Ünlülerin kafa karıştıran ilişki denklemi

Brad Pitt‘le boşanma kararı alan dünyaca ünlü oyuncu Angelina Jolie'nin teselliyi eski rol arkadaşı Johnny Depp ile bulduğu öne sürüldü. Bu durum da gösteri dünyasının yıldızlarının çalkantılı ilişkilerini gündeme getirdi. İşte Hollywood ünlülerinin ilişki denklemi.

Haberler ntv.com.tr 28.09.2016 - 13:33

  • 1

    JONNY DEPP DESTEĞİ

    Brad Pitt ile yollarını ayırma kararı veren Angeline Jolie, Jonny Depp ile mi birlikte? The Sun gazetesi Angelina Jolie'nin, Turist filminde birlikte rol aldığı başarılı aktör Johnny Depp ile iletişim halinde olduğunu iddia etti.

    Jolie, geçtiğimiz aylarda 1 yıllık eşi Amber Heard ile boşanma sürecine giren Johnny Depp'le o zorlu günlerden beri konuşuyor.


  • 2

    ESKİ EŞİ ÇOK EMİNDİ

    İkilinin Turist filminde başrolleri paylaşması Depp'in o dönemki eşi Vanessa Paradis tarafından hoş karşılanmamış, Paradis'i tanıyan kişiler National Enquirer dergisine "Vanessa Angelina ve Johnny'nin birlikte olduğundan çok emin" demişti. Bu iddiaları Jolie'nin boşanma davası için Depp'in boşanma avukatını tutması doğrular nitelikte.
  • 3

    DOSTLUK MU AŞK MI?

    Angelina Jolie ile Johnny Depp arasında yaşananlar dosthan bir destek mi yoksa duygusal bir yakınlaşma mı kimse emin olamasa da bu iddialar da gösteri dünyasının yıldızlarının "Bu kadar da olmaz" dedirten çalkantılı ilişkilerini gündeme getirdi. İşte Hollywood ünlülerinin ilişki denklemi.

  • 4

    KANYE WEST

    Kanye West’in Hollywood’un çarpık ilişkilerini kara bir mizahla konu ettiği Famous videosu, bir kez daha dikkatleri ünlülerin yatay aşk hayatına çevirdi. ABD eski başkanı George Bush, Anna Wintour ve işadamı Donald Trump’ın mumyalarının da monte edildiği çıplak yatak sahnesinde, Kanye West her ne kadar eşi Kim Kardashian’la yan yana olsa da eski sevgilisi Amber Rose’a da yer veriyor.
  • 5

    KİM KARDASHİAN

    Eşi Kim Kardashian’ın büyük desteğini, hatta medya gücünü arkasına aldığı Famous videosunda Kanye West, eski sevgilisi Amber Rose’a yer verirken hiç tereddüt etmemekte haklı. Uzun süre birbirlerine sosyal medyadan imalı paylaşımlar yapan Amber Rose ve Kim Kardashian, geçen kış sürpriz bir şekilde “kanka” olduklarını ilan etmişti. Kardashian, Rose’la selfie’sini aralarındaki atışmayı izleyenleri tiye alırcasına “Çay isteyen?” mesajıyla paylaşmıştı. Bu paylaşımın, West’in yeni albümünün hemen öncesine denk gelmesi tesadüf değildi, tabii!

  • 6

    MİRANDE KERR VE JUSTİN BİEBER

    Miranda Kerr ve Justin Bieber, bir araya ilk kez 2012 Victoria’s Secret show’unun kulisinde geldi. Bieber’ın şarkı söylediği show’dan sonra ikili hakkındaki ilk iddia, o gece gittikleri partide fazla yakınlaştıkları yönündeydi.
  • 7

    ORLANDO BLOOM

    Altı yıllık ilişkilerinde üç yıl evli kalan ve bir oğulları olan Miranda Kerr ve Orlando Bloom, uzun süre haklarında çıkan ayrılık dedikodularını inkar etti. Ama, Bieber ve Kerr iddiasından bir yıl sonra boşandılar. Kerr, Romeo-Juliet müzikalinde oynayan Bloom’u yalnız bırakmadığı galada son kez çift olarak poz verdi. Bu geceden bir ay sonra ayrıldıklarını duyurdular.
  • 8

    GOMEZ'E RAĞMEN DEVAM ETTİ

    Justin Bieber’ın Miranda Kerr obsesyonu iddiaları, o dönem uzatmalı sevgilisi Selena Gomez’e rağmen devam etti. 2014’te Ibiza’da bir kulüp çıkışında Orlando Bloom’a Kerr’le ilgili laf atınca yumruklu saldırıya maruz kalan Bieber, kolay kolay durulmadı. Olayın ertesi günü, Instagram’a Kerr’in bikinili bir fotoğrafını yükledi. Hiçbir zaman Kerr’e ilgisine karşılık bulamayan Bieber, bu çabasının bedelini ağır ödedi. Bieber’ı terk eden Gomez, Kerr’le geçen yıl yakın arkadaş oldu!
  • 9

    İLK KEZ 2014’TE

    Selena Gomez, Miranda Kerr’in eski eşi Orlando Bloom’la ilk kez 2014’te bir araya geldi. Kamufle olmaya çalışarak Los Angeles Havalimanı’na ayrı ayrı gelen ikili, aynı uçağa bindi. Uzun süre yan yana görüntülenmeyen Gomez ve Bloom, bu yaz başında çok samimi yakalandı. Gomez’in Las Vegas’taki Revival konseri sonrası eğlenmeye gittikleri kulübün VIP bölümüne geçen ikilinin sarılıp öpüştükleri gizli kareler günlerce konuşuldu.

  • 10

    ARALARI AÇILDI

    Orlando Bloom’un Selena Gomez’le görüntüleri sonrası, bir süredir birlikte olduğu Katy Perry’nin ne tepki vereceği merak edildi. Gomez ve Bloom arasındaki dedikoduların öncesinde, Perry ve Gomez’in sektörde birbirine destek veren iki meslektaş olduğu biliniyordu. İki şarkıcı, katıldıkları davetlerde de yan yana oturmayı ve eğlenmeyi seçiyordu. Gomez, geçen haftalarda Twitter’da sürpriz bir şekilde Perry’nin bir paylaşımını yayınlayarak, bu dostluğun sürdüğü mesajını verdi. Bu arada, söz konusu paylaşımın içeriği Bloom’la ilgiliydi.

  • 11

    KAÇAMAK GÖRÜNTÜLER

    Katy Perry, sevgilisi Orlando Bloom’un Selena Gomez’le kaçamak görüntüleri sonrası sosyal medyadan her anlama çekilebilecek ince bir mesaj paylaştı. Daha sonra Cannes 2016’daki AmfAR galasına birlikte katılan çift, festival boyunca yan yana görüntülenerek ilişkilerinin son sürat devam ettiğini gösterdi.
  • 12

    EVLİLİK YOLUNDA

    Snapchat’in CEO’su Evan Spiegel’la evlilik yolunda olan Miranda Kerr’in, eski eşi Orlando Bloom ve Katy Perry’nin ilişkisinden rahatsız olduğu iddia ediliyordu. Özellikle, oğulları Flynn ve Perry’nin vakit geçirmesinin sorun yarattığı iddiası, sadece dedikodularla sınırlı kaldı. Moschino’nun 2016 Resort koleksiyonunda podyuma çıkan Kerr, defile sonrası izlemeye gelenler arasında olan Kerry’yle selfie çekti. Prodüktör Aleen Keshishian, kendi kamerasıyla çekilen fotoğrafı o an yayınladı.
  • 13

    TAYLOR SWİFT

    Orlando Bloom’un Miranda Kerr’den ayrıldıktan sonra adı Taylor Swift’le de aşk dedikodusuna karışmıştı. Swift’in yakın arkadaşı Ed Sheeran, 2014’te bir röportajında ikilinin çift olarak çok yakışacağını söyleyince paparazziler alarma geçti. Ancak ikili hiçbir zaman birlikte görüntülenmedi. Hatta 2015’te Swift’in aynı apartmadan ev aldığı Bloom, komşu olmayı beklemeden o dairesini satışa çıkararak olası iddiaların önüne geçti. Öte yandan, Kerry’nin, Selena Gomez’le Bloom’un yakınlaşmalarından da Swift’i sorumlu tuttuğu, Gomez’i bu ilişki için cesaretlendirdiği öne sürüldü.
  • 14

    KATY PERRY RAHATSIZ OLDU

    Katy Perry’nin Taylor Swift’ten rahatsızlığı yeni değil. Perry, 2011’de Swift’in turnesinden üç dansçıyı transfer edince aralarında soğuk bir savaş başladı. 2012’de Perry, Swift’in eski sevgilisi John Mayer’la birlikte olmaya başladı. Swift, 2014’te Bad Blood klibindeki göndermelerle Perry’nin tüm saldırılarına cevap verdi. Bunun üzerine, Perry’nin bir intikam şarkısı yazmaya başladığı ve bunun için de Mayer’dan yardım alacağı haberleri çıktı. Zira, Mayer da olaylı ayrıldığı Swift’in “Dear John” şarksında kendisinden kötü bir adam olarak bahsetmesinden hoşlanmamıştı.
  • 15

    TUTKULU AŞK

    Bir dönem Tom Hiddleston’la tutkulu bir aşk yaşayan Taylor Swift, uzun süredir ilişkilerinde dominant rolü üstleniyor. Swift’in bu tavrında, eski deneyimlerinin rolü büyük. Onu bu denli olgunlaştıran ilişkileri arasında Harry Styles’la 2012’de yaşadığı dört aylık aşkın etkisi büyük. Swift, bu ilişkisi sonrası “Özel hayatım milli mesele oluyor” diyerek iki yıl boyunca kalbini yeni insanlara kapatmıştı.
  • 16

    EĞLENCEYİ SEVİYOR

    Taylor Swift’in arkadaş grubu zincirinin halkalarından Kendall Jenner’la çok kez sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendiği biliniyor. Hatta Swift’in “Bad Blood” klibinde Jenner’ın en yakın arkadaşları Cara Delevingne ve Gigi Hadid’in de oynadığı düşünülünce, onların da otomatik olarak yakın olması beklenebilir. Ama durum, pek göründüğü gibi değil. Jenner’ın, 2014 İngiliz Moda Ödülleri töreninde karşılaştığı Harry Styles’la göz göze geldiği anki heyecanı manşetlere taşınmıştı.
  • 17

    3 YIL SÜREN AŞK

    2016 yılbaşını birlikte St Barths’ta tatil yaparak geçiren Kendall Jenner ve Harry Styles, üç yıldır süren aşk iddialarını doğrulayacak kadar samimiydi. Bu söylentiler için ablası Khloe Kardashian, “Birlikte tatile çıktılar, bana göre bunun adı ilişkidir” dedi. Jenner’ın arkadaşı Selena Gomez de “Kendall’ın hayatında özel biri var” diyerek okları şarkıcı Styles’tan başka yere çekmeye çalıştı. Jenner’ın şarkıcıyla gerçek bir ilişki yaşamaktan, Taylor Swift’le Styles’ın eski tatsz ilişkisi nedeniyle çekindiği bile öne sürüldü. Ama bu sırada Calvin Harris’le güzel bir birliktelik yaşayan Swift, tüm bu çapraz hattın dışında kalmayı seçti. Yine de Jenner’la bir daha aynı ortamda bir araya gelmedi.
  • 18

    DEDİKODULARA KULAK ASMADI

    Kendall Jenner’ın ortak arkadaş grubunda olduğu Selena Gomez’le dostluğu, eskiye dayanıyor. Son dönemde bağları zayıflayan ikili, Coachella 2014 festivalinde bir kırılma noktası yaşadı. Justin Bieber’la Kendall ve Kylie Jenner kardeşlerin flörtöz samimiyetinden rahatsız olan Gomez, önce onları sosyal medya listesinden çıkardı, ama sonra arkadaşlığını korumayı seçti. Hatta, Kendall’ın en yakın arkadaşı Hailey Baldwin’le Bieber’ı yakınlaştırdığı öne sürülse de Gomez dedikodulara kulağını tıkayıp dostluk karesi yayınladı.
  • 19

    AŞK ÜÇGENİ

    Kendall Jenner, bilerek veya bilmeyerek ama sık sık kendini bir aşk üçgeni döngüsünde buluyor. Flört krizinin ardından Selena Gomez’le düzelen arkadaşlığı, Coachella 2015’te yeni bir darbe daha aldı. Festivalde Justin Bieber’la eğlenen Jenner’ın grubunda bu kez Gomez yoktu. Jenner ve Bieber ikilisi, bu tarihten sonra daha çok birlikte vakit geçirmeye başladı. Gomez, en son sahne aldığı Victoria’s Secret’ın yılbaşı şovu kulisinde Jenner’la bir selfie paylaştı, ancak onu da sonradan sildi.
  • 20

    FOTOĞRAF YAYINLADI

    Justin Bieber, arada bir Selena Gomez’le eski fotoğraflarını yayınlasa, birlikte bir restoranda veya havaalanında görüntülense de ilişkileri yeniden başlamadı. Bieber’ın Gomez’den sonra en çok Hailey Baldwin’le arasındaki ilişki kafa karıştırdı. Ailesiyle çıktığı egzotik tatile Baldwin’i de davet eden Bieber, tatil boyunca genç modelle öpüşürken ve şakalaşırken birçok görüntüsünü yayınladı. Ama bu tatilden bir ay sonra verdiği röportajda, Baldwin’den “Sevdiğim biri” diye bahsetmekle yetindi.
  • 21

    BİR KÜS BİR BARIŞIK

    Hailey Baldwin, tatilden iki ay sonra Selena Gomez’in Justin Bieber konserine gittiğini öğrenince durum daha karmaşık bir hal aldı. Bunun üzerine hızla Kendall Jenner’ın devreye girdiği ve Baldwin’le Bieber’ı bir araya getirmeye çalıştığı söylentileri çıktı. Oysa, Bieber’ın ilişki tarzı haline gelen bir dargın bir barışık durumu, Baldwin için de geçerliydi. Tansiyonu yükseltmeyi seven Bieber, Baldwin’le çıktığı tatilden üç ay sonra Gomez’le öpüştüğü eski bir fotoğrafını paylaştı. Bu fotoğraf, Instagram’da en fazla beğeni rekorunu Kendall Jenner’ın meşhur fotoğrafından almayı başardı.
  • 22

    RİHANNA HAYRANI

    Koyu bir Rihanna hayranı olan Kendall Jenner’ın adı, Rihanna’yı darp ettiği için hüküm giyen rapçi Chris Brown’la uzun süredir anılıyor. İlk olarak 2014’te gece eğlenirken görüntülenen ikili arasındaki yakınlık sıcak-soğuk kutuplarında gidip geliyor. Jenner’ın Harry Styles’la birlikte olduğu düşünüldüğü sırada Brown’ın onu görmek için Fransa’ya gitmesi de iddiaları güçlendirdi.
  • 23

    SORUN ÇÖZÜLDÜ

    Kendall Jenner’ın, Rihanna’yla kötü biten ilişkisi nedeniyle Chris Brown’dan uzak durmaya çalıştığı söyleniyor. Ancak Jenner’ın Rihanna’dan çekindiği de bir başka iddia. 2013’te konserine gitmeye hazırlanırken “Rihanna yarın Complicated şarkısını söylemezse çok üzüleceğim” tweet'i atan Jenner’a, Rihanna da “O zaman gelme” demişti. İkili arasında esen soğuk rüzgar, 2014’te Givenchy defilesinin kulisinde durulmuş görünüyordu. Araya giren Chris Brown dedikodusunun ardından geçen yıl Rihanna Met Gala sonrası verdiği özel partiye Jenner’ı da davet ederek onunla bir sorunu olmadığını gösterdi.
  • 24

    ŞEHİR EFSANESİNE DÖNÜŞTÜ

    Rihanna’nın ikinci kadın olmak için fazla güçlü bir karakterde olduğu aşikar. Ama onu keşfeden ve dünyaya kazandıran prodüktörü Jay-Z’yle arasında yasak aşk olduğu dedikodusu dünyaca ünlü bir şehir efsanesine dönüşmüş durumda. Rihanna’nın 2015’te sık sık Jay-Z’nin New York’taki ofisine gece ziyaretleri, ikili hakkındaki iddiaları yükseltti.
  • 25

    SADAKATSİZLİK

    Uluslararası basının günlerce konuşmasına yol açan olay, Beyonce’nin kardeşi Solange Knowles’ın Met Gala davetinde eniştesi Jay-Z’ye asansördeki saldırısıydı. İddiaya göre, Jay-Z’nin Beyonce’ye sadakatsizliği Solange’ı kızdırmıştı. Jay-Z’nin Beyonce’ye eski stil danışmanı Rachel Roy’la ihanet ettiği öne sürüldü. Beyonce, olayın hemen ertesi günü, bu iddiaları destekleyen bir hamle yaptı. Üzerinde 2001’de bir uçak kazasında ölen şarkıcı Aaliyah’nın basılı olduğu tişörtle fotoğrafını yayınladı. Aaliyah, Rachel Roy’un eski eşi Dame Dash’in bir dönem fırtınalı aşk yaşadığı sevgilisiydi. Beyonce’nin ihanete uğrayan bir kadının hikayesini anlattığı Lemonade albümünde de “Güzel saçlı Becky” lakabı taktığı kadının Roy olduğu düşünülüyor.
  • 26

    RAPÇİ SEVGİLİ

    Kylie Jenner’ın uzatmalı bir ilişki yaşadığı rapçi sevgilisi Tyga’yla aşkında skandallar hiç eksik olmuyor. Çift, en büyük darbeyi Tyga’dan bir çocuğu olan ekran yüzü Blac Cyhna ile Jenner’ın ağabeyi Rob Kardashian’ın beraberliğiyle aldı. Kardashian ve Chyna da bugünlerde bir bebek bekliyor.
  • 27

    TOM CRUİSE VE JAMİE FOXX

    Tom Cruise ve Jamie Foxx, 2004’te başrol oynadıkları Collateral (Tetikçinin Gecesi) filmden sonra Hollywood’un en güçlü “bromance”ını yaşamaya başladı. Foxx’u Oscar adayı yapan filmin promosyon sürecinden sonra da ikilinin arasından su sızmadı. Cruise, 2006’da Katie Holmes’la evliliğinden sonra da Foxx’u ailesinin yakınında tutmaya devam etti.
  • 28

    AYRILDILAR

    Katie Holmes, 2012’de Tom Cruise’dan sansasyonel bir şekilde ayrıldı. 2013’te New York’ta düzenlenen bir gecede sahneyi paylaşan isimler Katie Holmes ve Jamie Foxx’tu. Holmes ve Foxx’un aynı yaz gizli gizli buluştuğu söyleniyordu. 2016’nın başında nişan yüzüğü takmaya başlayan Holmes’un bugünlerde hamile olduğu iddia ediliyor. Foxx’un en yakın arkadaşlarından biri de çiftin birlikteliğini onayladı.
  • 29

    10 YILLIK EVLİLİK BİTTİ

    Jennifer Lawrence ve Chris Martin’in 2014’te başlayan beraberlikleri gerçek bir sürprizdi. Gwyneth Paltrow’la Martin’in iki çocuk sahibi oldukları 10 yıllık evliliklerini bitirme kararı almalarından sonra gelen bu haberi taraflar inkar etmedi. Ancak çalkantılı bu ilişkinin ömrü uzun olmadı. Her ikisinin de yoğun temposu nedeniyle birbirlerine vakit ayırmadığı konuşuluyordu. Bir başka iddiaya göre, Lawrence, Martin’in eski eşi Paltrow’la çok sık iletişim kurmasından rahatsızdı.
  • 30

    MARTİN VE LAWRENCE AYRILDI

    Gwyneth Paltrow, eski eşi Chris Martin’in Jennifer Lawrence’la ilişkisinden rahatsızmış gibi gösterilse de bu söylentiye aldırmadı. Üstüne çok gelindiği bir dönemde “Chris’in Jennifer’la olmasına karşı çıktığımı kim söylüyor? Ben çocuklarımın babasının kararlarına saygı duyuyorum ve onun harika insanlar seçtiğine eminim” dedi. Martin ve Lawrence ayrıldı, ama Paltrow Lawrence’a dostane yaklaşımını korudu. Lawrence’ın başlattığı ‘Hollywood’da kadınlara yönelik ayrımcılığa karşı hareket’ hakkında Paltrow, “Jennifer çok cesur bir adım attı” diyerek destek verdi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız