Dünyaca ünlü bale topluluğu Türkiye'ye geliyor

Dünyaca ünlü bale topluluğu Saint Petersburg Ballet Theatre, 9-12 Mart tarihleri arasında İstanbul'da sanatseverlerle buluşacak.

Haberler 06.03.2017 - 16:33

Rus girişimci Konstantin Tachkin tarafından 1994 yılında kurulan Rusya'nın dünyaca ünlü bale topluluğu Saint Petersburg Ballet Theatre, Irina Kolesnikova'nın baş balerin olarak yer aldığı Kuğu Gölü ve Uyuyan Güzel gösterilerini 9-12 Mart tarihleri arasında Maslak'taki TİM Show Center'da sahneleyecek.
Londra'daki ünlü Coliseum ve Royal Albert Hall, Paris'teki Champs - Elysées Théatre, Tokyo'daki Bunkamura Hall, Taipei ve Pekin'deki Ulusal Tiyatrolar gibi dünyanın en prestijli salonlarında gösterilerini sergileyen Saint Petersburg Ballet Theatre, dünyadaki en önemli klasik bale topluluklarından biri olarak biliniyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız