Tüm zamanların en popüler selfie'leri

En eski selfie'nin (özçekim) Robert Cornelius'un 1839'da Philadelphia'daki lamba dükkanında çektiği fotoğraf olduğuna inanılıyor. Selfie'yi kimin icat ettiğine bakılmaksızın, günümüzde fotoğraf çekmenin çok popüler yolu olarak görülüyor. Peki, tüm zamanların en popüler selfie'leri hangileri? İşte Dünya Selfie Günü'nde, tüm zamanların en çok beğenilen selfie'lerine dair bir hatırlatma...

Haberler 21.06.2021 - 10:51 Son Güncelleme : 21.06.2021 - 11:04

  • 1
    En eski selfie'nin (özçekim) Amerikalı Robert Cornelius'un 1839'da çektiği fotoğraf olduğuna inanılıyor. Cornelius, kendi fotoğrafını Philadelphia'daki lamba dükkanında çekmişti. O yıldan günümüze taşınan selfie tekniği, bugünün en popüler fotoğraf çekme yöntemlerinden biri haline geldi. İşte tüm zamanların en popüler selfie fotoğrafları...
  • 2

    2014 Oscar töreninde, sunucu Ellen DeGeneres'in Twitter'dan paylaştığı bu selfie hafızalara kazındı. Jared Leto, Jennifer Lawrence, Channing Tatum, Meryl Streep, Ellen DeGeneres, Julia Roberts, Kevin Spacey, Bradley Cooper, Brad Pitt, Lupita Nyong’o ve Angelina Jolie'nin yer aldığı fotoğrafı çeken kişi, aktör Bradley Cooper'dı. 47 dakikada bir milyon retweet alan bu kare,3,4 milyondan fazla defa retweet edildi.

  • 3

    Joe biden, 2014'te tüm zamanların en beğenilen politik selfie'sine imza attı. Obama'nın başkan, Biden'ın ise yardımcısı olduğu dönemde çekilen fotoğraf, 75 bin beğeni, 8 bin yorum aldı.

  • 4
    Selena Gomez'in 2017'de, o dönemki erkek arkadaşı The Weeknd ile çektiği selfie'si, Coachella Festivali'ndendi. Fotoğraf, 8,2 milyon beğeni, 206 binden fazla yorum aldı.
  • 5

    Bu fotoğraf, sosyal medyadan çok önce çekildi. Kasım 1966'da astronot Edwin “Buzz” Aldrin Jr'ın çektiği selfie, uzayda çekilen ilk selfie olarak tarihe geçti. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız