Mehmet Turgut'la Falan Filan

Mehmet Turgutla Falan Filanın ilk konukları Nurgül Yeşilçayla Erdem Yenerdi. İlk bölüm konusu delilik olan programda Nurgül Yeşilçay hemşire, Erdem Yenerse deli rolünde Mehmet Turgut'un objektifine poz verdi. Beykoz Kundura Fabrikası'nda yapılan çekimler 6 saati aşkın sürdü.

Haberler 16.05.2013 - 10:22

  • 1

    Mehmet Turgut'la Falan Filan

    Fotoğrafçı Mehmet Turgut, NTV’de her Cumartesi 22.00’de yayınlanacak sohbet programı Falan Filan’la ilk kez televizyon ekranında.

    Mehmet Turgut’la Falan Filan’ın ilk konukları Nurgül Yeşilçay’la Erdem Yener’di. İlk bölüm konusu ‘delilik’ olan programda Nurgül Yeşilçay hemşire, Erdem Yener’se deli rolünde Mehmet Turgut'un objektifine poz verdi. Beykoz Kundura Fabrikası'nda yapılan çekimler 6 saati aşkın sürdü.
  • 2

    Mehmet Turgut'la Falan Filan

    Mehmet Turgut, Yeşilçay ve Yener’e "Sizi ne delirtir?" "Size göre delilik nedir?" "Yaptığınız en deli şey neydi?" "Delirmekten neden bu kadar korkuyoruz?" diye sordu, konukları delirmeden sabırla yanıtladı.
  • 3

    Mehmet Turgut'la Falan Filan

    Sohbet sonrası gerçekleştirilen fotoğraf fotoğraf çekimindeyse  Nurgül Yeşilçay hemşire kostümü, Erdem Yener deli gömleği giydi..
  • 4

    Mehmet Turgut'la Falan Filan

    ‘Deli’ rolündeki Erdem Yener'i zapt etmek zor oldu ama Nurgül Yeşilçay onu sakinleştirmeyi başardı.
  • 5

    Mehmet Turgut'la Falan Filan

    Fotoğrafçı Mehmet Turgut, NTV’de başlayacak sohbet programı Falan Filan’la ilk kez televizyon ekranında.
  • 6

    Mehmet Turgut'la Falan Filan

    Her hafta belirlenen bir konsept etrafında geçecek programın öncesinde Mehmet Turgut, Twitter’daki 210 bin takipçisinden, haftanın temasıyla ilgili şarkıları, sözleri ve çektikleri fotoğrafları kendisiyle paylaşmalarını isteyecek. Her programda, haftanın temasıyla ilgili ‘en iyi fotoğraf’, ‘en iyi söz’ ve ‘en iyi şarkı’ seçilerek izleyicilerle paylaşılacak.
  • 7

    Mehmet Turgut'la Falan Filan

    Program süresince sohbeti yönlendirecek olan Turgut, diğer yandan konuklarını haftanın konseptine uygun olarak fotoğraflayarak izleyicilerini şaşırtacak.

    Mehmet Turgut’la Falan Filan her Cumartesi 22.00’de NTV’de.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız