Kazakistan'da 'Türk Filmleri Haftası'

Kazakistan'da düzenlenen Türk Filmleri Haftası" etkinliği, Kürşat Kızbaz, Furkan Palalı, gibi birçok oyuncunun katılımıyla 1-5 Kasım'da gerçekleştirilecek.

Haberler Anadolu Ajansı 31.10.2017 - 09:53

Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Kazakistan Çimkent Eyalet Valiliği'nin destekleriyle Avrasya Sivil Toplum İşbirliği Derneği'nin düzenlediği "Türk Filmleri Haftası" 1 Kasım'da başlayacak.

Doğuş İnşaat ve Atlas Global'in ana sponsorlukları, TÜRKSOY, Hoca Ahmet Yesevi Uluslararası Türk-Kazak Üniversitesi, Yunus Emre Enstitüsü ve Karagöz Ajans’ın katkılarıyla hazırlanan etkinlik Kazakistan Çimkent’te düzenlenecek.

Etkinlikte "Uzun Hikaye", "120", "Vesikalı Yarim", "Can", "Gözümün Nuru", "Son Mektup" filmleri seyirciyle buluşacak.

"Somuncu Baba: Aşkın Sırrı" adlı yapımın kapanış filmi olarak gösterileceği etkinliğe Kürşat Kızbaz, Furkan Palalı, gibi pek çok sinemacı katılacak.

Tüm filmlerin ücretsiz gösterileceği "Türk Filmleri Haftası", 5 Kasım Pazar sona erecek.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız