Güldiyar Tanrıdağlı Süreyya Operası’nda konser verecek

Başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in paylaştığı Yalı Çapkını dizisinin müziklerine imza atan ünlü sanatçı Güldiyar Tanrıdağlı yarın Süreyya Operası’nda konser verecek.

Haberler ntv.com.tr 21.03.2023 - 12:39

Star'ın sevilen dizisi Yalı Çapkını dizisinin de müziklerini yapan Güldiyar Tanrıdağlı, yarın Süreyya Operası’nda konser verecek. "Çello ve Piyano ile Rahmaninov" ilk kez Süreyya Operası'nda müzikseverlerle buluşacak.

Post romantizmin vazgeçilmez bestecilerinden S. Rahmaninov’un 150. doğum yılına ithafen bestecinin çello ve piyano repertuvarının yer aldığı albüm  ‘Rachmaninov works for Piano& Cello’ yayınlanmasının ardından ilk olarak Süreyya Operası'nın büyülü atmosferinde seyirciyle buluşuyor.

Güldiyar Tanrıdağlı ve Çağlayan Çetin'in yer aldığı programda Rahmaninov'un görkemli eseri Çello&Piyano sonatının yanı sıra Op. 2 Prelüd ve Dance Orientale ve müzisyenler tarafından uyarlanmış Lied’lerden bir seçki yer alıyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız