Yılmaz Erdoğan: Bana neyi yapamazsın dedilerse o beni motive etti

Yılmaz Erdoğan, Can Aydoğmuş’un ‘Düşle İnan Yaşa’ adlı kitabına verdiği röportajla geçmişinin ve kendisinin özeleştirisini yaptı.

Haberler 06.04.2017 - 10:18 Son Güncelleme : 06.04.2017 - 11:36

  • 1

    "NEYİ YAPAMAZSIN DEDİLERSE O BENİ MOTİVE ETTİ"

    Lise çağlarında futbolla haşır neşir olan ve oyuncu olmadan önce çevresinde kendisini sürekli demoralize ettiğini söyleyen Yılmaz Erdoğan, "Bana neyi yapamazsın dedilerse o beni motive etti" dedi.

  • 2

    "POZİTİFE ALIŞKIN DEĞİLİZ"

    49 yaşındaki Erdoğan yaşadığı serüveni şu sözlerle anlattı: "Tiyatro kuramazsın dediler kurdum. Yazamazsın dediler yazdım. Oynayamazsın dediler oynadım. Ama çok kötü oynuyorsun dediler oynadım!"

  • 3

    "POZİTİFE ALIŞKIN DEĞİLİZ"

    "O kadar tuhaf bir dünya var ki pozitif denen şeye alışkın değiliz. Allah’tan güzel bir isim koymuşlar oradan yürüdüm."

  • 4

    "BİRİNCİ OLAN TEBRİK EDİLİR"

    Sektörde yaşanan rekabete ve kıskançlığa da değinen Erdoğan, "Yarışa giren birinci olanı tebrik eder. Bütün amacı tabii ki onu geçmektir. Ama bu başka bir konudur. Centilmence yarışmayı bilmeyenler, kimseyi geçemez" diye konuştu.

  • 5

    "GOOGLE ORADA DURUYOR"

    Bilgi çağı bilgiçlik çağı kapandı diyerek sözlerine devam eden Erdoğan, "Bilge onu biliyorum diye hava atmaz. Ama bilgiçlik istiyorsanız Google orada duruyor" dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız