Paris'te çikolatadan elbiselerle podyuma çıktılar

Fransa’nın Paris kentinde düzenlenen Çikolata Fuarı'nda çikolata ve moda bir araya geldi. Fuarın açılışında, ünlü modacıların tasarladıkları çikolatalı kıyafetler defilede tanıtıldı. 

Haberler İHA 28.10.2021 - 12:45 Son Güncelleme : 28.10.2021 - 16:34

  • 1

    Fransa’nın başkenti Paris'te 26 yıldır geleneksel olarak düzenlenen Çikolata Fuarı geçen yıl corona virüs salgını nedeniyle yapılamamıştı. Bir yıl aradan sonra tekrar düzenlenen Çikolata Fuarı'na çeşitli ülkelerden 100’e yakın çikolata üreticisi firma katıldı.

    Paris'te 28 Ekim - 1 Kasım tarihleri arasında ziyarete açık olacak Çikolata Fuarı'na, çikolata üreticisi firmalar ve çikolata mamulleri satışı yapan firma temsilcileri fuar organizasyonu tarafından açılışa özel davet edildi.

    ELBİSESİNDEN BİR PARÇA KOPARIP YEDİ (VİDEO)

  • 2

    Çikolata Fuarı'nın açılışında, ünlü modacıların tasarladıkları çikolatalı kıyafetler defilede tanıtıldı.

    Podyuma çıkan mankenler çikolatalı elbiseleriyle yürürken, bazı mankenler kıyafetlerindeki çikolatalardan yiyerek dikkat çekti. Çikolatalı elbiseler defilesi, fuar süresince her gün 16.00 ve 17.00 saatleri arasında açık olacak.

  • 3

    FUARA YOĞUN İLGİ

    Çikolatalı moda defilesine yoğun ilgi gösteren çikolata ve moda sevenler, yeterli yer olmadığı için defileyi ayakta izlemek zorunda kaldı.

    Başkentin tarihi sergi sarayı Parc des Expositions de la Porte Versaille'de düzenlenen fuara katılan çikolataseverler, dünyanın dört bir yanından gelen yüzlerce çikolata üreticisinin en son tasarımlarını keşfetme şansına sahip olacaklar.

    Ünlü çikolata üreticileri Bonnat, Pralus, Hasnaâ Chocolats Grands Crus, Guerlais, Hugo & Victor’a ev sahipliği yapan Çikolata Fuarı, üreticilerle tanışma fırsatı da sunuyor. Grain de Sail, Friends of of Grain de Sail gibi markalar fuara katılan genç yetenekleri keşfetmek de istiyor.

  • 4

    ÜNLÜ ŞEFLERLE MUTFAĞA GİRME FIRSATI

    Ünlü şeflerin pasta şovları düzenleyeceği fuarda, isteyen katılımcılar şeflerle mutfağa girip pasta yapımını deneyimleyebilecekler. Harika tariflerin yer alacağı fuarda, katılımcılar şeflerin hazırladığı pastaları da tadabilecekler.

    Fransız pastacılığının büyük isimleri Sophie de Bernardi, Anthony Coquereau, Nicolas Guercio, Pascal Hainigue, Sarah Ifrah-Ohana, Nina Métayer, Nicolas Paciello, Pierre-Jean Quinonero, Tristan Rousselot, Charles Dray ve daha birçok isim Çikolata Fuarı'na katılacak. Claire Verneil, Fika, Chefsquare ve Maison Paris gibi şefler de fuarda yemekleriyle adeta görsel bir şölen sunacak.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız