Serenay Sarıkaya'dan evlilik açıklaması

Oyuncu Serenay Sarıkaya yeni reklam filmi, dizi projesi ve sevgilisi Kerem Bursin hakkında açıklamalarda bulundu.

Haberler 11.09.2016 - 12:57 Son Güncelleme : 11.09.2016 - 12:58

  • 1

    BURSİN'LE YOLLAR AYRILDI

    Oyuncu meslektaşı Kerem Bursin ile uzun süredir ilişki yaşayan Serenay Sarıkaya sevgilisiyle bir jean markasının reklam filminde oynuyordu. Sarıkaya ile anlaşmasına devam eden marka Bursin'le yollarını ayırdı.
  • 2

    NEDEN AYRILDI?

    Bu ayrılığın sebebinin ise çiftin ilişkilerinin öne çıktığı için olduğu iddia edildi. Sarıkaya bu konu hakkında, "İşin o kısmı hakkında benim yorum yapmam çok doğru olur mu bilmiyorum. Sonuçta Kerem’in ayrı bir kariyer planlaması ve kendi yolculuğu var. Ama zannetmiyorum öyle olduğunu. Onunla anlaşma sona erdiği için böyle bir yola girildi." diye konuştu.
  • 3

    İLKER'İN YOLU FARKLI

    Bursin ile yollarını ayıran marka Poyraz Karayel dizisinin Poyraz'ı İlker Kaleli'yle anlaşmıştı. Sarıkaya, Kaleli ile kamera karşısına geçip geçmeyeceğini şöyle açıkladı: "Benim İlker’le bir reklam filmim yok. Şu an Barbara’yla yola devam ediyoruz. İlker’in yolu farklı. O Mavi’nin başka bir ürününü temsil ediyor."
  • 4

    YENİ PARTNER

    Sarıkaya'nın reklam yüzü olduğu markanın çekimleri için yeni partneri 22 yaşındaki Macaristanlı manken Barbara Palvin oldu.
  • 5

    BOKS YAPTI

    Sarıkaya gerçek bir hikayeden esinlenen yeni reklam filmi için kısa süreli bir boks eğitiminin ardından kamera karşısına geçti.
  • 6

    ŞARKICILIK YAPACAK MI?

    Markanın önceki çekimlerinde şarkı söyleyen Sarıkaya, şarkıcılık düşüncesinin olmadığını, tutkusunun oyunculuk olduğunu söyledi.
  • 7

    ASKIYA ALINDI

    Kerem Bursin ile film çekecekleri konuşulan ancak daha sonra iptal olan Sarıkaya, filmin askıya alındığını açıkladı. Hürriyet'ten Cengiz Semercioğlu'na konuşan Sarıkaya iptal olan film için şunları kaydetti: "Evet, BKM ile çekecektik Kerem’le birlikte rol alacağımız filmi. Onunla ilgili benim açıklama yapmam doğru olmaz. Sanıyorum BKM’nin bununla ilgili bir şey söylemesi lazım ama bir askıya alınma durumu olduğunu söyleyebilirim. Hazır olamadık, bir şekilde projeyi gerçeğe dönüştüremedik"
  • 8

    EVLİLİK AÇIKLAMASI

    Ocak 2017'de yeni bir diziyle ekranlara döneceğini sevenlerine müjdeleyen Sarıkaya, 29 yaşındaki sevgilisi Bursin'le evlilik düşünüp düşünmediğine dair, "Evlilik için çok erken olduğunu düşünüyorum. 25 yaşındayım daha..." dedi.

  • 9

    İLK KEZ SİNEMA FİLMİ

    Sarıkaya 21 Ekim'de vizyona girecek olan yeni filmi 'İkimizin Yerine' için ise şöyle konuştu: "Nejat’la (İşler) birlikte oynadığımız çok güzel bir film oldu. Umur Turagay yönetti. Umur’un 18 yıl sonra çektiği ikinci film bu. Nejat’ın üç sene sonra dönüş filmi. Tabii benim de ilk sinema filmim. Harika bir ekip, çok güzel bir hikaye. Beni Amerika’dan kaldırıp getirten hikaye bu. O yüzden çok çok heyecanlıyım.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız