Beren Saat albüm çıkarıyor

Albüm çıkarmaya hazırlanan Beren Saat, “Hayallerimin ötesinde bir çalışma oluyor, çok heyecanlıyım” diye konuştu.

Haberler 20.03.2021 - 12:44

Refik Anadol sergisinin açılışına katılan Beren Saat ve Kenan Doğulu, galeriden ayrılırken soruları yanıtladı. Doğulu, sergi için “Refik Anadol, Los Angeles’tan sevdiğimiz bir dostumuz. Buradaki sergisi bizi heyecanlandırdı” dedi. Saat’e bir süredir üzerinde çalıştığı müzik albümü soruldu. Hürriyet'in haberine göre oyuncu, “Kenan acayip aranjmanlar yaptı şarkılara. Hayallerimin ötesinde bir çalışma oluyor, çok heyecanlıyım” dedi.
"DİZİM BÜYÜK FİYASKOYDU"

Kenan Doğulu’ya “Beren Hanım şarkıcılığa başladı, siz oyunculuğu düşünür müsünüz?” sorusu yöneltildi. Ünlü popçu, gülerek yanıt verdi: “Zor bu saatten sonra. Hatırlarsanız bir zamanlar bir dizim olmuştu ‘Hiç Bana Sordun mu’ diye. Büyük fiyaskoyla sonuçlanan o diziden sonra hiç niyetlenmedim açıkçası.”
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız