Elton John ve Dua Lipa'dan ortak single: Cold Heart

Müziğin dünyaca ünlü usta ismi Elton John ile genç yetenek Dua Lipa, birlikte single çıkardı. İkilinin Cold Heart adlı şarkısının bu yazın hitlerinden biri olması bekleniyor.

Haberler 16.08.2021 - 13:12

Elton John ve Dua Lipa yeni single'ları Cold Heart'ı yayımladı. Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı, besteci ve piyanist John Elton’ın popüler sanatçı Dua Lipa ile bir araya geldiği Cold Heart'ın remix’i ise Avustralyalı elektronik/dans müzik üçlüsü PNAU’ya ait.

Bambaşka tarzlarda birbirinden başarılı isimlerin bir araya geldiği Cold Heart'ın bu yazın hitlerinden biri olması bekleniyor. 

Şarkıda; 74 yaşındaki Elton John, 1989 yılı hiti Sacrifice'tan sözleri, 25 yaşındaki Dua Lipa da yine John'un 1972'de çıkan Rocket Man klasiğinden sözleri söylüyor. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız