Meghan Markle'dan babasına: Kalbimi milyonlarca parçaya ayırdı

İlk bebeğine 7 aylık hamile olan Meghan Markle'ın Endeavour Fonu Ödülleri gecesinde “Harry en iyi baba olacak” sözleri kendi babasıyla ilişkilerini yeniden gündeme getirdi. Düşes'in babasına gönderdiği ve bir süredir konuşulan mektubun detayları ortaya çıktı.

Haberler 11.02.2019 - 08:55

  • 1

    İngiltere’de tahtın 6’ncı sıradaki varisi Prens Harry ile evlenen ABD’li eski oyuncu Meghan Markle’ın babasıyla ilgili çilesi bitmiyor. Düşes'in arkadaşlarının bir süre önce babasına mektup göndererek hayatını zorlaştırmayı bırakmasını istediğini söylemesi gazetecileri harekete geçirdi. 

  • 2
    Düğüne günler kala babası Thomas Markle’ın paparazzilere anlaşmalı pozlar vermesiyle sarsılan Meghan’ın babasına yazdığı mektup İngiliz basınının eline geçti.
  • 3
    Daily Mail’in yayımladığı mektupta şu ifadeler yer aldı:

  • 4
    “Baba, bu yolu neden seçtin anlamıyorum. Yaptıkların kalbimi milyonlarca parçaya ayırdı. Basına beni aradığını ve düğüne gelemeyeceğini söylediğini anlatmıştın. Beni aramadın bile. Seni sadece korudum, sevdim ve savundum. Yalan söylemeyi ve daha fazla acıya sebep olmayı bırak.”

  • 5
    Meghan Markle, Prens Harry ile birlikte katıldığı Endeavour Fonu Ödülleri gecesinde eşinin babalığı hakkında konuşmuştu. Düşes konuştuğu bir davetliye, “Harry en iyi baba olacak” ifadesini kullandı. Düşes’in sözleri, eşinin babası gibi olmasını istemediği şeklinde yorumlandı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız