Polonyalı sporcudan insanlık dersi

Polonya’nın Sokolov kentinde bulunan, Wigierski Gölü'nde atların bataklığa saplandığını gören Kadın Boks Milli Takımı Kaptanı Lidia Fidura 2 atın kurtarılmasını sağladı.

Haberler DHA 13.11.2015 - 16:25 Son Güncelleme : 13.11.2015 - 17:04

  • 1
    Polonya’nın Sokolov kentinde bulunan, Wigierski Gölü'nde atların bataklığa saplandığını gören Kadın Boks Milli Takımı Kaptanı Lidia Fidura 2 atın kurtarılmasını sağladı.
  • 2
    Sabah kros koşusuna çıkan Polonya Kadın Boks Milli Takımı Kaptanı ve 75 kiloda Avrupa üçüncüsü Fidura, atların bataklığa saplandığını gördü.
  • 3
    Atları gören Fidura, durumu milli takım sorumlusuna haber vererek itfaiyenin gelmesini sağladı. Olay yerine gelen kent itfaiyesi, yavru atlardan iki tanesini kurtarmayı başardı.
  • 4
    Olayın ardından açıklama yapan milli sporcu Fidura, "Göl tarafından gelen sese gittiğim zaman, atların bataklığa saplandığını gördüm. Benim yerimde olan tüm insanlar aynı şeyi yapardı" dedi.
  • 5

    Atları kurtarmak için kendi hayatını da tehlikeye atan ve kendisi de bataklığa saplanan Fitura, yaşadığı olayı şöyle anlattı: 

    "Bataklığa saplanan ve yavrusunu kurtarmaya çalışan atı görünce yardım istedim. Hocamız ve arkadaşlarım ile birlikte, kurtaramayacağımızı alayınca yetkilileri çağırdık. Atları kurtardığımız için çok mutluyum. Atlar kurtulunca mutluluktan ağladım. Benim yerimde kim olursa olsun, insanlık için aynı şeyi yapardı."

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız