"Thunderbolts" filmine grev engeli

Hollywood'da Amerikan Yazarlar Birliği'nin (Writers Guild of America) grevi Marvel’ı da vurdu. Yaklaşık 3 hafta sonra başlayacak "Thunderbolts" filminin çekimleri durdu.

Haberler ntv.com.tr 26.05.2023 - 22:41

Hollywood, bir süredir senaristlerin greviyle çalkalanıyor. Birçok ünlü yazarlara destek olurken pek çok yapım da iptal ediliyor.

Geçtiğimiz haftalarda  "Blade" filminin prodüksiyon süreci durdurulmuş ve çekimleri ertelenmişti.

Bunun ardından 3 hafta sonra Atlanta'da çekimleri başlaması planlanan, Marvel'ın iddialı yapımlarından biri olan "Thunderbolts" da ertelendi.

2024'ün Temmuz ayında "Thunderbolts", Eylül'de de "Blade" filmi vizyona girecek. Her iki filminde çekimleri Temmuz ayında başlarsa vizyon tarihi konusunda bir gecikme yaşanmayacak.

GREV 2 MAYIS'TA BAŞLADI

Hollywood stüdyolarıyla ücretle ilgili aylardır süren görüşmelerin anlaşmayla varamamasının ardından Amerikan Yazarlar Birliği (Writers Guild of America/WGA) yazarları, 2 Mayıs Salı günü greve başladı.

Amerikan Yazarlar Birliği, çalışma koşulları ve adaletsiz maaş nedeniyle grev yapıyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız