Sahipleri kadar ünlü olan evcil hayvanlar

Dünyaca ünlü isimler, dört ayaklı dostları içinde sosyal medya hesabı açtı. İşte en az sahipleri kadar Instagram'da ilgiyle takip edilen birbirinden sevimli dostlar...

Haberler 19.09.2017 - 11:08

  • 1

    ABD'li top model Kate Upton'ın Harley isimlli köpeği de kendisi gibi ünlü.  Köpeğini bir an olsun yanından ayırmaya, hatta televizyon röportajlarında bile onunla giden 25 yaşındaki model;  The real Harley Upton isimli Instagram hesabından köpeğinin fotoğraflarını paylaşıyor. 

  • 2

    Kylıe Jenner - Norman ve Bambi Jenner

    Kylıe Jenner'ın bebekliğinden beri baktığı İtalyan tazısı köpekleri Norman ve Bambi, sosyal medya fonemeni oldu. 465. bin kullanıcıya sahip köpeklerin Instagram hesabı: normieandbambijenner.

  • 3

    Dıta Von Teese - Aleister

    Dıta Von Teese'in Devonshire Rex cinsi kedisi 93 bin takipçili aleistervonteese hesabına sahip.

  • 4

    Amanda Seyfried - Finn Seyfried

    Ünlü oyuncunun en yakın dostu Avusturya çoban köpeği olan Finn... Amanda Seyfried, dört ayaklı dostunun fotoğraflarını 52 bin takipçili finnsite adlı Instagram hesabında sık sık paylaşıyor.

  • 5

    Layd Gaga - Miss Asia Kinney

    Layd Gaga, eski nişanlısı Taylor Kinney'in hediyesi olan French Bulldog cinsi köpeği Miss Asia için Instagram hesabı açan ünlülerden... Miss Asia'nın missasiakinney adlı hesabını 238 bin kişi takip ediyor.

  • 6

    Brooklyn Beckham - Olive Beckham

    Beckham ailesinin son üyesi İngiliz Cocker Spaniel cinsi Olivie... Yavruyken aile dahil olan Olive'in Instagram hesabı olivebeckham23... Bu sevimli köpeğin takipçi sayısı ise 76 bin...

  • 7

    Trey Songz - Kane Songz

    R&B şarkıcısı Trey Songz, Kane Songz adlı Frenchton cinsi köpeği için özel hesap açanlardan... Kane Songz'un kendi adını taşıyan Instagram hesabı 28 bin takipçiye sahip.

  • 8

    Priyanka Chopra - Diana Chopra

    Priyanka Chopra'nın köpeği Diana da barınaktan kurtarılan köpeklerden... Ünlü oyuncu, Goober cinsi olan Diana'nın fotoğrafları diariesofdiana hesabından paylaşıyor.

  • 9

    Paris Hilton - Tinkerbell ve diğerleri

    Paris Hilton'un o kadar köpeği var ki onlar için Beverly Hills'teki evinin içerisine bir de köpek malikanesi yaptırdı. Hilton evcil hayvanları için Instagram'da hiltonpets adlı ortak bir hesap açtı. Bu hesabı 103 bin kişi takip ediyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız