Scarlett Johansson'dan tacizle suçlanan Woody Allen'a destek

ABD'li oyuncu Scarlett Johansson, üvey kızı Dylan Farrow'u istismar ettiği iddia edilen Oscar ödüllü yönetmen Woody Allen'ın masum olduğunu ve ona inandığını söyledi.

Haberler 06.09.2019 - 11:34

  • 1
    Venedik Film Festivali ile dünya prömiyerini yapan Marriage Story'de Nicole karakterine hayat veren Scarlett Johansson; Hollywood Reporter'ın 'Neden 1992 yılında henüz 7 yaşında olan üvey kızı Dylan Farrow'u istismar ettiği iddialarıyla gündemde Woody Allen'a destek verdiği sorusuna net bir cevap verdi.

  • 2
    Match Point, Scoop ve Vicky Cristina Barcelona filmlerinde birlikte çalıştığı yönetmen Allen'ın masum olduğuna inandığını belirten oyuncu, istediği zaman onunla çalışacağını ifade etti.

  • 3
    Böylece, Hollywood'un en çok kazanan isimlerinden biri olan Johansson da Javier Bardem ve Diane Keaton gibi Allen'a destek verenler kervanına katılmış oldu.

  • 4
    Öte yandan, Christoph Waltz, Gina Gershon, Elena Anaya gibi oyuncularla da Allen'ın yeni filmi Rifkin’s Festival için yönetmenle anlaştıklarını açıklamışlardı.
  • 5
    Woody Allen'a destek verenler olsa da Rebecca Hall, Natalie Portman, Timothée Chalamet, Selena Gomez gibi önemli isimler de MeToo ve Time's Up hareketlerinin etkisiyle Hollywood'daki saygınlığını yitiren yönetmeni eleştirenlerin arasında.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız