Magazin ve sanat turu (7 Ağustos 2018)

7 Ağustos 2018'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler 07.08.2018 - 17:29

  • 1

    TÜİK KÜTÜPHANE VERİLERİNİ AÇIKLADI

    Türkiye İstatistik Kurumu'nca (TÜİK) geçen yıl 2 milyon 459 bin 197 kişi tarafından halk kütüphanelerinin kullanıldığı Konya'nın, 'kütüphane kullanılan iller' arasında birinci olduğu açıklandı. TÜİK verilerine göre, İstanbul ikinci, Manisa ise üçüncü oldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 2

    ROBERT REDFORD EMEKLİ OLUYOR

    Oscar'lı oyuncu Robert Redford, son filmi The Old Man and the Gun'ın seyirciyle buluşmasının ardından sektörden ayrılacağını açıkladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 3

    DÜNYANIN EN İYİ 70 PİZZA RESTORANI BELLİ OLDU

    Dünya genelinde hizmet veren İtalyan restoranlarını değerlendiren Italiana Magazine Catering ‘Dünyanın En İyi 70 Pizza Restoranı’nı seçti. Türkiye'den de 2 yer listeye girdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 4

    KARAKOMİK FİLMLER'İN OYUNCU KADROSU BELLİ OLDU

    Cem Yılmaz'ın 2019'da izleyiciyle buluşacak olan yeni projesi Karakomik Filmler'in okuma provaları yapıldı. Böylece filmin oyuncu kadrosunda rol alacak isimler netleşti. İşte projenin detayları ve oyuncu kadrosu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 5

    'ÇİN SEDDİ' SORUSUYLA GÜNDEM OLAN SU AYHAN KONUŞTU


    Kim Milyoner Olmak İster'de "Çin Seddi nerededir?" sorusunda iki joker hakkını kullanınca gündem olan Su Ayhan yaşadıklarını anlattı:

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 6

    "TELİF HAKLARIMI ALMADAN ÖLMEM"

    Usta oyuncu Cüneyt Arkın, önceki gün Silivri’deki yazlığında rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Arkın'ın solunum yetmezliği ile götürüldüğü hastanede tedavi altına alındı. Cüneyt Arkın'ın 'telif haklarımı almadan ölmem merak etmeyin' dediğini ifade eden eşi Betül Arkın, “O bizim Malkoçoğlu'muz, yok başka bir tane daha. Durumu gayet iyiye gidiyor” ifadelerini kullandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 7

    JOHNNY DEPP'E BİR DARBE DAHA

    Johnny Depp, şiddet uyguladığı gerekçesiyle eski eşi Amber Heard'la yaşadığı olaylı boşanma ve iflasın eşiğine gelmesinden sonra yeni bir darbeyle karşı karşıya. Ünlü oyuncunun başrolde yer aldığı City of Lies filmi, adının karıştığı şiddet olaylarından dolayı gösterimden çekildi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 8

    TOM LENK'İN SON KURBANI JENNIFER LOPEZ

    ABD’li TV oyuncusu Tom Lenk, Jennifer Lopez’in jean pantolon görünümlü Versace çizmesiyle akıllarda kalan kıyafetini ve pozunu taklit etmesiyle gündeme geldi. Bu, lenk’in ilk taklidi değildi. İşte Tom Lenk’in Nicole Kidman’dan Dua Lipa’ya, Sarah Jessica Parker’dan Jessica Biel’e birbirinden eğlenceli ünlü taklitleri...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 9

    ÇUKUR'UN YENİ SEZONU ÖNCESİ İMZAYI ATIYOR

    Geçtiğimiz yıl Çukur dizisinde Vartolu karakteriyle yıldızı parlayan Erkan Kolçak Köstendil, yeni sezon öncesi Cansu Tosun ile imzaları atarak dünyavine girecek.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 10

    'DOLAR BASALIM' DİYEN YILDIZ TİLBE'YE PROF. ÖZGÜR DEMİRTAŞ'TAN CEVAP

    Dolardaki hareketlilikten dolayı 'dolar basalım' önerisinde bulunan Yıldız Tilbe'ye ilk cevap Profesör Özgür Demirtaş'tan geldi. Özgür Demirtaş, "Yıldız Hanım, bilmediğiniz konularda konuşmayın" diyerek uyardı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU) 

  • 11

    "DEMİŞLER Kİ ÖLDÜ, SÖYLEYİN ONLARA KRAL GERİ DÖNDÜ"

    Arka Sokaklar'dan ayrıldığı iddia edilen Hüsnü Çoban karakterini canlandıran Özgür Ozan, dizinin 13. yeni sezonunda da yer alacağını duyurdu: "Benim için demişler ki öldü, söyleyin onlara kral geri döndü"

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 12

    BEYONCE İKİZLERİNİN DOĞUMUNU İLK KEZ ANLATTI

    Rumi ve Sir adlarını verdiği ikizlerini geçen yaz dünyaya getiren Beyonce, hamileliği, acil sezaryene alınışı ve doğum sonrası iyileşme sürecini ilk kez anlattı. Ünlü şarkıcı, doğumdan sonra “hayatta kalma modu”na geçtiğini söyledi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 13

    BURAK ÖZÇİVİT'TEN TÜKENMİŞLİK SENDROMU İDDİALARINA CEVAP

    Meryem Uzerli’nin atlattığı tükenmişlik sendromuna yakalandığı konuşulan Burak Özçivit iddiaları reddederek açıklama yaptı: Yeni sezona tam motiveyim.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 14

    55. ULUSLARARASI ANTALYA FİLM FESTİVALİ’NİN AFİŞİ YAYINLANDI

    Bu yıl 29 Eylül-5 Ekim tarihleri arasında 55'incisi düzenlenecek ‘Uluslararası Antalya Film Festivali’nin afişi görücüye çıktı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 15

    EMMY ÖDÜLLERİ'NE DAVET EDİLEN MEGHAN MARKLE KARARINI VERDİ

    Eski oyuncu-yeni prenses Meghan Markle, Los Angeles'ta düzenlenecek 70. Emmy Ödül Töreni'ne davet edildi. Markle, tören için kararını verdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 16

    MERT FIRAT'IN ÖĞRENCİLİK FOTOĞRAFI ORTAYA ÇIKTI

    Ufak Tefek Cinayetler'de Serhan karakterini canlandıran Mert Fırat'ın Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü’nde okurken çekilmiş fotoğrafı ortaya çıktı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 17

    ÜNLÜ OYUNCU JAPONYA'NIN FUSHİMİ INARİ TAPINAĞI'NDA

    Sinema, televizyon ve müzik dünyasının tanınmış isimleri yaz tatilini Türkiye ve yurtdışında sürdürüyor. Ünlü isimler tatillerinde çekilen renkli kareleri sosyal medyadan paylaşmayı da ihmal etmiyor. İşte ünlüler tatil manzaraları.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 18

    KIM KARDASHIAN BEBEĞİNİN ADINI DEĞİŞTİRDİ

    Kim Kardashian, taşıyıcı anneden dünyaya gelen üçüncü çocuğu Chicago’ya bu adı verdiği için pişman oldu. Kardashian, “Akıcı değil” dediği Chicago yerine kızına başka bir isimle hitap ediyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 19

    14. BODRUM MÜZİK FESTİVALİ'NDE AKDENİZ EZGİLERİ

    Konserlerinde izleyicilere farklı ve eşsiz bir deneyim yaşatan Christina Pluhar ve topluluğu L’Arpeggiata, 14. Bodrum Müzik Festivali’nde müzikseverlerle buluştu. D-Marin Turgutreis Turkcell Sahnesi’nde gerçekleşen konserde dinleyicileri; İtalya, İspanya, Yunanistan, Türkiye ve Makedonya’dan ezgilerle müzikal bir yolculuğa çıkaran gruba, ECHO Klassik ödülünün sahibi, muhteşem tekniği ve büyüleyici performansı ile Grammy ödüllerine aday gösterilen ilk mandolin virtüözü Avi Avital de katıldı. Festivalin en çok ilgi gören etkinliklerinden biri olan konser izleyicilerden tam not aldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 20

    ACUN ILICALI DA O AKIMA UYDU (DOMİNİK'TEN MESAJ)

    Son günlerde etkisini giderek arttıran 'Yeniden Fenerbahçe' akımına katılan son isim Acun Ilıcalı ve ekibi oldu. Ilıcalı'nın ekibiyle Dominik'ten hazırladığı video Fenerbahçe'nin Resmi Twitter hesabından da paylaşıldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA İZLE)
  • 21

    MARGOT ROBBIE, TARANTINO FİLMİNDEN İLK KARESİNİ PAYLAŞTI

    Oyuncu Margot Robbie, Leonardo DiCaprio ve Brad Pitt’le başrolleri paylaştığı, Quentin Tarantino’nun yeni filmi Once Upon a Time in Hollywood’un setinden ilk fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı. Robbie, filmde Sharon Tate karakterini canlandırıyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 22

    SILA'NIN FİLAMİNGO DENİZ YATAĞI KEYFİ


    Bu yaz havuzları dolduran havuz oyuncakları ünlülerin de favorisi. Alessandro Ambrosio'nun oğluyla flamingo üzerinde havuz keyfinden, Chiara Ferragni'nin pizza şeklindeki havuz yatağına ünlü isimler Instagram'da havuz eğlencelerini paylaşıyor. Bu isimlere son olarak Türkiye'den Sıla eklendi. Konser yorgunluğunu atmaya çalışan 38 yaşındaki şarkıcı görüntülenmemek için tercih ettiği otelde, flamingo deniz yatağında keyif yaparken görüntülenmekten kaçamadı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 23

    İKİ HAFTADIR ABD VE TÜRKİYE'NİN ZİRVESİNDE (GİŞE RAKAMLARI)

    Tom Cruise'un başrolünde yer aldığı Görevimiz Tehlike: Yansımalar, ABD'de olduğu gibi Türkiye'de de iyi bir ikinci hafta sonu performansı sergileyerek Box Office Türkiye'nin birinci sırasındaki yerini korudu. İşte hafta sonu seyirci rakamları

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 24

    TALAT BULUT HAKKINDA KARAR VERİLDİ (TACİZ İDDİALARI)

    Oyuncu Talat Bulut hakkında taciz iddialarından dolayı açılan soruşturma tamamlandı. Başsavcılık Bulut için takipsizlik kararı verdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 25

    GIGI HADID'DEN ZAYN MALIK'E ROMANTİK GÖNDERME

    Süper model Gigi Hadid, 3 yıldır birlikte olduğu müzisyen erkek arkadaşı Zayn Malik’in adını kolyesine yazdırdı. İkili birlikte New York sokaklarında dolaşırken görüntülendi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU) 

  • 26

    'ZOMBİ ÇOCUK' YAŞASAYDI BUGÜN 33 YAŞINDA OLACAKTI

    Kanada'daki evinde ölü bulunan 'Zombi Çocuk' lakaplı model Rick Genest, yaşasaydı bugün 33 yaşına girecekti. İşte dövmeleriyle rekor kıran Rick Genest’e dair bilinmesi gerekenler...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 27

    FRAGMANI, AFİŞİ VE FOTOĞRAFLARI YAYINLANDI

    Netflix, başrollerinde Emma Stone ve Jonah Hill’in yer aldığı yeni dizisi Maniac’ın resmi fragmanını, afişini ve projenin ilk karelerini görücüye çıkardı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 28

    JIM CARREY'DEN YENİ KOMEDİ DİZİSİ

    Jim Carrey’nin yeni komedi dizisi Kidding’in afişi ve fragmanı yayınlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 29

    DAMDAKİ KEMANCI HARBİYE AÇIKHAVA SAHNESİ'NDE

    Broadway’in en uzun soluklu müzikallerinden “Damdaki Kemancı” bu kez Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde seyirciyle buluşacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 30

    GÜLRİZ SURURİ-ENGİN CEZZAR TİYATRO TEŞVİK ÖDÜLÜ VERİLMEYE BAŞLANACAK

    İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından verilmeye başlanacak olan Gülriz Sururi-Engin Cezzar Tiyatro Teşvik Ödülü, yaptıkları projelerle ve yenilikçi yaklaşımlarıyla tiyatronun gelişimine katkıda bulunan tiyatro topluluklarına ya da kişilere sunulacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 31

    DUA LIPA TÜRKİYE'DE İLK KONSERİNİ VERECEKI

    Şarkıcı Dua Lipa, 'Regnum Live in Concert' kapsamında Türkiye'deki ilk konserini Antalya'nın Serik ilçesinde verecek.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız