Pique'den Shakira itirafı

İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona'da forma giyen Gerard Pique, profesyonel kariyerini sonlandırmasının ardından aynı kulüpte başkanlık yapmak istediğini açıkladı. Pique, eşi Shakira ile nasıl tanıştıklarını da anlattı.

Haberler 14.10.2016 - 16:47 Son Güncelleme : 14.10.2016 - 16:50

  • 1
    Kolombiyalı şarkıcı sevgilisi Shakira ile Güney Afrika'daki Dünya Kupası öncesinde Madrid'de tanıştığını söyleyen 29 yaşındaki milli futbolcu sözlerine şöyle devam etti: "Waka-Waka adlı şarkısının klibinde çıkmıştım. Madrid'de gördüğümde telefonunu istedim. Bir gün, Güney Afrika'da hava nasıl diye bir mesaj attım. O da bana uzun bir cevap verdi. Bu normal değildi."
  • 2
    "İletişime o şekilde başladık. Görüşmeye başladığımızda sadece dört günlük bir hevesti. Daha sonra devamını getirdik. İyi de yapmışız."
  • 3
    "Birisiyle ilişkiye başladığında i̇lk dönemlerde devamı gelip gelemeyeceğini hiçbir zaman bilemezsin."
  • 4
    39 yaşındaki Shakira'nın Barcelona'da yaşamaktan çok mutlu olduğunu söyleyen Pique, Kolombiyalı şarkıcının Katalanca sözlerin de yer aldığı yeni bir parçasının piyasaya çıkacağını da sözlerine ekledi.
  • 5
    2010 yılında evlenen çiftin, ilk çocukları Milan Mebarak Pique 22 Ocak 2013'te, ikinci çocukları Sasha Mebarak Pique ise 29 Ocak 2015'te dünyaya geldi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız