Grimes’in dijital sanatına 6 milyon dolar

Elon Musk’ın sevgilisi eşi Grimes’in NFT* satışı büyük ilgi gördü. Ünlü müzisyenin dijital eserleri yarım saat içerisnde 6 milyon dolara satıldı.

Haberler 04.03.2021 - 07:49 Son Güncelleme : 04.03.2021 - 07:50

Kanadalı müzisyen ve sanatçı Grimes, hafta sonu NFT platformu Nifty Gateway üzerinden dijital sanat koleksiyonunu satışa çıkararak 6 milyon dolar kazandı.

10 ESER YER ALDI

The Guardian’da yer alan habere göre WarNymph Collection Vol 1 isimli müzayedede Grimes’in kardeşi Mac Boucher ile birlikte ürettikleri 10 sanat eseri yer aldı.

ANİMASYON, ŞİİR VE FOTOĞRAF

Aralarında animasyon, fotoğraf ve şiirlerin de olduğu 9 parça, pazar günü 20 dakika içinde satılırken 10’uncu parça ise ertesi gün 389 bin dolarlık yüksek bir teklifle alıcı buldu.

Grimes satılan eserlerinden birini Twitter'dan paylaştı

Şarkıcı Grimes ile sevgilisi Tesla CEO’su Elon Musk’ın bir erkek çocuğu var.

*NFT NEDİR? 

Non-Fungible Token'ın kısaltması olan NFT,  fiziksel koleksiyon parçalarının dijital yansımasıdır. Değişimi mümkün olmayan para ya da çip. 

Menajerimi Ara 28. yeni bölüm fragmanı

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız