Magazin ve sanat turu (6 Kasım 2018)

6 Kasım 2018'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler ntv.com.tr 06.11.2018 - 17:23

  • 1

    SİBEL KEKİLLİ: ÖLÜM TEHDİTLERİ ALDIM

    Oyuncu Sibel Kekilli, rol aldığı karakterler ve sosyal medya üzerinden takipçileri tarafından maruz bırakıldığı taciz ve karalama kampanyasıyla ilgili konuştu. “İnsanlar beni tehdit ediyor, bana hakaret ediyor” diyen Sibel Kekili, “Ölüm tehditleri bile aldım" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 2

    IDRIS ELBA 2018'İN YAŞAYAN EN SEKSİ ERKEĞİ SEÇİLDİ

    People dergisine göre 2018 yılının yaşayan en seksi erkeği oyuncu Idris Elba oldu. Kim bu Idris Elba? İşte Idris Elba hakkında bilinmesi gerekenler...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 3

    EZHEL HAKİM KARŞISINA ÇIKTI (YENİ DAVA)

    Daha önce "Müptezel", "İmkansızım", "Şehrimin Tadı" adlı şarkılarında uyuşturucu kullanımını özendirdiği iddiasıyla Anadolu 44. Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılanıp beraat eden Ezhel lakaplı rap şarkıcısı Sercan İpekçioğlu, "uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanımını özendirme" suçundan 10 yıla kadar hapis istemiyle hakkında açılan ikinci dava kapsamında hakim karşısına çıktı. İpekçioğlu, "Ben sanatçıyım, yıllardır bu işle uğraşıyorum. Kesinlikle toplumu kötü bir şeye özendirmek gibi bir niyetim olamaz. Ürettiklerim sanat eserleridir. Suçlamayı kabul etmiyorum" ifadelerini kullandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 4

    VICTORIA'S SECRET'IN YENİ FANTASY BRA (EN PAHALI SÜTYEN) MODELİ BELLİ OLDU

    2018 Victoria’s Secret şovunda Fantasy Bra (Fantezi Sütyeni) olarak lanse edilen ‘en pahalı sütyen’i tanıtacak model Elsa Hosk oldu. Hosk’un tanıtacağı bir milyon dolarlık sütyen, Victoria’s Secret’ta şimdiye kadar tanıtılan en ucuz Fantasy Bra olacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 5

    MÜSLÜM'DEN YENİ REKOR (GİŞE RAKAMLARI AÇIKLANDI)

    Müslüm ikinci hafta sonunda seyircisini arttırarak toplam seyirci sayısında da rekorun gelmesi vesile olan yapımlardan biri oldu. 1 milyon 435 binin üzerinde seyircinin salonlardaki yerini almasıyla geride bıraktığımız hafta sonu, kasım ayı hafta sonu toplam seyirci rekoru olarak kayıtlara geçti. Halihazırda 600 bin seyirciyle görkemli bir açılışa imza atan film, ikinci hafta sonunda 31,3% artışla 788.280 seyirci tarafından izlendi. Bu artış miktarının altını çizmek için şu örneği verebiliriz: Müslüm, 300 bin seyircinin üzerinde açılış yapan -yani daha açılışında gişe filmi olduğunu kanıtlayan- filmler arasında, tüm zamanların en iyi ikinci, 2. hafta sonu artış oranını yakaladı. Bu kategoride Müslüm'ün önünde yer alan tek yapım ise geçen yılın en çok izlenen filmlerinden biri olan Ayla olmuştu. İşte hafta sonunun (2-4 Kasım 2018) gişedeki seyirci rakamları...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 6

    "YOĞUN BAKIM SÜRECİ UZADI" (DOKTOR KARDEŞİNDEN YENİ AÇIKLAMA)

    Evindeki düşerek yaralanan ve kaldırıldığı hastanede yaklaşık 20 gündür yoğun bakımda tedavisi devam eden ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu hakkında doktor kardeşi Prof. Dr. Yeşim Erbil'den yeni açıklama geldi. Doktor Erbil, "Yoğun bakım süreci uzadı bu kötü olduğu anlamına gelmiyor. Ancak bu kadar ağır travmanın oluşturduğu hasarların onarılması zaman alıyor ve biraz daha sürecek gibi duruyor" ifadelerini kullandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 7

    BU ÜNLÜYÜ TANIDINIZ MI? (ŞİMDİ DÜNYANIN EN ZENGİN ŞARKICILARINDAN BİRİ)

    İngiltere'nin gelmiş geçmiş en zengin kadın şarkıcısı Adele, çocukluğunda hayranı olduğu Spice Girls grubunun yıllar sonra yeniden bir araya gelmesini çocukluk fotoğrafıyla kutladı. Fotoğrafta Adele, Spice Girls sevgisini kanıtlıyor. 

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 8

    "İNATÇI BİR ANNEYLE BÜYÜDÜM"

    Dünyaca ünlü oyuncu Nicole Kidman, çocukluk yıllarındaki aile hayatı hakkında konuşarak, “Çok eğitimli ve inatçı bir anneyle büyüdüm" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 9

    ÇUKUR'DA MELİHA KARAKTERİNE HAYAT VEREN İSİM BELLİ OLDU

    Çukur'da İdris Koçovalı'nın gençlik aşkı olan ve dizinin ikinci sezonunda yüzü gösterilmeden sahneleri yer alan Meliha karakteri dün akşam ortaya çıktı. Dizideki karaktere 52 yaşındaki oyuncu Şenay Gürler hayat veriyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 10

    "BU, HAYATIMIZIN EN ÖNEMLİ SEÇİMİ OLABİLİR"

    ABD'de düzenlenen ara seçimler yalnızca siyasilerin değil ünlü isimlerin de gündeminde. Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Madonna gibi pek çok ünlü, sosyal medya hesabından yaptıkları paylaşımlarla seçimin önemine dikkat çekti, özellikle gençlere oy kullanma çağrısı yaptı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 11

    ÜNLÜ SANATÇI İÇİN BELÇİKA ESKİ KRALINDAN DNA TESTİ İSTENDİ

    Belçika'da mahkeme, Delphine Boel adlı sanatçının, eski Kral İkinci Albert'in kızı olduğunu kanıtlamak için açtığı davada eski kraldan DNA testi yaptırmasını talep etti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 12

    HALFETİLİ MÜSLÜM İLE ZANZIBARLI FREDDIE AYNI ANDA SİNEMALARDA

    İki film peş peşe vizyona girince, bende -böyle işaretlere aç bir ruhun yapacağı gibi- romantik düşünceler oluşmaya başladı. Herkes iki film için de konuştu durdu. Ancak unutmayın ki o hayatlar çoktan yaşandı ve her ikisi de büyük sınavlarla bezeliydi. Herkesin her şeyi ayrıştırmaya çalıştığı bu dönemde “Müslüm” ve “Bohemian Rhapsody” filmleri ve iki büyük adam arasındaki 10 ilişkiyi ya da benzerliği yazacağım. (Ceren ALA / Ceren.ala@ntv.com.tr)

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 13

    DUA LİPA'DAN HALAYLI KUTLAMA

    Dünyaca ünlü şarkıcı Dua Lipa'nın halay çektiği görüntüler sosyal medyaya damga vurdu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 14

    NESRİN CAVADZADE'DEN ESTETİK AÇIKLAMASI

    La Casa De Papel dizisinde rol alacağı iddialarıyla gündemde olan Nesrin Cavadzade, sosyal medyada ortaya çıkan ve hakkında estetikli olduğu yorumları yapılmasına neden olan fotoğrafına açıklama yaptı. Cavadzade, "Genç, sağlıklı, işini layıkıyla yapan bir kadın olarak kendimi her halimle güzel buluyorum" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 15

    SPICE GIRLS YENİDEN BİR ARADA (BİR EKSİKLE)

    90’lı yılların dünyaca ünlü İngiliz müzik grubu Spice Girls (Baharat Kızlar) sahnelere geri dönüyor. Ancak bir eksikle... Grubun şimdi moda tsarımcısı ve moda ikonu olan üyesi Victoria Beckham, yeni Spice Girls’e katılmadı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 16

    DİRİLİŞ ERTUĞRUL 5. SEZONA DÖRT YENİ OYUNCUYLA BAŞLIYOR

    Diriliş Ertuğrul'un merakla beklenen 5. yeni sezonunda kadroya İlker Aksum, Eser Karabil ve Enis Yıldız'ın ardından Hande Soral da resmi olarak projeye katıldı. İşte 7 Kasım'da izleyiciyle buluşacak dizinin yeni oyuncuları ve canlandırdıkları karakterler...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 17

    MUHAMMED SALAH HEYKELİ SOSYAL MEDYANIN DİLİNE DÜŞTÜ

    Liverpool'un yıldız oyuncusu Muhammed Salah için Mısır'da açılışı yapılan heykel Cristian Ronaldo’nun heykeliyle aynı kaderi paylaştı. Salah’a benzetilmeyen heykeli, tıpkı Ronaldo’nun heykeli gibi sosyal medyada alay konusu oldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 18

    YILMAZ ERDOĞAN'A SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

    Kenan Doğulu, BKM Mutfak’taki çekimin ardından Yılmaz Erdoğan’a da bir sürpriz yaşattı. Sahneye pasta getirten Doğulu, ardından 51 yaşına basan Erdoğan’ı sahneye davet etti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 19

    TOTTENHAM’IN MENAJERİ POCHETTINO: ÇOK MUTLUYUM, HOUSE OF CARDS BAŞLADI

    Tottenham futbol takımının menajeri Mauricio Pochettino, maç öncesi düzenlediği basın toplantısında House of Cards dizisi hayranlığından bahsederek, “Çok mutluyum çünkü House of Cards’ın yeni sezonu başladı” ifadesini kullandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 20

    "ROCK'ÇIYSAN KRAL OLAMAZSIN"

    İrem Gökbudak’ın hazırlayıp sunduğu Ntv Radyo’nun Bizim Rock’çılar programında Pinhani grubunun kurucusu ve solisti Sinan Kaynakçı vardı. Sinan Kaynakçı müzik hikayesini Bizim Rock’çılarda anlattı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 21

    16 YAŞINDAKİ DAHİ PİYANİST ABD'DE 2 YIL ÜST ÜSTE BİRİNCİ OLDU

    Antalya'da üstün yetenekli ve dahi öğrencilerin özel eğitim gördüğü Antalya Bilim ve Sanat Merkezi'nin (BİLSEM) dördüncü sınıfta keşfettiği Elif Işıl Karakaş, geçen yıl eyalet birincisi olduğu Teksas Eyaleti Senfoni Orkestrası'nın yarışmasında bu yıl yine üç kategoride birinci oldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 22

    DEADWOOD DİZİSİ FİLM OLUYOR

    ABD yapımı Western tarzı televizyon diz Deadwood'un beyazperdeye uyarlanıyor. Üç sezon süren dizinin hikayesi, sinemada devam edecek.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 23

    DERVİŞ ZAİM: HAK, HAKİKAT, VİCDAN, FİLMLERİMİN ÖNEMLİ BİLEŞENLERİDİR

    Yönetmen Derviş Zaim, "Hak, hakikat, vicdan, filmlerimin önemli bileşenleridir. Hakikat, adalet, vicdan ve üzerinde çalıştığım film formunun geliştirilmesi, beraber yürüyen, paralel giden uğraşlardır" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 24

    2018 İNGİLİZ BAĞIMSIZ FİLM ÖDÜLLERİ ADAYLARI AÇIKLANDI

    2018 İngiliz Bağımsız Film Ödülleri'nde adayları arasında en iddialısı Yorgos Lanthimos'un 13 adaylık kazanan yeni filmi Sarayın Gözdesi oldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 25

    BOĞAZİÇİ’NDEN İPEK TÜRKTAN’A EN İYİ KADIN OYUNCU ÖDÜLÜ

    Borç, 6. Boğaziçi Film Festivali’nden iki ödül kazandı. filmin başrollerinden İpek Türktan En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazanırken, filmin kurgusuna imza atan Naim Kanat da En İyi Kurgu ödülünün sahibi oldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 26

    SURİYELİ SANATÇIDAN KALDIRIMDAKİ ÇOCUKLUK SERGİSİ

    Suriyeli sanatçı İbrahim el-Hasan'ın "Kaldırımdaki Çocukluk" isimli kişisel sergisi sanatseverlerle buluştu. Sergi, 25 Kasım'a kadar ziyaret edilebilecek.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 27

    ETNOGRAFYA'YA BİR YILDA 60 BİN ZİYARETÇİ

    Isparta Belediyesi Etnografya Müzesi son bir yılda 60 binin üzerinde kişiyi ağırladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 28

    ERKENCİ KUŞ'TAN YENİ FRAGMAN

    Star TV ekranlarında yayınlanan Erkenci Kuş'un 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA İZLE)
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız