'Trump, kızıyla tanışmadığımız için bizi otelinden attırdı'

İngiliz müzik grubu One Direction’ın elemanlarından Liam Payne geçmişte kızıyla tanışmayı reddedikleri gerekçesiyle ABD Başkanı Donald Trump’ın otelinden atıldıklarını iddia etti.

Haberler 21.03.2017 - 09:01

  • 1
    Dünya çapında milyonlarca hayranı olan One Direction üyeleri, ABD Başkanı Donald Trump'la ilgili çarpıcı bir açıklama yaptı.
  • 2
    Liam Payne şimdi ABD Başkanı olan Donald Trump'ın sahibi olduğu otellerden birinde kaldıklarını ve kızıyla tanışmadıkları için otelden atıldıklarını açıkladı.
  • 3
    23 yaşındaki müzisyen Rollacoaster dergisine şunları söyledi: Uyuduğumuz sırada menajerimizi aradı. 'Uyandır onları' dedi. Ben 'Hayır' diyerek karşı çıktım. New York'ta dışarı çıkmamız mümkün değildi. Buna karşılık olarak Trump 'Tamam o zaman ben de sizi otelimde istemiyorum' dedi. Biz de ayrılmak zorunda kaldık"
  • 4
    Turmp'un başkanlık döneminde yanında ayırmadığı kızı Ivanka Trump'ın dışında 24 yaşında Tiffany Trump isimli başka bir kızı daha var. Payne olayda Trump'un hangi kızının kendileriyle tanışmasını istediğini belirtmese de grup üyeleriyle aynı yaş grubunda olan Tiffany'nin One Direction hayranı olduğu sanılıyor.
  • 5

    One Direction Grubu hakkında bilmeniz gerekenler

    Louis Tomlinson, Zayn Malik, Harry Styles, Liam Payne ve Niall Horan'dan oluşan One Direction, İngiltere'de yayınlanan yarışma programı The X Factor'ün yedinci sezonunu üçüncülükle bitirdi. Bu başarı onlara Syco Music'le anlaşarak ilk kayıtlarını yapma şansı verdi.

  • 6
    One Direction'ın ilk teklisi "What Makes You Beautiful", 11 Eylül 2011 tarihinde yayınlandı ve İngiltere müzik listelerinde birinci sıraya yükseldi. İkinci teklileri "Gotta Be You" 13 Kasım 2011'de yayınlandı ve ardından Up All Night adlı albümleri 18 Kasım'da piyasaya sürüldü. Kasım 2012'de ise Take Me Home adlı albümleri piyasaya çıktı. Zayn Malik bu albümden sonra grupla yollarını ayırma kararı aldı.
  • 7
    Ve grup albümle aynı isim taşıyan Take Me Home Tour adı altında Birleşik Krallık, Avrupa, Amerika ve Avustralyayı kaplayan turnelerini yaptılar. Bu turneyi ise 2013'te Grup Midnight Memories, 2014'te Four, 2015'te ise Made İn The A.M albümleri takip etti.
  • 8
    One Direction’ın grubunun bu iddiaları sonrası Donald Trump ve Tiffany Trump tarafından resmi bir açıklama yapılmamış olması iddiaları güçlendirdi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız