ise sağlık durumu hakkında, "Endişelenecek bir durum yok" ifadelerini kullandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 5

    ARALARINA LEBRON GİRDİ

    ABD Başkanı Trump’ın hakkında hakaretamiz sözler sarfettiği NBA yıldızı Lebron James’e bir destek de Melania Trump’tan geldi. Melania Trump, James’in ‘iyi şeyler yapmaya çalıştığını’ söyledi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 6

    650 BİN TL ALDI

    Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) turizm bölgesi Bafra'daki bir otelde sahneye çıkan Hilton Otelleri'nin varisi Paris Hilton, 3 saatlik performansına 110 bin euro (650 bin TL) aldı. Hilton için yapılan organizasyon için de yaklaşık 1 milyon TL harcama yapıldığı belirtildi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 7

    LİDERLİĞİ BIRAKMIYOR

    ABD'de hafta sonu seyirci rakamlarına göre derlenen box office rakamları belli oldu. Tom Cruise'un birkez daha Ethan Hunt rolüyle izleyici karşısına çıktığı Mission: Impossible: Fallout (Görevimiz Tehlike: Yansımalar) vizyona girdiği ikinci haftada da liderlik koltuğu bırakmadı. İşte haftanın filmlerinin gişe rakamları

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 8

    FAZIL SAY YÜRÜYEN KÖŞK İLE BÜYÜLEDİ

    Doğuş Grubu’nun kurucu desteğiyle gerçekleşen 14. Bodrum Müzik Festivali kapsamında sahne alan dünyaca ünlü piyanistimiz Fazıl Say, Yürüyen Köşk resitali ile izleyicileri büyüledi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 9

    ZEYTİNLİ ROCK FESTİVALİ’NİN PROGRAMI BELLİ OLDU

    Geçtiğimiz yıl 200 binden fazla müzikseveri ağırlayan ve bu yıl 29 Ağustos - 2 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek Zeytinli Rock Festivali'nin programı açıklandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 10

    EN YÜKSEK HASILATLI TOM CRUISE FİLMLERİ

    Mission Impossible: Fallout (Görevimiz Tehlike: Yansılamar) ile hem ABD'de hem de Türkiye'de gişe liderliğine ambaroga koyan Tom Cruise'un bu başarısı tesadüf değil. 3 kere Akedemi ödüllerine aday gösteriyen, Altın Küre ödüllü 56 yaşındaki oyuncu daha önce de gişede fırtınalar estirdi. Peki ama sizce en yüksek hasılatlı Tom Cruise filmi hangisi olabilir? İşte Tom Cruise filmlerinin ABD gişe rakamları...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 11

    ÜNLÜLERİN MEZUN OLDUKLARI OKULLAR (TERCİHLER BAŞLIYOR)

    Televizyonda, sahnede ve beyazperde de görmeye alışkın olduğumuz ünlü isimlerin kimisi eğitim gördükleri alanda kimisi hedefleyerek girdikleri bölümlerin dışında meslek edindi. İşte karnelerin alınıp, yaz tatilinin başladığı ve mezuniyet törenlerinin devam ettiği bugünlerde ünlü isimlerin okudukları üniversite ve mezun oldukları bölümler

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 12

    KARDASHIAN KARDEŞLER BİRBİRLERİNE GİRDİ

    Keeping Up With The Kardashians adlı reality şov programında yer alan kardeşler Kim Kardashian ile Kourtney Kardashian birbirlerine girdi. Kourtney Kardashian, Kim Kardashian’a “iğrenç” ailesinin bir parçası olmaktan dolayı utandığını söyledi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 13

    KENDALL JENNER'DAN ZÜRAFA POZU

    Dünyaca ünlü model Kendall Jenner, hayvanat bahçesindeki bir zürafa ile verdiği pozu, "Kardeş" notuyla sosyal medyada paylaştı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 14

    700 BİN LİRALIK HEDİYE

    Best Model Of The World birincisi Aslıhan Karalar, erkek kardeşi Atahan Karalar ile Bebek’te bir mekan çıkışı görüntülendi. 700 bin TL değerinde Porsche marka cipiyle ilk kez objektiflere takılan Karalar, “Araba annemin doğum günü hediyesi” dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 15

    'ARYA STARK' İŞ KADINI OLDU

    Game of Thrones’un Arya’sı Maisie Williams, prodüksiyon şirketinden sonra şimdi de yeni bir aplikasyon yarattı. Oyunculuktan iş kadınlığına geçiş yapan Williams, yeni markasının tanıtımını önceki gün gerçekleştirdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 16

    NUR YERLİTAŞ: İYİ OLACAĞIM (BEYİN KANSERİ TEŞHİSİ)

    Meme kanserini yenen ünlü modacı Nur Yerlitaş'a geçtiğimiz günlerde beyin kanseri teşhisi konmuştu. Bugün ameliyata girecek olan Yerlitaş, "İyi olacağım" dedi. Yerlitaş'a birçok ünlü isim de sosyal medyadan destek mesajı verdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 17

    AŞIRI DOZ UYUŞTURUCUDAN HASTANEYE KALDIRILAN DEMI LOVATO'DAN İLK AÇIKLAMA

    Aşırı doz uyuşturucu kullandığı için hastaneye kaldırılan ABD'li pop şarkıcısı Demi Lovato, ilk kez açıklama yaparak uyuşturucuyla mücadeleye devam ettiğini belirtti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 18

    ÜNLÜ OYUNCUNUN MAVİ YOLCULUĞU

    Ünlü oyuncu Mehmet Günsür ailesi ve yakın dostlarıyla tatile çıktı. Grup kiraladıkları iki tekneyle soluğu ıssız bir koyda aldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 19

    5. ULUSLARARASI İSTANBUL SESSİZ SİNEMA GÜNLERİ'NE GERİ SAYIM

    5. Uluslararası İstanbul Sessiz Sinema Günleri için geri sayım başladı. 5-9 Aralık’ta düzenlenecek etkinlikte, sessiz sinemanın eşsiz örnekleri sinemaseverlerle buluşacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 20

    "43 KERE MAŞALLAH, HEP YANIMDA OL"

    Bodrum'da tatil yapan, Türk müziğinin usta isimlerinden Orhan Gencebay, 74'üncü yaşını, Sevim Emre ve yakın arkadaşları tarafından yapılan sürprizle pasta keserek kutladı. Sevim Emre, hayat arkadaşının doğum gününü "43 kere maşallah, hep yanımda ol" diyerek kutladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 21

    DÜNYANIN İLK DOĞAL YERALTI MÜZESİ KAPADOKYA'YA YAPILIYOR

    Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesi, dünyada bir benzeri daha olmayan kayadan oyma doğal yeraltı müzesine kavuşuyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 22

    ATA DEMİRER'NİN YENİ FİLMİNİN OYUNCU KADROSU BELLİ OLDU

    Ünlü komedyen Ata Demirer, BKM Film imzalı yeni filminin son hazırlıklarını yapıyor. Oyuncu ekibiyle çekilen ilk kareyi yayınlayan Demirer'in filminin adı ise Belalı Köfte oldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 23

    ÜNLÜ YÖNETMEN BELA TARR TÜRKİYE'YE GELİYOR

    Macaristanlı yönetmen Bela Tarr, bu yıl 55’incisi düzenlenecek Uluslararası Antalya Film Festivali’nde genç yönetmenlere ücretsiz eğitim verecek.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 24

    ÜNLÜ RESİMLERİ SANDVİÇLE TAKLİT ETTİLER

    Twitter kullanıcıları, Pablo Picasso, Gustav Klimt gibi ünlü ressamların dünyaca ünlü resimlerini sandviç olarak yeniden yarattı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 25

    "AĞAÇLAR KİTAP AÇIYOR" PROJESİ HAYATA GEÇTİ

    Kartal’da "Ağaçlar Kitap Açıyor" adı verilen projeyle, daha önce kuruduğu için kesilmiş olan bir ağacın gövdesi küçük bir kütüphaneye çevrildi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 26

    KHLOE KARDASHIAN 3 AYLIK BEBEĞİNİĞN FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

    Khloe Kardashian, True adını verdiği kızının son halini sosyal medyadan paylaştı. Fotoğrafının altına hem Ermenice hem de İngilizce not yazdı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 27

    NEŞET ERTAŞ TÜRKÜLERLE ANILDI

    "Bozkırın Tezenesi" Neşet Ertaş adına memleketi Kırşehir'de Kültür ve Sanat Festivali düzenlendi. Festivalin son gününde düzenlene panele Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da katıldı. Sanatçılar Ferhat Göçer ve Kibariye, Ertaş'ın sevilen türkülerini seslendirdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA İZLE)
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız