Ferzan Özpetek: Kendimi çok kurnaz hissediyorum

Yapımcılığını yaptığı Cebimdeki Yabancı hakkında konuşan Ferzan Özpetek, filmin haklarının önceden aldığını söyleyerek "Kendimi çok kurnaz hissediyorum" dedi.

Haberler 01.02.2018 - 11:25

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Ferzan Özpetek, İtalyan filmi 'Perfetti Sconosciuti'nin yerli uyarlaması olan ve bu hafta vizyona girecek olan Cebimdeki Yabancı'nın yapımcılığını üstlendi. Film hakkında konuşan 58 yaşındaki Özpetek, “Bu filmin haklarını ilk çıktığı gün aldım. Benden sonra tüm dünya aldı. O yüzden kendimi çok kurnaz hissediyorum. 30-40 kere izledim. Hâlâ da izleyebilirim” dedi.

Film ekibiyle WhatsApp’ta “Telefon Perileri” isimli bir sohbet grubu kurduklarını açıklayan Özpetek, “Her gün mesajlaşıyoruz. Bu yıllarca sürecek. Yaşadığımızı anlıyoruz. Sağlığımızı kontrol ediyoruz. Nabız ölçüyoruz” ifadelerini kullandı. 

ANNESİ NESRİN SUBAŞ ÖZPETEK VEFAT ETTİ

SIMONE PONTESILLI İLE DÜNYAEVİNE GİRDİ

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız