Magazin ve sanat turu (9 Temmuz 2018)

9 Temmuz 2018'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler 09.07.2018 - 17:51

  • 1

    NİŞANLANDILAR

    Yıllarca flört ettiği Selena Gomez ile evlilik hazırlığında olduğu konuşulurken ayrılık kararı alan Justin Bieber, eski sevgilisi Hailey Baldwin ile nişanlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 2

    HAKİM KARŞISINA ÇIKTI (TACİZ SUÇLAMASI)

    ABD'li yapımcı Harvey Weinstein, yeni bir cinsel taciz suçlamasıyla hakim karşısına çıktı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU) 

  • 3

    MİSAFİRLERİYLE MAVİ TURA ÇIKTILAR

    Tolgahan Sayışman ile Almeda Abazi ikilisi, Göcek’te kiraladıkları gulette, misafir ettikleri Uğur-Çiğdem Boral ve İlda Abazi-Kenan Sipahi çiftiyle tatil yapıyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 4

    HIRSIZI KOVALADI

    Hülya Avşar’ın, Ayvalık’taki yazlık evine hırsız girdi. Sanatçı, yatak odasında karşılaştığı hırsızı kovaladı. Evden kaçmayı başaran adam, bin 500 TL çaldı

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 5

    TOM HARDY İKİNCİ KEZ BABA OLUYOR

    Dünyaca ünlü oyuncu çift Tom Hardy ile Charlotte Riley ikinci çocuk heyecanı yaşıyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 6

    ŞEYMA SUBAŞI: ACUN BANA 'FAZLA AKILLISIN' DİYOR

    Acun Ilıcalı'nın eşi Şeyma Subaşı Ilıcalı, BeStyle için Mardin’de objektif karşısına geçti. Subaşı, dergiye hakkında merak edilenleri de anlattı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 7

    TOP MODEL DİLAN OKTAŞ'IN TACI VE UNVANI GERİ ALINDI

    Almanya'da düzenlenen Miss Turkuaz Top Model 2017'ye yarışmacı olarak katılan ve "top model" olan Dilan Oktaş'ın, Miss Turkuaz Top Model şartnamesine uymadığı gerekçesiyle diskalifiye edildiği açıklandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 8

    'İLK ADIMLARINI KAÇIRDIM'

    Sekizinci kez Wimbledon şampiyonu olmak için antremanlara başlayan Serena Williams, bu uğurda kızı Alexis Olympia'nın ilk adımlarını kaçırdığını itiraf etti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 9

    GAL GADOT'TAN WONDER WOMAN'LI ZİYARET

    Wonder Woman karakteriye tüm dünyada adından sıkça söz ettiren Gal Gadot, filmdeki kostümüyle çocuk hastanesine ziyaret gerçekleştirdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 10

    "DOKTORUM 'ÇIKMA' DEDİ, BEN 'ÇIKACAĞIM' DEDİM"

    Almanya'nın Gelsenkirchen kentinde açık hava konseri veren Hadise, kendisini izlemeye gelen yaklaşık beş bini aşkın hayranını coşturdu. Rahatsız olan ayağından dolayı tek çizme ile hayranlarının karşısına çıkan Hadise, "Doktorum 'sahneye çıkmazsan iyi olur' dedi, ama ben 'hayır ne gerekiyorsa verin ben çıkacağım' dedim" ifadelerini kullandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 11

    ÜNLÜ OYUNCU OTOBÜS DURAĞINDA

    Star TV'deki Kalbimin Sultanı dizisinde oynayan Emel Çölgeçen önceki gün Ortaköy'deki bir otobüs durağında görüntülendi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 12

    "TOPUNUZ BİRDEN BAŞ EDEMEDİNİZ

    Survivor 2018'de Kıbrıs finallerine kadar gelmeyi başaran ancak finalde Adem Kılıççı'ya kaybeden Nagihan Karadere yarışma sonrası sert açıklamalarda bulundu. Karadere, Ağrı kesicilerle oyuna çıktım diyen Karadere, "Buna rağmen 'Parkurda çok ağır' ve 'çok yavaş' diye algı yaptınız. Madem öyle 'ağır' ve 'yavaş' dediğiniz kişiyle bile neden topunuz birden baş edemediniz. Survivor bitti, ama pis iftiralarınız bitmedi. Artık kendi işinize kendi yolunuza bakın ve beni de rahat bırakın!"

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 13

    RECEP İVEDİK 6 DETAYLARI

    Şahan Gökbakar, Recep İvedik 6 ile ilgili bilgileri Instagram hesabından paylaşmaya devam ediyor. 2019 yayınlanacağı bilinen serinin yeni filmi şubat ayında vizyona girecek.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 14

    "SPAGETTİYİ BİR KENARA İTİP SEBZELERE ODAKLANIYORUM"

    Bir döneme damga vuran dünyaca ünlü model Cindy Crawford, Vogue Türkiye için Los Angeles’ta objektif karşısına geçti. Crawford verdiği röportajda, "Sağlıklı besleniyorum. Spagettiyi bir kenara itip protein ve sebzelere odaklanıyorum. Diyet yapmadan sağlıklı beslenerek kiloma özen gösteriyor olmam, kızım için de iyi bir örnek" ifadelerini kullandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 15

    "PARAYLA SATIN ALINAMAYAN ŞEYLER GERÇEK DEĞERLER"

    Yeni filmi Babamın Ceketi hakkında konuşan yönetmen ve oyuncu Müfit Can Saçıntı, "Her şeyin değerinin parayla ölçüldüğü günümüzde, sevmek, sevilmek, aile, dostluk, dayanışma gibi parayla satın alınamayan şeylerin aslında gerçek değerler olduğunu anlatmaya, hatırlatmaya çalışıyoruz" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 16

    ZİRVEYE YERLEŞTİ

    Geçtiğimiz hafta sonu için ABD box office verileri belli oldu. ABD'de hafta sonu seyirci rakamlarına göre derlenenlistenin zirvesinde bu hafta; Marvel’ın Avengers 4 öncesi iki projesi arasında yer alan Ant-Man and the Wasp yer aldı. 

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 17

    USTA OYUNCU FERDİ MERTER İÇİN KAN ARANIYOR

    Yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren usta oyuncu Ferdi Merter'in kızı Almula Merter, "Kan ihtiyacı devam ediyor" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 18

    "İÇİNİZDEKİ ÇOCUĞU ÖLDÜRMEYECEK ADAMI SEVİN"

    Sinema, televizyon ve müzik dünyasının tanınmış isimleri yaz tatilini Türkiye ve yurtdışında sürdürüyor. Ünlü isimler tatillerinde çekilen renkli kareleri sosyal medyadan paylaşmayı da ihmal etmiyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 19

    NATIONAL GEOGRAPHIC İLLÜSTRASYONLARI

    Okuyucularının dünyaya farklı bir gözle bakmalarını sağlayan ve doğada yaşanan mücadeleyi gözler önüne seren National Geographic fotoğrafları, illüstrasyonlara dönüştü. Şanghaylı sanatçı JN Crazy, en çok etkilendiği National Geographic fotoğraflarını illüstrasyona çevirdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 20

    BURCU BİRİCİK'İN ÇİÇERO İMAJI

    Burcu Biricik, başrolünü Erdal Beşikçioğlu’yla paylaştığı, Çiçero filmi için yaptığı yeni imajı, sosyal medyanın konusu oldu. Saçlarını sarıya boyatan Biricik, Marilyn Monroe ve Emel Sayın’a benzetildi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 21

    MARVEL EVRENİNE HIZLI GİRİŞ YAPTI


    10 yıldır çıkarttığı her filmde gişede yüzü gülen Marvel, cuma günü vizyona giren Ant-Man and the Wasp için de aynı başarıyı tekrarladı. Sadece Amerika'da hafta sonu 76 milyon dolar gişe rakamına (açılış) ulaşan Ant-Man and the Wasp Marvel evrenine hızlı bir giriş yaptı ve şimdiden Captain America: The First Avenger ile Thor'u geride bıraktı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 22

    DOKTOR MEHMET ÖZ SURİYELİLERLE BULUŞTU

    ABD'de yaşayan ünlü Türk cerrah Dr. Mehmet Öz, Suriye'nin Azez bölgesine gitti. AFAD'ın organizasyonuyla bölgeye giden Öz, çocuklarla yakından ilgilendi ve ziyaretinin ardından Türkiye'ye döndü.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA İZLE)
  • 23

    KIVANÇ TATLITUĞ'DAN KÖPEĞİYLE SELFIE

    Organize İşler 2: Sazan Sarmalı filminin hazırlıklarına başlayan Kıvanç Tatlıtuğ, köpeğiyle çekildiği bir kareyi sosyal medyadan yayınladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 24

    BİN 800 YILLIK TAŞ SANDIK MEZAR BULUNDU

    Karabük'te yol çalışması sırasında bulunan Roma dönemine ait olduğu değerlendirilen yaklaşık bin 800 yıllık taş sandık mezardan tarihi eserler çıktı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 25

    BOĞAZİÇİ FİLM FESTİVALİ'NE BAŞVURULAR BAŞLADI

    Uluslararası Boğaziçi Sinema Derneği ve İstanbul Medya Akademisi tarafından düzenlenen 6. Uluslararası Boğaziçi Film Festivali'nin ulusal yarışma ve Bosphorus Film Lab başvuruları başladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 26

    FESTİVALİN KAPANIŞINI YAPACAKLAR

    “9. Uluslararası İstanbul Opera Festivali” 10 Temmuz 2018 akşamı Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda “Romeo ve Jüliet” balesi ile sona erecek.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız