Ethel Mulinas’ın hastanede yazdığı oyun tiyatro sahnesinde

Ethel Mulinas’ın hasta yatağında yazdığı oyunun prömiyeri 22 Ekim'de yapılacak.

Haberler 19.10.2016 - 13:29

166 kilodan 88 kiloya inen tiyatrocu Ethel Mulinas’ın geçirdiği tüp mide ameliyatı sonrası hastanede yazdığı hikayesini Murat İpek 'Yolcuğum' isimli oyunla sahneye taşıyor. Yönetmen koltuğunda ise Çiçek Dilligil var.

"KİLO PROBLEMİ YAŞAYANLARIN HAYATINA DOKUNACAK"

Mulinas şimdilerde ise 81 kiloya inmiş ve kilo vermeyi sürdürüyor. Mulinas aslında oyunu bir kadının kendini yeniden sevme yolculuğu olarak tarif ediyor. Tiyatro Spot’un ise “kilo problemi yaşayan birçok insanın hayatına dokunacak bir oyun” olarak da tanımladığı “Yolculuğum”, izleyiciye bir kadının güldüren, müzikleriyle keyiflendiren, duygusuyla hüzünlendiren hikayesini aktaracak.

Oyun 22 Ekim’de Beşiktaş Ezop Sahne’de gerçekleşecek yeni sezon prömiyerinin hemen arkasından 26 Ekim’de İzmir Karşı Sanat Merkezi’nde sahnelenecek.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız