Ünlüler Harvey Kasırgası mağdurları için seferber oldu

Birçok ünlü isim ABD’nin Teksas eyaletinde meydana gelen Harvey Kasırgası mağdurları için düzenlenen yardım mağdurları için bağış yaparak yardım çağrısında bulundu.

Haberler ntv.com.tr 30.08.2017 - 11:03

  • 1

    Hollywood ve sanat camiasının ünlü isimleri, en az 11 kişinin yaşamını yitirdiği ve binlerce kişinin evsiz kaldığı Harvey Kasırgası mağdurları için seferber oldu. ABD’nin tarihindeki en büyük felaketlerden biri olarak nitelendirilen kasırganın mağdurları için, gösteri dünyasının sevilen isimleri bağış yaparak yardım çağrısında bulundu.

  • 2

    BEYONCE

    Teksas doğumlu Grammy ödüllü şarkıcı Beyonce, memleketi için üzerine düşeni yapacağına dair söz vererek şu açıklamayı yaptı:

    “BeyGOOD( Beyonce’nun yardım kuruluşu) ile Houston'da meydana gelen olayları yakından izliyoruz ve elimizden geleni yapmak için bir plan üzerinde çalışıyoruz.”

  • 3

    KIM KARDASHIAN

    Ünlü reality show yıldızı Kim Kardashian, Twitter hesabından annesi Kris Jenner ve ünlü kızkardeşleriyle birlikte tropik kasırga Harvey’in mağdurları için 500 bin dolar değerinde bağışta bulunacağını duyurarak hayranlarından da duruma sessiz kalmamalarını istedi.

  • 4

    KATY PERRY

    Ünlü pop yıldızı Katy Perry, MTV video müzik ödüllerini sunduğu esnada Harvey Kasırgası’nın kurbanlarına sevgilerini gönderdiğini söylerek, izleyicilerden “Kızıl Haç”a bağışta bulunmalarını istedi
  • 5

    NICKI MINAJ

    Son olarak Perry ile yaptığı “Swish Swish” düetiyle gündeme gelen Minaj, Teksas’taki doğal afetin kurbanları için 25 bin dolar bağış yapacağını söyledi. 

  • 6

    DWAYNE “THE ROCK” JOHNSON

    Hollywood’un en çok kazanan oyuncularından biri olan Johnson’un da Hurricane Kasırgası mağdurlarına 25 bin dolar bağışlayacağı açıklandı.

  • 7

    DRAKE

    Drake, Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımda, Hurricane Kasırgası’nın mağdurlarıyla dayanışma içinde olduğunu ifade etti. Ayrıca ünlü rapçi’nin yerel bir yardım kuruluşuyla birlikte, mağdurları doğrudan rehberlik ettiği bildirildi.

  • 8

    CHRIS BROWN

    Teksaslı mağdurlara 100 bin dolar bağışta bulunacağı açıklanan ünlü şarkıcın Kızıl Haç yardım örgütü ile ilgili şüpheleri bulunduğundan, bu parayı oradaki vatandaşlara elden vereceği iddia edildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız