İrlanda rekoru kırıldı: Altız bebek

Kuzey İrlanda'da, normal yollardan hamile kaldığı belirtilen bir kadın altız bebek dünyaya getirdi. Hastaneden 'İrlanda'da ilk kez oluyor' açıklaması geldi.

Haberler Anadolu Ajansı 22.05.2009 - 23:05

Kuzey İrlanda'nın Belfast kentinde, bir kadın altız bebek dünyaya getirerek ülkenin rekorunu kırdı.

Hastane yetkilileri, 4'ü kız, 2'si erkek olan bebeklerin sezaryenle 14 hafta erken dünyaya geldiğini ve yoğun bakıma alındıklarını, annenin durumunun iyi olduğunu belirtti.

Hastane sözcüsü, ameliyata 30 hastane personelinin katıldığını, bebeklerin 5'er dakika arayla doğduğunu kaydederek, ''Yıllar önce beşiz bebekler doğmuştu ama sanırım ilk kez İrlanda'da altız bebek doğdu'' dedi.

Amerikalı Nadya Süleyman, kısırlık tedavisinin ardından bu yılın başında bir batında 8 bebek doğurmuştu. Altızların annesinin doğal yoldan hamile kaldığı belirtiliyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız