Ünlülerden stil dersleri

Beyonce, Rihanna, Jennifer Lopez ve diğeleri...Vogue Türkiye'den İnan Kırdemir ünlülerden stil derslerini derledi.

Haberler 13.06.2016 - 17:16

  • 1

    15 ÜNLÜDEN STİL DERSLERİ

    Beyonce, Rihanna, Jennifer Lopez ve diğeleri... Vogue Türkiye'den İnan Kırdemir ünlülerden stil derslerini derledi.
  • 2

    Los Angeles İkizleri: Kendall & Gigi

    Bir yanda denim şıklığıyla cool'luğun sahasına giren Kendall Jenner, diğer tarafta spor giyimin konforuna teslim olan Gigi Hadid. Los Angeles'ta buluşan yeni nesil süper modeller, dostluklarının yanı sıra stil arkadaşlıklarıyla da ön plana çıkıyor. SoCal'un rahatlığıyla Güney Kaliforniya'nın sıcak güneşinin keyfini süren Kendall ve Gigi, tarzları farklı olsa da her zaman ufak detaylarla ortak bir noktada buluşuyor.
  • 3

    Karlie Kloss'un Denim Motivasyonu

    Evlere kapanmanın, dışarı çıkmadan önce hava şartlarını hesaba katıp motivasyonunuzu azaltmanın zamanı artık geçti. Mevsim, en yakın dostunuzu yanınıza alıp, kendinizi sokağa atmayı buyur ediyor. Bir denim pantolon, basic beyaz bir tişört ve rahatlığın vazgeçilmez parçası sneaker'lar yeterli.
  • 4

    Gömlek, Tişört, Denim ve Taylor Swift

    Chanel defilesinde gördüğümüz üzere 2016 Sonbahar/Kış sezonunda denim rahatlığı lüks ile buluşacak. Abartılı, ışıltılı derim yorumlarına geçmeden önce, Taylor Swift'in spor salaşlığıyla denim'e gözünüz alışsın. Hollywood'da, sıkça karşımıza çıkmayan bu çabasızlık uzun sürmeyebilir.
  • 5

    Gigi Hadid'in Havalı Olmayı Garantileyen Stili

    Versace'nin altın sarısı detaylı ikonik ceketlerine, trençkotlarına ve paltolarına sahip olmak, bu sezonun trend radarına girmenin ön koşulu adeta. Baştan ayağa ihtişam kokan bu göz alıcı parçayı kombinlemek için süper model olmanız şart değil ama günü kurtarabilmek adına başlangıç aşamasında bile olsa stil bilgisi şart. Gigi Hadid stil testini üstün başarıyla geçenlerden. New York sokaklarında Versace paltosuyla havalı rüzgarlar estiren Gigi, üzerindeki yıldız parçayı en doğru biçimde kombinlemiş. Serin bir yaz gününde havanızı ısıtacak Gigi Hadid stiline ihtiyaç duyabilirsiniz.
  • 6

    Cindy Crawford ile 90'lara Dönüş

    İlkbahar/Yaz 2016 sezonunda başta 70'ler olmak üzere, 90'lara kadar uzanan bir yolculuğa çıktık. Geçmiş zaman trendlerinin yeniden gündeme geldiği günümüz moda dünyasında, 90'larla birlikte zamansızlaşan ikon Cindy Crawford da stil rotasını maziye çevirmiş.
  • 7

    Gelecekten Gelen Barbie Kendall Jenner

    Biraz gümüş çağından, biraz da gelecekten esintiler taşıyan görünümüyle hem yenilikçi, hem klasik bir çizgi çizen Kendall, podyumları olduğu kadar Paris sokaklarını da büyülemekte kararlı. Kendall Jenner, sizce de gelecekten ışınlanan bir Barbie'ye benzemiyor mu?
  • 8

    Kate Moss'un Muhteşem Cannes Dönüşü

    En son 15 yıl önce Cannes Film Festivali'ne katılan Kate Moss'un muhteşem dönüşünü Loving filminin galasına borçluyuz. Galaya derin bacak dekolteli kırmızı elbisesiyle katılan süper model, yıllara meydan okuyan zamansız kadınlar kadrosundan. Son dönemde konforlu stiliyle karşımıza çıkan Kate Moss'u kırmızı halının büyülü atmosferiyle görmek, hepimizin gözlerini kamaştırdı. Bir yaz gecesi Kate Moss şıklığı yakalamak istiyorsanız, adres belli.
  • 9

    Lily Aldrige’in New York Sokaklarındaki Stil Şenliği

    Lily Aldridge, sezonun cesur trendlerini gecikmesiz uygulayarak yaz şenliğini New York sokaklarına taşıyor. Düşük omuzlu bluzu, salaş ama derin yırtmaçlarıyla güneşli havaların yeni cazibe silahı eteği ve tercih ettiği canlı renkler ile yazı festival tadında kutluyor.
  • 10

    Rihanna'dan Sofistike Seksilik

    Hem sofistike, hem seksi gorünmek Alessandro Michele'nin yeni Gucci'si sayesinde artık mümkün. Romantik ve nostaljik dokunuşlarla, sezonun en çekici ve en zarif tasarımlarına imza atan Michele,ilham bahçesinde Rihanna'yı konuk etmeye devam ediyor.
  • 11

    Beyoncé'nin Stilindeki Lemonade Etkisi

    New York sokaklarına Amalfi'nin limon bahçelerini getiren Beyoncé, hem şık hem rahat kombiniyle yaz geceleri için kusursuz bir stil ilhamı sunuyor. Renkli bir pantolon, desensiz bir blazer ceket ve içinize giydiğiniz kolsuz bir gömlek ile Beyoncé'nin içimizi açan stil oyununa siz de katılabilirsiniz. Yeter ki fonda Lemonade albümünü çalmayı unutmayın.
  • 12

    Romantik Ekselans Elizabeth Banks

    Venedik sokaklarında yürüyüp romantik olmamak mümkün mü? Elizabeth Banks, stilini Venedik’in klasik romantizmine uyarlayarak, zarafet konusunda son noktayı koymuş. Pembeye çalan açık eflatun elbisesiyle karşımıza çıkan 41 yaşındaki güzel oyuncunun elbisesiyle aynı rengi taşıyan rujundaki uyumu değerlendirmeye dahi gerek yok.
  • 13

    Reese Witherspoon'un Stil Rengi: Sarı

    Güneşin pozitif etkisini stilinize yansıtmamak mümkün mü? Elbette değil. Yaz, renk aşımıyla ve desen istilasıyla kutlanmalı. Tıpkı Reese Witherspoon gibi. Los Angeles'ta objektiflere takılan Oscarlı aktrisin yaz rengi, insana sevinç ve coşku veren sarı.
  • 14

    Chiara Ferragni'nin Işıldayan Stili

    Kendini renk aşımının hareketli kollarına bırakan Chiara'yı boşuna 4 milyonun üzerinde kişi takip etmiyor. İtalyan güzelin stili hem hareketli, hem cesur. Kimi zaman klasik çizgisini eğlenceli dokunuşlarla bozan, kimi zaman ise sadeliğini ustalıkla kullandığı renk sanatıyla bir şölene çeviren Chiara'nın giyinmeyi sevdiği her halinden, her anında belli oluyor. Parlak üstüyle dikkat çeken blogger, stil ışığının dozunu yükselten kırmızı lateks çizmeleriyle sahne benim diyor.
  • 15

    Bir Jennifer Lopez Klasiği: Seksi Şıklık

    Elie Saab'ın İlkbahar/Yaz 2016 koleksiyonundan mavi tonlarında bir naif sayılabilecek mini bir elbiseyle karşımıza çıkan J. Lo, topuklu ayakkabıları ve dağınık at kuyruğuyla şıklığın ateşli alanında. Bir iş toplantısına ya da brunch şıklığına, Jennifer Lopez'in bu seksi şıklığı her duruma uygun.
  • 16

    Naomi Watts'ın Fransız Rivierası Rahatlığı

    Naomi Watts hem seyahat, hem de günlük Riviera havası için kusursuz bir stil opsiyonu sunuyor. Cannes'ın ikonik stil simgesi haline gelen şapkası ve püsküllü çantasıyla bohem dünyaya göz kırpan Watts, işlemeli bluzunun altına giydiği sneaker'larıyla da ters köşe yapıyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız