Magazin Turu (7 Nisan 2017)

Berrak Tüzünataç'tan Berkay'a, Hülya Avşar'dan Oğuzhan Koç'a hangi ünlü nerede görüldü, ne dedi? Kısa kısa magazin turu...

Haberler 07.04.2017 - 15:54 Son Güncelleme : 07.04.2017 - 16:17

  • 1

    "SEYRETMEYEN KALMAMIŞ"

    ‘Fi’ dizisi için gittiği Cannes Film Festivali’nden dönen Berrak Tüzünataç, önceki gece Atatürk Havalimanı’nda görüntülendi.

    Tüzünataç, “Cannes da bile tebrik aldım. ‘Fi’, internet ortamında yayınlanmasına rağmen seyretmeyen kalmamış. İnanılmaz olumlu övgüler duyuyorum” dedi.

  • 2

    "KIZIMI ÖZEL"

    Berkay, altı aylık hamile olan eşi Özlem Ada Şahin’in seçtiği bebek eşyalarını almak için Zorlu Center’a geldi.

    Şarkıcı, “Kızıma özel bir şeyler seçtik. Onları kontrol ettim” dedi.

    “Eşinizin annesi size istemeseydi ne yapardınız?” sorusuna Berkay, “Elimden geldiğince kalbini kazanmak isterdim. Çünkü kızının kalbini kazanmışım. Bu da bana yeter” şeklinde cevap verdi.

  • 3
    "TATLI YEMEYİ UNUTTUK"

    Oğuzhan Koç - Yağmur Tanrısevsin ikilisi önceki akşam Zorlu Center'da görüntülendi.

    Gazetecileri karşılarında görünce şaşıran ikili, "Tatlı yemeyi unuttuk" diyerek, yürüyen merdivenlere tekrar binip AVM içerisine geri döndü.
  • 4
    "GECE GEZMESİ"

    Demet Evgar önceki gece Galata sokaklarında yeğeni Cansu Sakız’la görüntülendi.

    Demet Evgar önceki gece Galata sokaklarında yeğeni Cansu Sakız’la görüntülendi. Evgar, “Yeğenim ile dolaşmaya çıktık bir nevi gece gezmesi” dedi.
  • 5

    "ÇOK YOĞUN ÇALIŞIYOR"

    Mert Fırat, önceki gece Cihangir’deydi.

    Sevgilisi Hande Doğandemir’le görüntülenmemesine Fırat, “Çok yoğun çalışıyor bu ara, o yüzden bir araya gelemiyoruz” diye konuştu.

    Sevgilisi ile yeni film ve kitaplarla ilgili sohbet ettiklerini belirten Fırat, “Her zaman iş konuşmuyoruz” diyerek ilişkisinde her şeyin yolunda gittiği söyledi.

  • 6
    ALIŞVERİŞ TURU

    Hülya Avşar, önceki gün İstinyePark Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı.

    Mağazaları tek tek dolaşıp yeni sezon ürünleri inceleyen Avşar, uzun süren alışveriş turunun ardından Masa restorana geçerek günün yorgunluğunu attı.
  • 7
    İŞ TOPLANTISI

    Deniz Akkaya, İstinyePark Alışveriş Merkezi’nde şıklığıyla ilgi odağı oldu.

    Siyah ve mavi renklerinin hakim olduğu giyimiyle dikkatleri üzerine çeken Akkaya, Zuma Restoran’da iş toplantısı olduğunu söyledi.
  • 8

    "HASRET GİDERDİK"

    Oyuncu Selma Ergeç, eşi Can Öz ile Almanya’dan gelen ailesini karşıladı.

    Ergeç, “Annem ve babam Almanya’dan geldi, hep birlikte yemek yedik. Hasret giderdik, çok özledim” dedi.

    Ailesinin Almanya’dan bol bol çikolata getirdiğini belirten Ergeç, “Biz sizden müsaade isteyelim, kızımız evde uyuyor” diyerek oradan ayrıldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız