Prens William eşi Kate Middleton hakkındaki sözlere çok sinirlendi

İngiliz Kraliyet Ailesi'nde sular durulmuyor. Prens William'ın, kardeşi Harry ve Meghan Markle'ın Opran Winfrey röportajında eşi Kate Middleton'dan bahsetmelerine çok sinirlendiği iddia edildi.

Haberler 19.03.2021 - 10:27

  • 1
    Geçen yılın ilk ayında ailedeki resmi görevlerinden ayrılıp önce Kanada'ya sonra da ABD'ye giden Prens Harry ile Meghan Markle'ın Oprah Winfrey'e verdiği röportaj bardağı taşıran son damla oldu. People dergisine yansıyan haberlere göre Prens William, eşi Kate Middleton'ın hakkındaki sözlere çok sinirlendi.

  • 2
    Kraliyet Ailesi ile ilgili yazdığı biyografilerle tanınan Peny Junor, People dergisine verdiği röportajda William'ın, karısının adının bu şekilde geçmesine kızdığını ileri sürdü.

  • 3
    Junor "Prens Wililam için, Kate'in adından böylesine negatif bir şekilde söz edilmesi, kendisine yapılan bir saldırıdan daha kötü" diye konuştu. Sonra da William'ın, karısı Kate'e karşı son derece korumacı davrandığını ekledi.

  • 4
    Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan kraliyet uzmanı Katie Nicholl de düğünde yaşanan ağlama olayıyla ilgili iddiaların iki yıl sonra yeniden gündeme gelmesinin, Kate Middleton'ı utandırdığını ileri sürdü. Nicholl, aynı zamanda Middleton'ın bugüne kadar kimseyle bu tür tartışmalara girmediğini ve başkalarına karşı davranışları konusunda da dikkatli olduğunu savundu.
  • 5


    Katie Nicholl, Meghan Markle'ın "Kate beni ağlattı" iddiaları hakkında Middleton'ın yanıt verecek pozisyonda olmadığını da vurguladı ve "Harry ile Meghan da bunu biliyorlar" diye konuştu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız