Nur Fettahoğlu: Kendimi hiç bu kadar yetersiz hissetmemiştim

İki yıl önce kızı Elisa Güzin'i dünyaya getiren oyuncu Nur Fettahoğlu, annelik duygusunu anlattı: "Kendimi bu kadar yetersiz hissedeceğimi hiç düşünmemiştim

Haberler 04.12.2018 - 08:22

  • 1

    Deliler filminde Alaca karakterine hayat veren Nur Fettahoğlu, Emre Saygı’nın Hadi Be programında hakkında merak edilenleri anlattı: İşte 38 yaşındaki oyuncunun açıklamalarından satırbaşları:

  • 2
    Ünlü oyuncu anne olmayı şu sözlerle anlattı: Kendimi bu kadar yetersiz hissedeceğimi hiç düşünmemiştim. Bir can dünyaya getiriyorsunuz, o canın karakterini bozmadan ona bir şey vermeye çalışıyorsunuz, onu birey haline getirmeye çalışıyorsunuz ve karakteriyle geldiği için onu da bozmamaya çalışıyorsunuz.
  • 3
    "O kadar yetersiz hissediyorsun ki kendini... 'Acaba şimdi yanlış mı yaptım?' diyorum. Bir yerde sesim yükseliyor ve sonra kendime '1 dakika Nur, o bunu hak etmiyor' diyorum. Yani o kadar çok çelişkisi, silsilesi var ki; sanırım hiçbir zaman yeterli hissetmeyeceğim kendimi..."
  • 4

    Fettahoğlu, oyunculuğa nasıl başladığını şu ifadelerle anlattı: Karadenizli bir aileyiz; babam mimar, amcam doktor, halam İngilizce öğretmeni. Böyle bir ailede büyüyünce ne olmanı bekliyorlar? Doktor, öğretmen, memur ama gel gör ki aile fertlerinden hiçbiri bu meslekleri seçmedi. Küçükken baleye gitmek istedim, tiyatroya girmek istedim ama hiçbirine izin vermediler, ben de gizli gizli oyuncu oldum.

  • 5

    Nur Fettahoğlu, daha önce yaptığı mesleklerle ve gelecekte başka bir meslek yapıp yapmayacağıyla ilgili soruya "Borsa muhabirliği yaptım, ondan öncesinde de 7 yıl bankada çalıştım. Gelecekte belki ikinci bir iş yaparım ama asla oyunculuktan vazgeçmem. Çünkü benim çocukluk hayalimdi. Kardeşimle gizli gizli skeçler yapardık. Okulda bir kere tiyatro kolundaydım, 19 Mayıs, 23 Nisan gibi özel günlerde mutlaka sahneye çıkar bir şey okurdum. Eski deterjan kutularının arkasındaki yazıları elime duş başlığını mikrofon yapıp onu okurdum, korodaydım falan, hep oradaydım ve hiçbir zaman oradan çıkmak istemedim" diye cevap verdi. 

  • 6
    Fettahoğlu: “En çok nereni değiştirmeyi seversin?” sorusuna ise "Hiçbir yerimle oyanamayı sevmem, çok doğal bir insanım. Bu bozkırdan sonra içimden bir kadın çıktı ve artık sivri topuk falan yani" şeklinde yanıtladı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız