BAFTA ödülleri sahiplerini buldu

İngiliz Film ve Televizyon Sanatları Akademisi BAFTA ödüllerinin bu yılki sahipleri belli oldu.  En iyi film ödülü, Boyhood filmine gitti. Filmin yönetmeni de geceden ödülle ayrıldı.

Haberler NTV Haber 09.02.2015 - 07:47

Londra'daki tarihi kraliyet opera binasında yapılan tören öncesinde  birbirinden ünlü isimler kırmızı halıda boy gösterdi. En iyi film ödülüne, "Boyhood" filmi layık görüldü. filmin yönetmeni Richard Linklater da  en iyi yönetmen ödülünü aldı.

En iyi erkek oyuncu ödülüneyse "The theory of everythıng" filminde ünlü bilimadamı Stephen Hawking'i canlandıran Eddie Redmayne layık görüldü. Bu dalda en iyi kadın oyuncu ödülü ise "Still Alice" filmindeki rolüyle Julian Moore'a gitti. 54 yaşındaki Julian Moore, kırmızı elbisesiyle geceye damgasını vuran isimlerin başında geldi.

Boyhood'un oyuncularından  Patricia Arquette ise en iyi yardımcı kadın oyuncu ödülüne layık görüldü. En iyi yardımcı erkek oyuncu ödülünüyse  “Whiplash”taki rolüyle J.K. Simmons aldı.

“The Grand Budapest Hotel” filmiyse gecede  en iyi makyaj ve kostüm dallarının da  aralarında bulunduğu 5 ödül aldı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız