Milla Jovovich kızı için ülke değiştirdi

Dünyanın en çok kazanan top modeli unvanına sahipken podyumlara veda edip sinemaya adım atan Milla Jovovich, kendi izinden giden kızına destek olmak için taşındı. 45 yaşındaki oyuncu henüz 13 yaşında olan kızının ilk başrolünde ona destek olmak için ailece ülke değiştirdi.

Haberler 19.01.2021 - 07:04

  • 1
    Ünlü yıldız Milla Jovovich ve yönetmen eşi Paul Anderson bu sıralarda farklı bir heyecan yaşıyor. Çiftin ilk çocuğu olan Ever Gabo Anderson, ilk başrolünü üstlenmeye hazırlanıyor. Kısa bir süre önce model olarak kariyer yapmaya başlayan ve ünlü dergİlere poz veren Ever Anderson, şimdi de sinemadaki ilk başrolünü üstleniyor.
  • 2

    Ever Gabo, Disney'in Peter Pan uyarlamasında Wendy karakterini canlandıracak. Çekimleri Kanada'da gerçekleştirilecek olan film için tüm aile Ever Gabo ile birlikte Vancouver'a gitti.
  • 3
    45 yaşındaki Milla Jovovich, 55 yaşındaki yönetmen eşi Paul Anderson, beş yaşındaki Dashieh Edan ve 11 aylık Osian'ı da alarak Ever Gabo'ya destek için Kanada'ya gitti.
  • 4
    Aile, ülkeye ulaşır ulaşmaz 14 günlük corona virüs karantinasına girdi. Karantina bittikten sonra da ilk iş alışverişe çıktı.
  • 5
    Milla Jovovich, Paul Anderson ve kızları önceki gün Vancouver'da alışveriş yaparken görüntülendi. Önce kozmetik mağazasına giren aile sonra da çikolata dükkanına girdi. Sonra da diğer alışverişlerini yaptı. Paul Anderson'ın satın aldıklarını bir çekçek arabasıyla taşıdığı görüldü. Aileye, küçük kızlarının bebek arabasını kullanan dadısı da eşlik etti.
  • 6
    Milla Jovovich, geçtiğimiz ay, büyük kızı Ever Gabo'nun oyunculuk kariyerine başlaması nedeniyle büyük bir sevinç içinde olduğunu ifade etmişti. Ever Gabo'nun ajandası da kariyerine yeni başlamış olmasına rağmen oldukça dolu. Küçük kız, Kara Dul adlı filmde de Natasha Romanov'u canlandırdı. Ever Gabo Anderson ilk olarak babasının yönettiği, annesinin de önemli rollerinden birini üstlendiği Resident Evil: Son Bölüm'de küçük bir rol üstlenmişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız