Hildur Gudnadottir, Akbank Sanat'ta konser verecek

İzlandalı çellist, vokalist ve besteci Hildur Gudnadottir, 15 Şubat'ta Akbank Sanat'ta konser verecek.

Haberler Anadolu Ajansı 07.02.2017 - 16:04

İzlandalı çellist, vokalist ve besteci Hildur Gudnadottir, 15 Şubat'ta Akbank Sanat'ta müzikseverlerle bir araya gelecek.

Stuttgart'ta 2014'te gerçekleştirilen Türk Filmleri Festivali'nde, yönetmen Reha Erdem’in "Jin" adlı filmi için yaptığı müzikle "En İyi Orijinal Film Müziği" ödülünü kazanan sanatçı, Akbank Sanat sahnesinde izleyiciyle buluşacak.

Gudnadottir konserde, Mount A, Without Sinking, Leyfdu Ljosinu ve Saman isimli albümlerinde yer alan eserlerden oluşan bir repertuvarı seslendirecek.

Yer aldığı Mum gibi gruplarla, deneysel pop ve çağdaş müziğin ön saflarında bulunan İzlandalı sanatçı, çello çalmaya çocukken başladı ve Reykjavík Musik Akademisine girdi.

İzlanda Sanat Akademisi ve Berlin Universitat der Kunste'de bestecilik ve yeni medya eğitimi alan Gudnadottir, yayımladığı 4 albümle müzik eleştirmenlerinin övgüsünü aldı.

Sanatçı, The Revenant ve Sicario filmlerinin müziklerine de katkıda bulundu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız