BTS ile Ed Sheeran'dan işbirliği

İngiliz şarkıcı Ed Sheeran'ın Güney Koreli ünlü pop grubu BTS'in yeni albümü için şarkı yazdığını açıklaması, K-pop hayranlarını heyecanlandırdı.

Haberler 28.06.2021 - 15:13 Son Güncelleme : 28.06.2021 - 15:14

Ed Sheeran, Güney Koreli ünlü pop grubu BTS'in yeni albümü için şarkı yazdığını açıkladı.

Independent Türkçe'nin haberine göre, Galway Girl şarkısının sanatçısı, Most Requested Live'da konuşurken BTS'le bir önceki işbirliğinde birlikte yazdıkları Make It Right single'ından bahsettikten sonra bu açıklamayı yaptı. Sheeran, "Aslında son albümlerinde BTS'le çalıştım ve yeni albümleri için de bir şarkı yazdım" dedi.

BTS'in plak şirketi Big Hit Music, Güney Kore medya kuruluşları için bu haberi doğrularken şunları söyledi:

"Ed Sheeran'ın yeni şarkılarında BTS'e eşlik ettiği doğru."

Her iki müzisyenin hayranları da sosyal medyada habere dair heyecanlarını paylaştı.

Bir kişi Twitter'da şunları yazdı:

"Ed Sheeran BTS için yeni bir şarkı yazdığını çok normal bir şekilde söyledi, bu çok şaşırtıcıydı. O zaten harika bir söz yazarı/besteci. BTS'le son çalışması 'Make It Right' çok üst seviyeydi. Çok iyi biliyorsunuz ki BTS diskografisini dinlemek için de zaman ayırdı. Aman Tanrım sabırsızlanıyorum."

Bir diğer kişi, "En iyi arkadaşımla en sevdiğim grup işbirliği yapacak, hiç bu kadar heyecanlanmamıştım" diye yazdı.

BTS LİSTE BAŞI OLDU

BTS'in en son stüdyo albümü Be, Aralık 2020'de piyasaya çıkınca Birleşik Krallık'taki listelerde 2 numaraya, ABD'deki Billboard 200'de de 1 numaraya ulaşmıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız