Ogulcan'a akülü araç hediye edildi

Doğuştan serebral palsi (beyin felci) hastalığı nedeniyle yürüyemeyen ve okula bebek arabasıyla götürülen 8 yaşındaki Oğulcan Kanlıçay'a akülü araç hediye edildi.

Haberler Anadolu Ajansı 27.12.2014 - 13:02

Tokat'ın Turhal ilçesinde  yaşayan Oğulcan Kanlıçay'ın annesi tarafından okula bebek arabasıyla götürüldüğü haberlerinin gazetelerde yer almasının ardından Ankara'daki Turhallılar Derneği'nin aldığı akülü araç Kaymakamlık binası önünde aileye teslim edildi.

Turhallılar Derneği Başkanı Ceyhun Beyken, Oğulcan'ın durumunu gazetelerdeki haberlerden öğrendiklerini belirterek, "Turhallı iş adamlarımızdan yardım toplayarak Oğulcan'a akülü araç aldık. Aileye teslim ediyoruz. Oğulcan güle güle kullansın" dedi.

Turhal Kaymakamı Fatih Kadiroğlu ise Vali Cevdet Can'ın telefonla arayarak, konuyla ilgilenmeleri talimatını verdiğini ifade ederek, "İnşallah Oğulcan'ın en kısa sürede yürüyebilmesini temenni ediyoruz. Ben Devlet Hastanemizin yöneticisine Oğulcan'ın fizik tedavi alması için gerekli talimatları verdim" diye konuştu.

Baba Orhan Kanlıçay da Kaymakam Kadiroğlu ve Dernek Başkanı Beyken'e teşekkür etti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız